polubek Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 giselle4 napisał(a):mam małe klopoty...ale mi sie uda Gabi przytyła,jest kochana spi w łozku młodszego syna. Pani mowi ze jest suuperasna i nawet przysłals fotke swojego poprzedniego psiaka ktory odszedł... to rozumiem jest jej prawdziwy domek żeby się dziewczyna nie roztyła, chociaż teraz to chyba już może stracić linię jak już zdobyła czyjeś serce. jeżeli śpi w łóżku młodszego syna to on gdzie? na miejscu Gabulca? :-D Quote
giselle4 Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 polubek napisał(a):żeby się dziewczyna nie roztyła, chociaż teraz to chyba już może stracić linię jak już zdobyła czyjeś serce. jeżeli śpi w łóżku młodszego syna to on gdzie? na miejscu Gabulca? :-D z nia oczywiscie....bo sie rozpycha i młodszy jej pozwala i poprzedni piesek panstwa... odszedł:( Quote
giselle4 Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 to jest ten własciwy domek dla Gabiszona...... dziekuejmy Panstwu za miłosc i cierpliwosc dla naszej malutkiej dziewczynki.... Quote
polubek Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 jak w bajce. najpierw wiatr w oczy a potem szczęśliwe zakończenie. Quote
monika083 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 ojej a ten poprzedni piesek wyglada jak moj Pikus(*) ..pewnie razem biegaja za TM. Gabulec ma suuuper sylwetke,laska z niej niesamowita.Moj Bruno to sie roztyl po kastracji,wyglada jakby pilke polknal,teraz troszke schudl ,ale w sobote jedziemy do wrocka,do babki;) to go znow utuczy.. Quote
A.R.S. Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Przepraszam Was cioteczki za off, ale potrzebujemy pomocy z sunią :-( TTB + bokser(?): http://www.dogomania.pl/threads/180768-MA-oda-bokserka-miaA-a-umrzeAE-bo-DZIECKO-MIAA-O-CZKAWKAE-czas-do-niedzieli-zachpom Quote
giselle4 Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Pani pisała ze Gabi kuleje na przednia nozke.... pytała czy to nie moze byc cos pooperacyjnego ...ale wet powiedział ze nie :( Gabi ,jest szczesliwa mimo tej dolegliwosci,Pani ma isc z nią do weta na konsultacje... ale najwazniejsze Gabi w towarzystwie kolezanki -suczki chadza na specerki i sie nie gryza...i co? posłuszna dziewczynka... Cioteczki beda foteczki jak tylko wrzyta mnie wpusci...... a fotki miodzio Quote
Nadziejka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Och szczesliwa nasza Gabuluuuuuuuuuu hophhhhhh:loveu::loveu::loveu:niechaj tak juz bedzie , ale cudkooooooooooo:multi::multi::multi:Gisuniu pieknie sie ulozylo i niechaj trwa! Quote
giselle4 Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Gabi jest kochane i zadbana w swoim domku rodzinnym i bardzo sie ciesz z tego i wiem ze to jest jej domek dziekujemy rodzinko:loveu: Quote
Asia76 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 no proszę, a tej damie, to czasem nie za dobrze co ? :-) Quote
polubek Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 ale się łaciatej krówce poszczęściło. żeby tak więcej takich zakończeń to świat nie byłby taki okrutny. u mnie na osiedlu na początku tygodnia wywalił ktoś z samochodu sunię ze szczeniakiem. szczylek jest a sunia nie daje się nikomu złapać. nie je tego co wystawia człowiek. nigdzie jej nie widać w dzień. widać ktoś robił porządki na święta. Gabi masz szczęście mała diablico :lol: Quote
giselle4 Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 polubek napisał(a):są jakieś nowe wieści co u gabulca? napisalam do Pani maila.... odpisze to wspaniały domek....:) Quote
giselle4 Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Polubek mnie molestuje a ja pania a to odpowiedz ..... Gabi teraz nieszka w Jeleniej Gorze ,pani wyslała mi adres i zaprosila na kawke. ...mam nadziej ze ujawnianie korespondencji pani sie nie obrazi...dziekuje:) -------------------- dzien dobry Pani Grazynko ja sie nie o9brazilam zmienilismy adres zamieszkania i nie mamy internetu jeszcze z sunia wszystko dobrze rozrabia jak pijany zajac w kapuscie tylko problem z ogonkiem bylam z nia dzisiaj u weterynarza na 99% trzeba bedzie jej go amputowac no i okazalo sie ze jest alergiczka dostala dzisiaj zastrzyk z lapkami juz ok i nie kuleje postaram sie wyslac jakies nowe zdjecia jak zalozymy internet pozdrawiam Marzena Ca Quote
polubek Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 no ciotka i tak musi być jejku jak się cieszę że naprawdę gabi ma ten swój domek the best Quote
giselle4 Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 polubek napisał(a):no ciotka i tak musi być jejku jak się cieszę że naprawdę gabi ma ten swój domek the best tego bylam pewna prawie od początku od podejscia chłopcow do niej:) Czekamy na fotki...bedą:) Quote
3 x Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 wiemy co się u Gabuli dzieje? (btw ktos na co chcecie kupić na bazarku szuka szklanej kryształowej karafki z kieliszkami chyba cos takiego kiedyś giselle miałas na bazarku?) Quote
giselle4 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 sprzedałam ale dziekuej wszystko ok u Gabulca jestem w stałym kontakcie telefonicznym pani nie ma czym zrobic fotek bo chłopcy sie porozjezdzali na wakacje ale wszystko ok i Gaba szczeka do słuchawki:) Quote
3 x Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 giselle4 napisał(a):sprzedałam ale dziekuej wszystko ok u Gabulca jestem w stałym kontakcie telefonicznym pani nie ma czym zrobic fotek bo chłopcy sie porozjezdzali na wakacje ale wszystko ok i Gaba szczeka do słuchawki:) ale jak powracaja chłopaki to ja żadam zdjęc Gabi :) i od żadań nie odstapię o ! Quote
Recommended Posts