luka1 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [FONT=Verdana]Jak to w schronisku bywa nie ma imienia, nie ma nikogo, ma tylko numer. Taki sobie niepozorny, szary, kundelek. Jednak jak mu sie poprzyglądać to zaskakuje swą inteligencją. Dziś go obserwowała - pies z wielkim uporem starał sie wylać wodę z pojemnika. Myślę, że on wie, że jak opiekunka zobaczy pusty pojemnik to będzie musiała wejść do boksu by go napełnić. A wtedy na pewno nie ominie go „mizianie”. Kiedyś w tym samym boksie siedziała maleńka psinka - Fasolka. Co robił pies? Żeby nie zamoczyć sobie tyłka, używał Fasolkę jako stołka. Siadał na niej. Mówię wam, to nie jest zwykły pies[/FONT] tylko czego on sie tak boi? Quote
Lionees Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Fajny z niego Koleś;) A tam z boksu co za mały agresor na niego szczeka?Ma swój wątek? Quote
Lionees Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Renata5']Fajny z niego [SIZE="4"]Koleś A tam z boksu co za mały agresor na niego szczeka?Ma swój wątek? ja juz tak lekko nawiazałam do tematu imienia:roll: Quote
Isadora7 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='luka1'] może jakieś imie??????[/quote] To może po jakimś Wilekim skoro taki bystrzacha. Może Vinci, albo Tales? Quote
nika28 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Melduje się :lol: Imię mu wymyślmy :roll: Quote
Ziutka Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 No właśnie...imie by się przydało...chociaż to by miał :-( Quote
marysia55 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Isadora7']To może po jakimś Wilekim skoro taki bystrzacha. Może Vinci, albo Tales?[/QUOTE] Pitagoras ??????? :evil_lol::evil_lol: Quote
Ola164 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Melduję się! A ten agresorek szczekający ma swój wątek? :loveu: Quote
luka1 Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Asiam - niezawodna - wielkie dzieki Psina dziamiąca przez kraty to taki mały liskowaty kasownik. Złośliwa cholera ale juz go głaskałam :evil_lol:. Wątku nie ma ale w najbliższym czasie - może? Quote
marysia55 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='luka1']może jakieś imie?????? w niedzielne popołudnie proponuje Noris ( strażnik z Teksasu) lub Pedro ( spryciarz z krainy deszczowców) :cool3::cool3: Quote
luka1 Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 To może PEDRO - bo spryciarz z niego faktycznie wielki. :evil_lol: Quote
marysia55 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 czyli co cioteczki mogę się już czuć jako matka chrzestna :diabloti: Quote
Ziutka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='marysia55']czyli co cioteczki mogę się już czuć jako matka chrzestna :diabloti:[/quote] No oczywiste :cool3: Quote
luka1 Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 no możesz i ty stawiasz :evil_lol::eviltong: Quote
marysia55 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='luka1']no możesz i ty stawiasz :evil_lol::eviltong:[/QUOTE] bardzo chętnie......... czekam na propozycje co by was usatysfakcjonowało :diabloti: Quote
Lionees Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='marysia55']bardzo chętnie......... czekam na propozycje co by was usatysfakcjonowało :diabloti:[/QUOTE] DOMEK dla chrześniaka...:cool3: Quote
marysia55 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Renata5']DOMEK dla chrześniaka...:cool3:[/QUOTE] renatka ty mi tu nie naruszaj ambicji, bardzo bym chciała ale ja juz mam dwie bestie w domu i z trzecią to pewnie by mnie chłop wymeldował i kazał spać na wycieraczce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Lionees Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Dlaczego tak jest,że my mamy po kilka psów,a niektórzy ludzie ani jednego..gdzie tu sprawiedliwość:roll: Quote
marysia55 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='Renata5']Dlaczego tak jest,że my mamy po kilka psów,a niektórzy ludzie ani jednego..gdzie tu sprawiedliwość:roll: renatko tu nie chodzi o sprawiedliwość , po prostu każdy ma inną hierarchie wartości , jeden ma na górze tej hierachii serce a drugi pusty łeb Quote
Ziutka Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='marysia55'] jeden ma na górze tej hierachii serce a drugi pusty łeb Otóż to Marysiu...otóż to. Quote
Recommended Posts