luka1 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Takie sobie kremowe cudo. Młodziutka , zwariowana, bez ogłady i nic nieumiejąca. Diamencik do oszlifowania. Prawdziwie surowy kamyczek do oprawienia i ułożenia. A potem bedzie juz tylko błyszczeć. Quote
Lionees Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 No nie-cudo nad cudami:loveu: A te cycunie to co ona ma takie duze? Quote
Lionees Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Lukuś nazwij ja Wisienka-tak przekornie;) Quote
Ziutka Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Renata5']Lukuś nazwij ja Wisienka-tak przekornie;)[/quote] Też mi się podoba imię Wisienka :loveu: Quote
nika28 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Ziutka']Też mi się podoba imię Wisienka :loveu:[/quote] Mi też :loveu: :loveu: :loveu: Quote
luka1 Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Nieżle - Wiśnia, Ty Wiśnio, no ...Ale skoro sie podoba? Quote
Lionees Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='luka1']Nieżle - Wiśnia, Ty Wiśnio, no ...Ale skoro sie podoba?[/QUOTE] No zaraz Wisnio:evil_lol:...Wisienko:loveu: Quote
marysia55 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='luka1'] jak nie kochać takiej ślicznotki, jakim cudem znalazła sie w schronie ??? Quote
Ola164 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Wisienka :loveu: Jaka blondyneczka :loveu: Quote
Lionees Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Ola164']Wisienka :loveu: Jaka blondyneczka :loveu:[/QUOTE] Urocza,prawda? :loveu: Ale jak pobędzie dłuzej w schronie to juz nie będzie taka piękna:shake: Blond futro szybko zrobi się bure:sad: Quote
Ziutka Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Renata5'] Ale jak pobędzie dłuzej w schronie to juz nie będzie taka piękna:shake: [/quote] No właśnie :placz: Quote
marysia55 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 jak taki piekny zadbany pies znalazł sie w schronie... może tylko komuś nawiała????? pzreciez widać że ktos o nią musiał bardzo dbać Quote
Lionees Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='marysia55']jak taki piekny zadbany pies znalazł sie w schronie... może tylko komuś nawiała????? pzreciez widać że ktos o nią musiał bardzo dbać No to czemu jej do cholery nie szuka? Ja tak kieeedyś dawno wydałam psiaka,którego ktoś mi dał,bo juz nie chciał.Uciekł facetowi i facet to olał.A ja szukałam psa chyba z pół roku,prawie dzień w dzień,narobiłam plakatów,wyznaczyłam nagrodę,wydałam chyba z 800zł na paliwo,bo ktos widział go tu,a ktos tam,kazdy sygnał sprawdzałam...i dupa.Jak kamień w wodę.Pies do dzisiaj śni mi się po nocach,że mu zimno,że głodno:placz:.Nie rozumiem ludzi wcale,ani tych co wywalają,ani tych co nie szukają swoich zgub:shake: Quote
marysia55 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Renata5']No to czemu jej do cholery nie szuka? Nie rozumiem ludzi wcale,ani tych co wywalają,ani tych co nie szukają swoich zgub:shake:[/QUOTE] a ponoć jestesmy stworzeni na wzór i podobizne Boga , jak widać nie wszyscy :shake: ja juz nawet nie potrafię znaleźć czasami słów by nazwać takich ludzi po imieniu Quote
Ola164 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Blondyneczko zmykaj po domek... Ja mam problem ze wstawianiem fot więc jak ktoś chce zrobić ogłoszenia to chętnie napiszę tekst... Quote
Ziutka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 luka1 napisał(a):Psina ma obserwtora na allegro Niestety zazwyczaj właśnie na tym obserwowaniu się kończy...aleeee obym się myliła :razz: Quote
Recommended Posts