Isadora7 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 W tym wszystkim są "cudne" teksty w stylu "o ma dwa psy to jej się dobrze powodzi". No i jest to poniekąd racja, mam coś co osoba nie mająca żadnego psa nie ma i jestem z tym szczęśliwa. Jestem szczerze witana, bez fałszu z prawdziwym uczuciem. Jak one patrzą, to spojrzenie warte nawet chwil gdy trzeba suchą byłke wpierniczać. A jednak jestem bogata. Quote
marysia55 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Pedro lecimy na pierwszą stronę, moze ktoś kto ma serce cię zauważy i da ci dom w którym będziesz szczęśliwy i ci ludzie także, bo szczęście dzieli sie we dwójkę. To nie jest uczucie króte występuje w pojedynkę :loveu::loveu: Quote
luka1 Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 A Pedro to taki mądrala - i ktoś kto go zabierze zyska niesamowicie wdziecznego kumpla Quote
marysia55 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 luka1 napisał(a):A Pedro to taki mądrala - i ktoś kto go zabierze zyska niesamowicie wdziecznego kumpla z którym będzie sobie mógł szczerze porozmawiać o wszystkim :loveu::loveu: Quote
Ziutka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 marysia55 napisał(a):z którym będzie sobie mógł szczerze porozmawiać o wszystkim :loveu::loveu: No oczywiste :cool3: Quote
marysia55 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Don Pedro coś cię ciotki zaniedbują pieseczku :shake: chyba będę musiała sobie z nimi porozmawiać:mad::mad: jak znam życie to zaraz tu przyleci ciotka ziutka :evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='marysia55']Don Pedro coś cię ciotki zaniedbują pieseczku :shake: chyba będę musiała sobie z nimi porozmawiać:mad::mad: jak znam życie to zaraz tu przyleci ciotka ziutka :evil_lol::evil_lol: O to jak Ciotka Ziuta będzie to ja też :) Quote
marysia55 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 no i gdzie mój tandem czyli ciotka ziutka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oj ciotka bo z tobą to będę musiała na boku porozmawiać :mad: Quote
Ziutka Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 marysia55 napisał(a): jak znam życie to zaraz tu przyleci ciotka ziutka :evil_lol::evil_lol: Mały poślizg mam :evil_lol: Ale i oto witam moje kochane cioteczki :bigok::bigok::bigok::bigok: Quote
marysia55 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 wiem że zima i ślizgawki w modzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale prosze pilnować nasze piesy :diabloti::diabloti: Quote
Ziutka Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 marysia55 napisał(a): ale prosze pilnować nasze piesy :diabloti::diabloti: Obiecujem żem siem poprawiem :oops: :eviltong: Quote
marysia55 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='Ziutka']Obiecujem żem siem poprawiem :oops::eviltong: [FONT="Book Antiqua"][SIZE="4"]dajmy na to że ci wierzem :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Ziutka Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='marysia55'][FONT=Book Antiqua]dajmy na to że ci wierzem :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Musisz mi wierzyć :diabloti: nie ma innej opcji :mad: Quote
Isadora7 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Pedro pobudka. Mateńko ja nie rpzerabiam chwilami Sochaczewa. Quote
Ziutka Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Isadora7 napisał(a): Mateńko ja nie rpzerabiam chwilami Sochaczewa. Mam tak samo jak Ty Kochanie moje :loveu: :eviltong: Quote
marysia55 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='luka1'] Ile wdzięku jest w tym facecie, dlaczego ludzie się tak długo zastanawiają??? Quote
Ziutka Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='marysia55']Ile wdzięku jest w tym facecie, dlaczego ludzie się tak długo zastanawiają??? Nie znają się nic a nic :mad: a sochaczewskie to najukochańsze :loveu: Quote
luka1 Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 na zdjęciach nie wypadł tak fajnie jak jest w kontakcie bezposrednim. To fajne mądre psisko Quote
marysia55 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 luka1 napisał(a):na zdjęciach nie wypadł tak fajnie jak jest w kontakcie bezposrednim. To fajne mądre psisko luka1 a nie można by tak jeszcze dowalic parę zdjęć ... a ja bym sie zastanowiła nad jakims tekstem dla Pedra i sfinsasowała jakies ogłoszenia ( ale robic nie umiem) :evil_lol: Quote
luka1 Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 no tak, ale wszystkie zdjecia w takim typie- wystraszony pies. W boksie skacze, szleje , nadstawia sie do głaskania. Gdy sie odchodzi od boksu, psina włazi po siatce do góry. Po wyjściu, ba - po wyciągnięciu go z boksu-jest tak przerażony że trudno to opisać. nie było sensu go dalej stresować Quote
Isadora7 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 o mateńko jaka masakrycznie zestresowana psina:-(:-(:-( Quote
marysia55 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 no to teraz trochę mi sie to wszystko pokiełbasiło. Czytając pierwszy post wydawało mi się że to taki cwaniak co sobie radzi w każdej sytuacji tylko skazany nie wiadomo czego na schron?? a teraz czytam że to zestresowany a nawet wręcz wycofany pies który boi sie wyjść z klatki. Zadanie domowe dla Luki1 ; prosze wrzucić więcej faktów z życia Pedra na wątek od wieku po powód dla którego znalazł sie w schronisku. Jemu trzeba ogłoszeń a bez takich danych to nie da sie z tym ruszyć :roll::roll: Quote
luka1 Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Marysia :mad:, co ja mam jeszcze napisać? Pedro to faktycznie cwaniak - w boksie. Jak go wyciągnąć - placek ze strachu. Młody - do 2 lat. Czemu one sie boją wychodzić - nie wiem. Może ktoś mi to wytłumaczy. W boksie , radosne przymilaki - gdy otwiera sie boks kulą sie i nie można ich wyprosić na zewnątrz. Quote
Recommended Posts