Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Takie sobie kremowe cudo. Młodziutka , zwariowana, bez ogłady i nic nieumiejąca. Diamencik do oszlifowania. Prawdziwie surowy kamyczek do oprawienia i ułożenia. A potem bedzie juz tylko błyszczeć.

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ola164']Wisienka :loveu:
Jaka blondyneczka :loveu:[/QUOTE]

Urocza,prawda? :loveu:
Ale jak pobędzie dłuzej w schronie to juz nie będzie taka piękna:shake:
Blond futro szybko zrobi się bure:sad:

Posted

[quote name='marysia55']jak taki piekny zadbany pies znalazł sie w schronie... może tylko komuś nawiała????? pzreciez widać że ktos o nią musiał bardzo dbać
No to czemu jej do cholery nie szuka?
Ja tak kieeedyś dawno wydałam psiaka,którego ktoś mi dał,bo juz nie chciał.Uciekł facetowi i facet to olał.A ja szukałam psa chyba z pół roku,prawie dzień w dzień,narobiłam plakatów,wyznaczyłam nagrodę,wydałam chyba z 800zł na paliwo,bo ktos widział go tu,a ktos tam,kazdy sygnał sprawdzałam...i dupa.Jak kamień w wodę.Pies do dzisiaj śni mi się po nocach,że mu zimno,że głodno:placz:.Nie rozumiem ludzi wcale,ani tych co wywalają,ani tych co nie szukają swoich zgub:shake:

Posted

[quote name='Renata5']No to czemu jej do cholery nie szuka?
Nie rozumiem ludzi wcale,ani tych co wywalają,ani tych co nie szukają swoich zgub:shake:[/QUOTE]

a ponoć jestesmy stworzeni na wzór i podobizne Boga , jak widać nie wszyscy :shake:
ja juz nawet nie potrafię znaleźć czasami słów by nazwać takich ludzi po imieniu