Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

kikou napisał(a):
a jest jakieś zestawienie, gdzie psiak już ma ogłoszenia, jakie sie pokończyły itd..

z tego co sie orientuje to Pedro nie ma żadnych ogłoszeń, wolontariuszki na wątku pokazują sie jak na lekarstwo, nie ma żadnych nowych zdjęć ani informacji. "bida z nędzą", a pies dalej w schronie :shake:. Mały i tak ma szczęście, że mu Luka1 założyła wątek i może ktoś go zauważy.

Posted

marysia55 napisał(a):
z tego co sie orientuje to Pedro nie ma żadnych ogłoszeń, wolontariuszki na wątku pokazują sie jak na lekarstwo, nie ma żadnych nowych zdjęć ani informacji. "bida z nędzą", a pies dalej w schronie :shake:. Mały i tak ma szczęście, że mu Luka1 założyła wątek i może ktoś go zauważy.

choroba to niedobrze...
na dogo każdy ma po sto psich i/lub kocich łap w domu,
bez ogłoszeń psiak może tak tkwić w schronisku do śmierci....

przypomne jaki z niego spryciulek...

Posted

z tymi ogłoszeniami to zrobił sie pewien problem. Pedro i inne był ogłaszany ale dyrekcja wręcz zabroniła ogłaszania bez ich zgody i akceptacji. I tak pomału ogłoszenia powygasały.
Coś się tam teraz zmienia bo adopcja spadła drastycznie i chyba można wznawiać "reklamę" bez tłumaczenia się.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

[quote name='luka1']z tymi ogłoszeniami to zrobił sie pewien problem. Pedro i inne był ogłaszany ale dyrekcja wręcz zabroniła ogłaszania bez ich zgody i akceptacji. I tak pomału ogłoszenia powygasały.
Coś się tam teraz zmienia bo adopcja spadła drastycznie i chyba można wznawiać "reklamę" bez tłumaczenia się.
luka1, to może by ruszyć z ogłoszeniami Pedro, chyba że w jego zyciu nastąpiły jakieś zmiany o których nie wiemy??? co o tym myslisz
( Pedro był na samym dnie moich subskrypcji ...... ale był !! )

Posted

jeszcze raz podkreślam - nic nie wiem o psach w schronisku. Nic nie wiem co sięam dzieje i nie dowiem się. Zgodnie z zaleceniami dyrekcji na ogłaszanie psów trzeba mieć pozwolenie. Zdjęcia robić może tylko wyznaczony/a wolontariusz. Jedyny sprawdzian czy dany pies jest w schronisku to strona schroniska ale tam ubogo w informację.

Posted

[quote name='luka1']z tymi ogłoszeniami to zrobił sie pewien problem. Pedro i inne był ogłaszany ale dyrekcja wręcz zabroniła ogłaszania bez ich zgody i akceptacji. I tak pomału ogłoszenia powygasały.

[quote name='luka1']jeszcze raz podkreślam - nic nie wiem o psach w schronisku. Nic nie wiem co sięam dzieje i nie dowiem się. Zgodnie z zaleceniami dyrekcji na ogłaszanie psów trzeba mieć pozwolenie. Zdjęcia robić może tylko wyznaczony/a wolontariusz. Jedyny sprawdzian czy dany pies jest w schronisku to strona schroniska ale tam ubogo w informację.
Luka1, umiem czytać ze zrozumieniem. Ostatnie zdanie z Twojego postu z dnia 10.07.2009 dawało nadzieję, że jest szansa na zmiane stanowiska schroniska. mineło od tego czasu prawie 3 miesiące. Stąd moje pytanie, które jak sie okazało chyba było nie na miejscu. Przepraszam, że je zadałam !!

Posted

czemu przepraszasz, mnie tez jest przykro ze tak się dzieje. Myslałam , że coś sie zmieni ale jest znacznie gorzej niz było - zobacz watek Tersinka jak potraktowali Mirę.

• 2 months later...