marysia55 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Pedro , znowu cie wypcham na chwile na pierwszą stronę, może to coś pomoże :loveu::loveu: Quote
Lionees Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Ziutka napisał(a):Elik wątki psiaków z naszego wątku 60-ciu psów są podane w pierwszym poście ogólnego wątku. I wszystko jasne:p Quote
marysia55 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 ulvhedinn napisał(a):Pedro, do domu chłopaku.... :shake: i to natychmiast :loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 nika28 napisał(a):I gdzie ten domek ??? :roll: :roll: :roll: szukamy, szukamy i narazie nic :placz::placz: Quote
luka1 Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Pedro nadal z miską w zębach czeka przy kracie, a jego oczki patrzą z wielką nadzieją Quote
kikou Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 a jest jakieś zestawienie, gdzie psiak już ma ogłoszenia, jakie sie pokończyły itd.. Quote
marysia55 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 kikou napisał(a):a jest jakieś zestawienie, gdzie psiak już ma ogłoszenia, jakie sie pokończyły itd.. z tego co sie orientuje to Pedro nie ma żadnych ogłoszeń, wolontariuszki na wątku pokazują sie jak na lekarstwo, nie ma żadnych nowych zdjęć ani informacji. "bida z nędzą", a pies dalej w schronie :shake:. Mały i tak ma szczęście, że mu Luka1 założyła wątek i może ktoś go zauważy. Quote
kikou Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 marysia55 napisał(a):z tego co sie orientuje to Pedro nie ma żadnych ogłoszeń, wolontariuszki na wątku pokazują sie jak na lekarstwo, nie ma żadnych nowych zdjęć ani informacji. "bida z nędzą", a pies dalej w schronie :shake:. Mały i tak ma szczęście, że mu Luka1 założyła wątek i może ktoś go zauważy. choroba to niedobrze... na dogo każdy ma po sto psich i/lub kocich łap w domu, bez ogłoszeń psiak może tak tkwić w schronisku do śmierci.... przypomne jaki z niego spryciulek... Quote
luka1 Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 z tymi ogłoszeniami to zrobił sie pewien problem. Pedro i inne był ogłaszany ale dyrekcja wręcz zabroniła ogłaszania bez ich zgody i akceptacji. I tak pomału ogłoszenia powygasały. Coś się tam teraz zmienia bo adopcja spadła drastycznie i chyba można wznawiać "reklamę" bez tłumaczenia się. Quote
marysia55 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [quote name='luka1'] Pedro pokazuj swój pyszczek, może ktoś cie zauważy:p:p Quote
luka1 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 biedny Pedro czeka ze swoją miską w zębach na kogoś bliskiego :-( Quote
marysia55 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 taka złowroga cisza na wątku, pewnie u Pedra żadnych zmian na lepsze :shake: Quote
Lionees Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='marysia55']taka złowroga cisza na wątku, pewnie u Pedra żadnych zmian na lepsze :shake: Pewnie nie...:shake: Quote
marysia55 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='luka1']z tymi ogłoszeniami to zrobił sie pewien problem. Pedro i inne był ogłaszany ale dyrekcja wręcz zabroniła ogłaszania bez ich zgody i akceptacji. I tak pomału ogłoszenia powygasały. Coś się tam teraz zmienia bo adopcja spadła drastycznie i chyba można wznawiać "reklamę" bez tłumaczenia się. luka1, to może by ruszyć z ogłoszeniami Pedro, chyba że w jego zyciu nastąpiły jakieś zmiany o których nie wiemy??? co o tym myslisz ( Pedro był na samym dnie moich subskrypcji ...... ale był !! ) Quote
luka1 Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 jeszcze raz podkreślam - nic nie wiem o psach w schronisku. Nic nie wiem co sięam dzieje i nie dowiem się. Zgodnie z zaleceniami dyrekcji na ogłaszanie psów trzeba mieć pozwolenie. Zdjęcia robić może tylko wyznaczony/a wolontariusz. Jedyny sprawdzian czy dany pies jest w schronisku to strona schroniska ale tam ubogo w informację. Quote
marysia55 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='luka1']z tymi ogłoszeniami to zrobił sie pewien problem. Pedro i inne był ogłaszany ale dyrekcja wręcz zabroniła ogłaszania bez ich zgody i akceptacji. I tak pomału ogłoszenia powygasały. Coś się tam teraz zmienia bo adopcja spadła drastycznie i chyba można wznawiać "reklamę" bez tłumaczenia się. [quote name='luka1']jeszcze raz podkreślam - nic nie wiem o psach w schronisku. Nic nie wiem co sięam dzieje i nie dowiem się. Zgodnie z zaleceniami dyrekcji na ogłaszanie psów trzeba mieć pozwolenie. Zdjęcia robić może tylko wyznaczony/a wolontariusz. Jedyny sprawdzian czy dany pies jest w schronisku to strona schroniska ale tam ubogo w informację. Luka1, umiem czytać ze zrozumieniem. Ostatnie zdanie z Twojego postu z dnia 10.07.2009 dawało nadzieję, że jest szansa na zmiane stanowiska schroniska. mineło od tego czasu prawie 3 miesiące. Stąd moje pytanie, które jak sie okazało chyba było nie na miejscu. Przepraszam, że je zadałam !! Quote
luka1 Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 czemu przepraszasz, mnie tez jest przykro ze tak się dzieje. Myslałam , że coś sie zmieni ale jest znacznie gorzej niz było - zobacz watek Tersinka jak potraktowali Mirę. Quote
Recommended Posts