monika083 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 ja moge wyslac nr konta Grazynki ,mam zapisany w kompie.. Quote
Kateczka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 a mój grosik doszedł?? przepraszam, ze tak późno...ale wypłatka nie przychodziła... Quote
_ogonek_ Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 monika dzieki wielkie. wysle na dniach kaske (raczej jutro lece sprawy zalatwiac ;) ) Quote
giselle4 Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Kateczko...nie miałam neta Twoj grosik doszedł i jak tylko bede mogla wstawie w pierwszym poscie....dziekuje :) Quote
giselle4 Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Ciotki juz zapłaciłam za grudzien:) :)aby nie bylo problemu troche nazbieramy kasy z bazarkow i na transport jakis bazarek zrobimy.....bo 5.01.10 zabieramy wyedukowana panienke do domku:) Quote
gameta Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 giselle4 napisał(a):Ciotki juz zapłaciłam za grudzien:) :)aby nie bylo problemu troche nazbieramy kasy z bazarkow i na transport jakis bazarek zrobimy.....bo 5.01.10 zabieramy wyedukowana panienke do domku:) Ale do stałego? Jest chętny dobry i sprawdzony domek ? Quote
giselle4 Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 spokojnie jak taki sie zgłosi jest na razie tylko jeden ktory jest sprawdzany...... i czekac ma na nią :) Quote
ania z poznania Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 giselle4 napisał(a):bo 5.01.10 zabieramy wyedukowana panienke do domku:) Do jakiego domku???? Już takiego własnego??? Quote
giselle4 Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Aniu,jak sie okaza ze jest cud ,miod ,malina i jeszcze do potegi6 to oddam ale nie wczesniej i Wam podam domek pod konsultacje...spokojnie:) Quote
andzia69 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Gisellko - to ja się nie cieszę na zapsa...a dlaczego 5.01? Quote
giselle4 Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 bo była zawieziona 5 listopada i tak sie liczy Quote
3 x Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 moj skarpetkowy bazarek kończy się jutro, kilka pieniązków z niego będzie wiec może iśc na transport lub cokolwiek innego :) Quote
giselle4 Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 załozylam ze swoich ...wiec mam nadzieje ze troche zbiore z bazarków a reszta to na transport....:) i pozniej moze na transport do domku....moze dla innego aska ale to odlegle czasy....jeszcze Swieta Quote
giselle4 Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Gabi jest bardzo grzeczna i kochana to slowa Panow z Bogatyni?>::) :) I PRZYTYŁA Quote
3 x Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='giselle4']Gabi jest bardzo grzeczna i kochana to slowa Panow z Bogatyni?>::) :) I PRZYTYŁA[/QUOTE] ale przeciez my to wiemy ;) no może oprócz tego że przytyła ;) Quote
andzia69 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Gisellko - a powiesz coś więcej o tym ewentualnym domku dla niej? Quote
giselle4 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Pani telefonuj i zaklepuje...warunki ma dore domek i ogrod i setera i daltego jej nie obiecuje ale sie zastanawiam Pani twerdzi ze da rade i juz ja kocha... Pani nalezy do grupy zamoznej i z sercem...ale ja jeszcze mam szac,Gabi tez Szukamy dalej....jeszcze z Pania pogadam ,spotkaja sie psiaki i zobaczymy:0 Quote
giselle4 Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 :eviltong:spotkaja sie psiaki i zobaczymy:0 Quote
giselle4 Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 moze teraz trafi..... pomozie robic ogloszenia prosze moze juz ostatni raz Quote
giselle4 Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 moze teraz trafi..... pomozcie robic ogloszenia prosze moze juz ostatni raz:evil_lol: Quote
3 x Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 wpłaciłam dzisiaj dla Gaby pieniązki z bazarku skarpetkowego z małym plusem 70 zł :) cos się wyklarowało z domkiem? jakieś nowe inf o Gabie z Bogatyni? edit: gisel chyba ci się skrzynka zapchała :mad: Quote
giselle4 Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Wiesci bedą dzisiaj pan Marek zawsze w niedziele wysyla info. Jest domek w Klodzku-narzeczenie i juz troche się nastroszylam.... ale gadali i tokowali prawie pol godziny na wszystko sie zgadzaja mili i widac ze maja serca..... i wczoraj poznym wieczorem Pani WROCLAW....krolik,kot,2 dzieci-2,5 i 8 lat... i to ten synek starszy dał mamie oglosze o Gabi i to On zadecydował ...bierzemy ją ich astka miala 15 lat kiedy odeszła i jeszcze wszystko po niej lezy w pokoju..... ZAPROPONOWAŁAM SPOTKANIE Z DZIECMI I ZWIERZYNCEM ale Pani mowi ze jest jeden pokoj dla kota i krolika i tylko by na poczatku[poki sie nie przyzwyczaja] uwazac na wszystkich......uffffff to na razie tyle ale Pani basia twierdzi ze nie da nam spokoju az ja dostanie i mozemy przyjezdzac i kontrolowac..... Quote
Recommended Posts