Ola164 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Biedaczysko... sam sobie rady nie da... Quote
marysia55 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 luka1 napisał(a):Marysia :mad:, co ja mam jeszcze napisać? Pedro to faktycznie cwaniak - w boksie. Jak go wyciągnąć - placek ze strachu. Młody - do 2 lat. Czemu one sie boją wychodzić - nie wiem. Może ktoś mi to wytłumaczy. W boksie , radosne przymilaki - gdy otwiera sie boks kulą sie i nie można ich wyprosić na zewnątrz. no widzisz Luka1 jak chcesz to potrafisz dorzucić parę szczegółów :eviltong: Quote
luka1 Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 :evil_lol:.......................:lol::eviltong: Quote
luka1 Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 nie mam siły - za wcześnie na myślenie Quote
marysia55 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 teraz juz jest wieczór ... i co myslisz :diabloti::diabloti::eviltong::eviltong: Quote
Ziutka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 marysia55 napisał(a):teraz juz jest wieczór ... i co myslisz :diabloti::diabloti::eviltong::eviltong: Ja myśle, że mamcia już sobie słodko śpi bo dzisiaj miała od rana bardzo nerwowy dzionek :mad: Quote
marysia55 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Ziutka napisał(a):Ja myśle, że mamcia już sobie słodko śpi bo dzisiaj miała od rana bardzo nerwowy dzionek :mad: no właściwie to lepiej ją znasz więc pewnie lepiej wiesz ... wierzę na słowo że miała ciężki dzień więc jej dzisiaj odpuszczę , ale tak na marginesie ja też miałam dzisiaj ciężki dzień :diabloti::diabloti: ... boże jak mi się czasami marzy emerytura :evil_lol::evil_lol: Quote
luka1 Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 emerytura to i mnie się marzy - tylko duża i dwa razy w miesiącu Quote
marysia55 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 nie myśl o emeryturze .. tylko pomyśl o naszej bidzie Pedro. Myślałam dzisiaj że napiszę mu jakiś teks ale sie okazało że jutro z rańca muszę meldować sie w pracy więc 'dupa zbita' wszystko przekładam na sobotę wieczór/noc lub na niedzielę :cool3: Quote
marysia55 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 ciągle brakuje mi czasu a na dodatek wiszą mi 2 zaległe teksty do ogłoszeń : dla Pedro i Demi, aż mi wstyd :oops::oops: Quote
luka1 Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 a ja dzis miałam bardzo obiecujący telefon Quote
marysia55 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 luka1 napisał(a):a ja dzis miałam bardzo obiecujący telefon a co to jakiś thriller ma być :diabloti: dawaj jakieś pikantne szczególy :evil_lol::evil_lol: Quote
luka1 Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 szczegóły - chym , co tu napisać by dramaturgia wzrosła? Nic nie napiszę :eviltong: Quote
marysia55 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 luka1 napisał(a):szczegóły - chym , co tu napisać by dramaturgia wzrosła? Nic nie napiszę :eviltong: luka1 jak chcesz większą dramaturgię to może by ci zrobić małe trzęsienie ziemi :evil_lol::evil_lol: Quote
Ziutka Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 marysia55 napisał(a):luka1 jak chcesz większą dramaturgię to może by ci zrobić małe trzęsienie ziemi :evil_lol::evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
marysia55 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Ziutka napisał(a)::diabloti: :diabloti: :diabloti: no wiedziałam po prostu wiedziałam że ziutka mnie wywęszy :evil_lol::evil_lol: przed tą kobitką nie da się ukryć :diabloti: Quote
Ziutka Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 marysia55 napisał(a):no wiedziałam po prostu wiedziałam że ziutka mnie wywęszy :evil_lol::evil_lol: przed tą kobitką nie da się ukryć :diabloti: No a jak :diabloti: serce nie sługa :evil_lol: nie wybiera :eviltong: Quote
marysia55 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Ziutka napisał(a):No a jak :diabloti: serce nie sługa :evil_lol: nie wybiera :eviltong: to my sie kochamy ????? jak dwa wariaty ???? ( chyba tak było w tej piosence ) OK ..... idę na to :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
luka1 Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 komu pieska ????????????????????????????????????? Quote
Recommended Posts