Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

luka1 napisał(a):
Marysia :mad:, co ja mam jeszcze napisać? Pedro to faktycznie cwaniak - w boksie. Jak go wyciągnąć - placek ze strachu. Młody - do 2 lat. Czemu one sie boją wychodzić - nie wiem. Może ktoś mi to wytłumaczy. W boksie , radosne przymilaki - gdy otwiera sie boks kulą sie i nie można ich wyprosić na zewnątrz.

no widzisz Luka1 jak chcesz to potrafisz dorzucić parę szczegółów :eviltong:

Posted

marysia55 napisał(a):
teraz juz jest wieczór ... i co myslisz :diabloti::diabloti::eviltong::eviltong:

Ja myśle, że mamcia już sobie słodko śpi bo dzisiaj miała od rana bardzo nerwowy dzionek :mad:

Posted

Ziutka napisał(a):
Ja myśle, że mamcia już sobie słodko śpi bo dzisiaj miała od rana bardzo nerwowy dzionek :mad:

no właściwie to lepiej ją znasz więc pewnie lepiej wiesz ... wierzę na słowo że miała ciężki dzień więc jej dzisiaj odpuszczę , ale tak na marginesie ja też miałam dzisiaj ciężki dzień :diabloti::diabloti: ... boże jak mi się czasami marzy emerytura :evil_lol::evil_lol:

Posted

nie myśl o emeryturze .. tylko pomyśl o naszej bidzie Pedro. Myślałam dzisiaj że napiszę mu jakiś teks ale sie okazało że jutro z rańca muszę meldować sie w pracy więc 'dupa zbita' wszystko przekładam na sobotę wieczór/noc lub na niedzielę :cool3:

Posted

luka1 napisał(a):
szczegóły - chym , co tu napisać by dramaturgia wzrosła? Nic nie napiszę :eviltong:

luka1 jak chcesz większą dramaturgię to może by ci zrobić małe trzęsienie ziemi :evil_lol::evil_lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
luka1 jak chcesz większą dramaturgię to może by ci zrobić małe trzęsienie ziemi :evil_lol::evil_lol:

:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Ziutka napisał(a):
:diabloti: :diabloti: :diabloti:

no wiedziałam po prostu wiedziałam że ziutka mnie wywęszy :evil_lol::evil_lol: przed tą kobitką nie da się ukryć :diabloti:

Posted

marysia55 napisał(a):
no wiedziałam po prostu wiedziałam że ziutka mnie wywęszy :evil_lol::evil_lol: przed tą kobitką nie da się ukryć :diabloti:

No a jak :diabloti: serce nie sługa :evil_lol: nie wybiera :eviltong:

Posted

Ziutka napisał(a):
No a jak :diabloti: serce nie sługa :evil_lol: nie wybiera :eviltong:

to my sie kochamy ????? jak dwa wariaty ???? ( chyba tak było w tej piosence ) OK ..... idę na to :diabloti::diabloti::diabloti: