3 x Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 andzia69 napisał(a):no to kiedy będzie ta przeprowadzka? czy już jest? bo chyba mała miała byc do 5.01 - tak? giselle wczesniej pisała ze ze względu na warunki pogodowe Gaba musi poczekac w sumie się nie dziwie w taka pogode pchac się w trasę :shake: Quote
Kateczka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Super :) małej się nalezy idealny domek :) Quote
giselle4 Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 w sobote zabieramy w niedziele oddajemy Quote
giselle4 Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Dziekuje Polubek-10zł:) Za Gabi musimy dopłacic-140zl coz jest dalej w Bogatyni..... dzisiaj dostalam maila Od Pana Marka Quote
giselle4 Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Jestesmy.michelle wstawi fotki.... Gabi płakala za Panem Markiem:) Quote
andzia69 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 giselle4 napisał(a):Jestesmy.michelle wstawi fotki.... Gabi płakala za Panem Markiem:) biedna Gabulka:( no ale mam nadzieję, ze to jej ostatnia przeprowadzka... Quote
giselle4 Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Ja tez... Trollik zas nadaje sie nawet do domku z małymi dziecmi..... taki grzeczny aniolek:) Quote
gameta Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 giselle4 napisał(a):Ja tez... Trollik zas nadaje sie nawet do domku z małymi dziecmi..... taki grzeczny aniolek:) tylko dom się nie nadaje - mało że dla Trola, to dla żadnego zwierza - już wiszą na kwiatkach... Witaj Gabi nazad i spadaj do domu ALE JUŻ !!!!!!! Quote
fioneczka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Gabuniu pojedziesz do swojego prawdziwego domku ... już na zawsze Quote
Alicja Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 trzymam kciuki:kciuki: za domeczek Gabuni Quote
giselle4 Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 gameta napisał(a):tylko dom się nie nadaje - mało że dla Trola, to dla żadnego zwierza - już wiszą na kwiatkach... Witaj Gabi nazad i spadaj do domu ALE JUŻ !!!!!!! juz spadla do domku...:) Quote
giselle4 Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 fioneczka napisał(a):Gabuniu pojedziesz do swojego prawdziwego domku ... już na zawsze Fioneczko mama tych chlopcow [obaj pełnoletni] powiedziała ze bedzie tak rozpieszczana jak ich poprzedni piesek.... i jej wierze.Wiem,ze to bedzie jej ostatni domek..jej i tylko jej:) Quote
fioneczka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 giselle4 napisał(a):juz spadla do domku...:) a może napiszesz coś więcej ... zawieźliście ją czy nowa rodzina przyjechała ? co to za rodzina ? Gabi jest już wysterylizowana ? bo mi umknęło Quote
giselle4 Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 andzia69 napisał(a):biedna Gabulka:( no ale mam nadzieję, ze to jej ostatnia przeprowadzka... płakała i to bardzo jeszcze przez sen wzdychała ciezko:( ale juz jest bezpieczna .....zaraz fotki beda:) Quote
giselle4 Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Asia76 napisał(a):I jak tam nasza Gabi ? Asiu,bylo tak jak mowiłas.....chłopcy mhhhh...mezczyzni grzeczni i dobrze ułozeni,Gabi od razu zaczeła wyrozniac młodszego buziaki i skakanie na co pozwalał:) Zadumał sie nad jej łapkami po operacji,widzialam smutek na twarzy powiedziałam ze nie lubi wody malutka ,,nasza tez nie lubila,, odpowiadz normalna Gabi najspokojniej w swiecie poszla na smyczy z chłopcami wsiadla do auta i wystawiła łebek,wysiadła...poglaskalam ja i kazalam wsiadac popatrzyla na mnie chwilke i wsiadła..po chwili zapomniala,juz nie czekała czy wejde do auta zaczeła lizac i skakac na młodszego Pana:) Dostała na droge worek karmy,kaganiec ,smycz,obroze, [szelki zostały w Bogastyni] oliwke na skore i koc i kubraczek nie zalawałam niczego.Kochalismy ja wszyscy i poszła z pelnym wyposazeniem.Zegnaj malutka,fotki beda Pani i Panowie obiecali ...pisac o Gabi i jej psotach..... Mam nadziej ze twoje lęki i tulaczka sie zakonczyla.Badz szczesliwa:) Quote
giselle4 Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 My na tylnej kanapie czym ta kurtka pachnie? Quote
giselle4 Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 pospie troche u babci w objęciach Quote
giselle4 Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Dzisiaj jede do domku:) gdzie ta moja rodzina,babciu? nooo przyjechali,nawet zabawke mieli dla mnie ja mam wyposazenie ten młody jest fajny jeszcze chce do babci juz czas sie zegnac jeszcze zrobie koooo schowaj moje jedzonko do bagaznika; no i było ryczenie,teraz masz byc szczesliwa ja zas bede sparwdzała poczte i wklejała Twoje fotki:) Quote
Alicja Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Gabusiu ....zaciskam :kciuki: abyś już była teraz szczęśliwa do końca .... Quote
giselle4 Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Telefonowała mama chłopcow juz Gabi jest w domku zeszła cały domek,poszczekala z radosci,dała łapke ,popisuje sie zabawą z piłeczka:) Pani powiedziała stanowczo,,to jej ostatni domek,, i niech tak sie stanie:) Quote
pinkmoon Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 oby Gabuni się udało już na zawsze :) mam nadzieję że będzie regularny kontakt z nowymi opiekunami :) Quote
Recommended Posts