Poświata Posted May 15, 2004 Posted May 15, 2004 No to za przedpokój :drinking: , za to żeby malarzowi nie przebijało :drinking: , za specjalną farbę, albo jak kto woli za farbę do zadań specjalnych :drinking:, żeby nie padało :drinking: , za spacer z Maxem :drinking:, za Melcię, która została wreszcie Dogomaniakiem :drinking: , i za wszystkie nieobecne koleżanki :drinking: :drinking: :drinking:. Więcej pić nie będę, bo po takiej ilości na raz, nie wylezę z pod stołu. Quote
bea100 Posted May 15, 2004 Posted May 15, 2004 Nieobecne koleżanki...dziękują :angel: A Melcia jak dobrze nie posmaruje :drinking: , to jej cała farba gotowa poodpadać (apropos: padać... :lol: ) Ja załamałam się właśnie :oops: naszym wspaniałym występem na Eurowizji...jak tu nie wpaść w :drinking: Quote
tunio Posted May 16, 2004 Posted May 16, 2004 A ja zamiast Eurowizji najpierw popatrzylam na Ptaki Hickocka (niestety film sie zestarzal i to bardzo :-? )a potem na film bardzo ironicznie pokazujacy PRL :lol: :lol: Quote
Melka Posted May 16, 2004 Posted May 16, 2004 Melcia dziękuje za wspieranie remontu! ;) Dziś fugowanie, kończenie malowania ścian, malowanie drzwi. Nieobecne koleżanki...dziękują :angel: A Melcia jak dobrze nie posmaruje :drinking: , to jej cała farba gotowa poodpadać (apropos: padać... :lol: ) Ja załamałam się właśnie :oops: naszym wspaniałym występem na Eurowizji...jak tu nie wpaść w :drinking: A co takiego sie stało na Eurowizji? Podobno Blue Cafe nas reprezentował? Straszny obciach był czy co? Opowiedzcie, bom ciekawa. My wczoraj się przed północą wybraliśmy na koncert (jak już wspominałam - Juwenalia). Trafiliśmy na świetny występ zespołu Piersi. Niestety sił mi starczyło tylko na parę piosenek (za to największe ich przeboje). Maxowi się jednak nie podobało (za głośno, stresujące efekty świetlne, to nie dla niego ;)). Quote
Poświata Posted May 16, 2004 Posted May 16, 2004 A co takiego sie stało na Eurowizji? Podobno Blue Cafe nas reprezentował? Straszny obciach był czy co? Opowiedzcie, bom ciekawa. A no, obciach i kompletne dno. Miejsce 17 z 22 punktami, dla porównania Ukraina z I miejsca miała coś chyba 280 punktów. Panna Okupnik z całym zespołem powinna się okupać. Zresztą po nieudanym występie i tak czeka ich banicja, tak jak to z poprzednikami bywało. Quote
Miga Posted May 16, 2004 Posted May 16, 2004 Witam Biorąc pod uwagę to że niby ICh Troje tak opluwane jest przez krytyków (ja ich nie słucham, są mi obojętni) a w zeszłym roku byli 7 więc chyba akurat w tej sytuacji wypadli lepiej niż Blue Cafe. A kogo proponujecie w następnym roku na reperezentanta Polski w Eurowizji.? Quote
tunio Posted May 16, 2004 Posted May 16, 2004 WitamBiorąc pod uwagę to że niby ICh Troje tak opluwane jest przez krytyków (ja ich nie słucham, są mi obojętni) a w zeszłym roku byli 7 więc chyba akurat w tej sytuacji wypadli lepiej niż Blue Cafe. Ale zdarzaly sie piosenki BC ktore dalo sie posluchac a IT nie trawie w ogole (ponoc sie rozwiazali.....?:hmmmm: Ale nawet jesli to o iles lat za pozno :wink: ) Tak wiec patrzac na caloksztalt to na mniejszy ostracyzm skazuje BC niz IT :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Miga Posted May 16, 2004 Posted May 16, 2004 Może i tak. Tez słyszałam że się rozwiązali. Ja także wole inną muzkę, choć moja mama go lubi :) Nieraz zdarza mi się z ciekawości oglądnąć Wiśniewskiego w "Jestem jaki jestem", ciekawią mnie jego przepychanki słowne z gośćmi róznego pokroju. Niedawno konwersował z Cezarym Mończykiem z niejakiej "Ballady o lekkim zabarwieniu erotycznym"?, tego znów tak nie trawię jak suchej trawy :evilbat: Jakbym go spotkała na ulicy to nie wiem czy by przeżył ;) Blue Cafe fakt ma swoje piosenki, które da się słuchać. A ta ich love song to taka smętna wg mnie. Quote
Miga Posted May 16, 2004 Posted May 16, 2004 Carry to wątpliwe czy na wystawie w Krakowie się zjawisz? Miło by było :lol: sorki że drugi post ale dwa razy mi sie wysłało i tego drugiego wykasować nie mogłam Quote
tunio Posted May 16, 2004 Posted May 16, 2004 Carry to wątpliwe czy na wystawie w Krakowie się zjawisz? nie wiem,mam czas aby sie zastanowic do jutrzejszego ranka :lol: Quote
Poświata Posted May 16, 2004 Posted May 16, 2004 To myśl intensywnie, możliwe że i ja będę (Wojtecki z Poświatą będą napewno) i wreszcie się poznamy :P . Quote
tunio Posted May 16, 2004 Posted May 16, 2004 To myśl intensywnie, możliwe że i ja będę (Wojtecki z Poświatą będą napewno) i wreszcie się poznamy :P . kuszaca perspektywa 8) a te gr.na pewno sa w jeden dzien ? :hmmmm: Quote
nice_girl Posted May 16, 2004 Posted May 16, 2004 Carr Na pewno.Dzisiaj rozmawiałam z Kiką i mówiła, że gończe równiez są w niedzielę :wink: A w ogóle to Bafisi bardzo dobrze poszło, dostał kolejne CWC :wink: Quote
Poświata Posted May 16, 2004 Posted May 16, 2004 O to super, nie nadarmo trzymałam kciuki. Choć powiem szczerze, że powoli zaczynam się przyzwyczajać do sukcesów Kiki i Bafisi. Poprostu nie widzę innej możliwości jak CWC, CACIB itp. itd. Quote
tunio Posted May 16, 2004 Posted May 16, 2004 Gratulacje Kiko :lol: Beato bo czlowiek potem w rutyne popada :wink: Quote
bea100 Posted June 2, 2004 Posted June 2, 2004 ...Beato bo czlowiek potem w rutyne popada :wink: Carreńko, to Ty już taka zrobiłaś się rutyniara? :wink: :lol: Zeszło na wystawy, gratulacje (Kika= masz ogóreczkowe najszczersze :D )...i zapanowała CISZA...a gdzie ,,pozdrowionka" ? :lol: Quote
Kika Posted June 2, 2004 Posted June 2, 2004 Ja dopiero teraz wlazlam na ten wątek i nawet nie wiedziałam,że się o nas tu plotkuje 8) Pozdrawiamy wszystkich bywalców :wink: Quote
bea100 Posted June 2, 2004 Posted June 2, 2004 Ja dopiero teraz wlazlam na ten wątek i nawet nie wiedziałam,że się o nas tu plotkuje... Ooooooooooo przepraszam :-? tu się nie ,,plotkuje", tu się ,,pozdrawia" :lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted June 2, 2004 Posted June 2, 2004 Ooooooooooo przepraszam :-? tu się nie ,,plotkuje", szkoda :( tu się ,,pozdrawia" :lol: :lol: :lol: To ja Was pozdrawiam :lol: :lol: :drinking: :drinking: Quote
tunio Posted June 2, 2004 Posted June 2, 2004 ...Beato bo czlowiek potem w rutyne popada :wink: Carreńko, to Ty już taka zrobiłaś się rutyniara? :wink: :lol: ja ? :o Skadze 8) BTW.policzylam wystawy i wyszlo ze do konca sezonu tylko 18wystaw :o Jak my ten mlodziezowy championat zrobimy ? :stupid: :wink: Swoja droga jak tak policzyc te dojazdy,oplaty,ew.noclegi,wyzywienie itp itd to po jednym sezonie wystawowym mozna by sie wozic sredniej klasy autem :o :lol: :lol: :lol: Quote
Poświata Posted June 4, 2004 Posted June 4, 2004 Rotti kochana my Cie też gorąco pozdrawiamy i gratulujemy wyników z ostatniej wystawy. Życzymy duuuuużo zdrówka i wspaniałych wyników wystawowych. Mam nadzieję, że będziesz częściej tu zaglądała i to nie z obowiązku a dla czystej przyjemności, swojej i naszej. :buzi: :buzi: :buzi: Quote
bea100 Posted June 4, 2004 Posted June 4, 2004 Nasza dzielna Mod jest znowu z nami HURRA HURRA HURRA :BIG: Witamy Cię kochana, dobrze, że jesteś nareszcie :D Quote
Rotti Posted June 7, 2004 Author Posted June 7, 2004 Poświatko Ależ ja tu zagladam i to z przyjemnością :lol: Dzięki za gratulacje. Na ostatniej wystawie Rottiś zszedł z brązem i doskonałą. Maluchowi tylko się mniej udało, bo tym razem tylko bardzo dobra. Trochę mieliśmy pecha, ale nadrobimy :) Beatko Jestem, jestem. No, może nie codziennie, ale dzielnie nadrabiam zaległości ;) A zdjęcia z wystawy są tu : http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=365011#365011 Quote
Recommended Posts