Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W tym wszystkim są "cudne" teksty w stylu "o ma dwa psy to jej się dobrze powodzi". No i jest to poniekąd racja, mam coś co osoba nie mająca żadnego psa nie ma i jestem z tym szczęśliwa. Jestem szczerze witana, bez fałszu z prawdziwym uczuciem. Jak one patrzą, to spojrzenie warte nawet chwil gdy trzeba suchą byłke wpierniczać. A jednak jestem bogata.

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pedro lecimy na pierwszą stronę, moze ktoś kto ma serce cię zauważy i da ci dom w którym będziesz szczęśliwy i ci ludzie także, bo szczęście dzieli sie we dwójkę. To nie jest uczucie króte występuje w pojedynkę :loveu::loveu:

Posted

[quote name='marysia55']Don Pedro coś cię ciotki zaniedbują pieseczku :shake:
chyba będę musiała sobie z nimi porozmawiać:mad::mad:
jak znam życie to zaraz tu przyleci ciotka ziutka :evil_lol::evil_lol:

O to jak Ciotka Ziuta będzie to ja też :)

Posted

marysia55 napisał(a):

jak znam życie to zaraz tu przyleci ciotka ziutka :evil_lol::evil_lol:

Mały poślizg mam :evil_lol:
Ale i oto witam moje kochane cioteczki

:bigok::bigok::bigok::bigok:

Posted

[quote name='marysia55'][FONT=Book Antiqua]

dajmy na to że ci wierzem :evil_lol::evil_lol:

[/FONT]

Musisz mi wierzyć :diabloti: nie ma innej opcji :mad:

Posted

[quote name='marysia55']Ile wdzięku jest w tym facecie, dlaczego ludzie się tak długo zastanawiają???
Nie znają się nic a nic :mad: a sochaczewskie to najukochańsze :loveu:

Posted

luka1 napisał(a):
na zdjęciach nie wypadł tak fajnie jak jest w kontakcie bezposrednim. To fajne mądre psisko

luka1 a nie można by tak jeszcze dowalic parę zdjęć ... a ja bym sie zastanowiła nad jakims tekstem dla Pedra i sfinsasowała jakies ogłoszenia ( ale robic nie umiem) :evil_lol:

Posted

no tak, ale wszystkie zdjecia w takim typie- wystraszony pies. W boksie skacze, szleje , nadstawia sie do głaskania. Gdy sie odchodzi od boksu, psina włazi po siatce do góry. Po wyjściu, ba - po wyciągnięciu go z boksu-jest tak przerażony że trudno to opisać.

nie było sensu go dalej stresować

Posted

no to teraz trochę mi sie to wszystko pokiełbasiło. Czytając pierwszy post wydawało mi się że to taki cwaniak co sobie radzi w każdej sytuacji tylko skazany nie wiadomo czego na schron?? a teraz czytam że to zestresowany a nawet wręcz wycofany pies który boi sie wyjść z klatki.
Zadanie domowe dla Luki1 ; prosze wrzucić więcej faktów z życia Pedra na wątek od wieku po powód dla którego znalazł sie w schronisku. Jemu trzeba ogłoszeń a bez takich danych to nie da sie z tym ruszyć :roll::roll:

Posted

Marysia :mad:, co ja mam jeszcze napisać? Pedro to faktycznie cwaniak - w boksie. Jak go wyciągnąć - placek ze strachu. Młody - do 2 lat. Czemu one sie boją wychodzić - nie wiem. Może ktoś mi to wytłumaczy. W boksie , radosne przymilaki - gdy otwiera sie boks kulą sie i nie można ich wyprosić na zewnątrz.