Lionees Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 luka1 napisał(a):taki super pies - bardzo inteligentny i może ludzie boja się konkurencji Pewnie tak,pewnie tak:diabloti::evil_lol: Quote
marysia55 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Renata5 napisał(a):Pewnie tak,pewnie tak:diabloti::evil_lol: Renatko co to , spać nie możemy . Na tylu wątkach sie spotykamy, że niedługo zacznę cie traktować jak zyciowego partnera :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Lionees Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [quote name='marysia55']Renatko co to , spać nie możemy . Na tylu wątkach sie spotykamy, że niedługo zacznę cie traktować jak zyciowego partnera :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kurna wyśpię się w dzień,to latam w nocy jak ta ćma:diabloti: Quote
marysia55 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Renata5 napisał(a):Kurna wyśpię się w dzień,to latam w nocy jak ta ćma:diabloti: chyba raczej jak nietoperz :eviltong::eviltong: Quote
Lionees Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Marysiu nie myśl sobie ze ja śpię w dzień,narobię się przy tych swoich stworzeniach,że nie mam siły usnąć w nocy i tak siedzę se tutaj:razz: Quote
marysia55 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Renata5 napisał(a):Marysiu nie myśl sobie ze ja śpię w dzień,narobię się przy tych swoich stworzeniach,że nie mam siły usnąć w nocy i tak siedzę se tutaj:razz: kobieto przeciez ja jestem normalna, przy takiej ilości psów jakie masz stwierdzenie że odeśpisz w dzień mogę traktować tylko jako dobry dowcip :evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Pedroś rób piesku wypad do domku:loveu::loveu: Quote
luka1 Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 Pedro ciągle czeka - ale odkrycie :oops: Quote
elik Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Pedro - piękne i obiecujące imie. Pewnie domek szykuje się dla niego specjalny:loveu: Quote
marysia55 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 elik napisał(a):Pedro - piękne i obiecujące imie. Pewnie domek szykuje się dla niego specjalny:loveu: elik :crazyeye: a skąd Ty sie kobieto wzięłaś na tym wątku?? niestety nasz Don Pedro ciągle szuka domku :placz: Quote
marysia55 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 nika28 napisał(a):Sobię podniosę... to i ja podrzucę chłopaka Quote
marysia55 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 coś dziewczynki z tego schroniska maja większe wzięcie na domki, Pedroś dalej niczyi:shake: Quote
marysia55 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 :crazyeye: straszna cisza na tym wątku, już wszystkie ciotki zapomniały o małym Pedro ... co słychac u malucha :cool3: Quote
luka1 Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 najgorsze jest to że osoby które maja bezpośredni kontakt ze schroniskiem, bywaja tam co drugi dzień nie chcą nic o psinach pisać. Quote
marysia55 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 szkoda, że tak się zachowują, pewnie mają duzo pracy :shake: ale jakby czasem podrzuciły jakąś informację to i wątek by skakał na pierwszą i może więcej ludzi by go zauważyło. No i oczywiście my miałybysmy świadomość co się z psem dzieje:loveu: Quote
marysia55 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 luka1 napisał(a):najgorsze jest to że osoby które maja bezpośredni kontakt ze schroniskiem, bywaja tam co drugi dzień nie chcą nic o psinach pisać. kobiety zaglądnijcie czasami do Pedroska i podzielcie sie z nami informacjami :modla: Quote
marysia55 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 nika28 napisał(a):Ale tłumy na wątku... :cool1: ... aż sie do piesów dopchac nie można :roll: Quote
elik Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='marysia55']elik :crazyeye: a skąd Ty sie kobieto wzięłaś na tym wątku?? niestety nasz Don Pedro ciągle szuka domku :placz: Wygląda na to, że Ty mie tu ściągnęłaś :loveu: Skojarzyłam to z wątkiem: [FONT=Times New Roman]sochaczew-pomozcie-pomagac-60-psow-potrzeba-karma-135302/[/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]i chciałam spawdzić czy to o jakimś psiaku z tamtego wątku.[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]Ale wydaje mi się, że nie. [/FONT][/FONT] Quote
Ziutka Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='elik']Wygląda na to, że Ty mie tu ściągnęłaś :loveu: Skojarzyłam to z wątkiem: [FONT=Times New Roman]sochaczew-pomozcie-pomagac-60-psow-potrzeba-karma-135302/[/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]i chciałam spawdzić czy to o jakimś psiaku z tamtego wątku.[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]Ale wydaje mi się, że nie. [/FONT][/FONT] Elik wątki psiaków z naszego wątku 60-ciu psów są podane w pierwszym poście ogólnego wątku. Quote
Recommended Posts