giselle4 Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Laleczka ma opłacony hotelik do 5 stycznia Pan Marek mowie ze nie trzeba przedłuzac bo ona jest grzeczna i posłuszna lepiej jzu jej nie ułozy...jest szczesliwa teraz tylko domek ale domkow nie przybywa... nikt inny nie telefonował:( jeszcze jest jeden bazarek moj i jeden moniki jeszcze nie zakonczone to pare groszy bedzie a w styczniu transport-150zł aby ja zabrac:( Quote
giselle4 Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Jest -116zł i jeszcze bedzie grosz z 2 bazarków..... ale to wszystko mało moze ktos jeszcze cos dolozy...mam nadzieje:) Quote
polubek Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 będzie dobrze z Gabi na pewno. mojego chłopaka astka nie lubiła mnie od szczeniaka warczała, szczekała i podgryzała. jak zachorowała na parwowirozę i przesiadywałam z nią u weta na kroplówkach to teraz jak przyjeżdżam to wchodzi na łóżko kładzie swoje łapy na moich ramionach i swój łeb na mojej głowie. Quote
monika083 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Kochane cioteczki ,pilnie szukamy transportu (za zwrotem kosztow) dla suni shar pei, z wroclawia do zgorzelca, moze jezszi ktoras z was w te strony... My bysmy sunie zawiozly ,ale nie mamy na tyle sprawnego auta ,a w wypozyczalni chca 1700zl kaucji... Grazynko ,z mojego bazarku bedzie chyba z 40 zl ..ale narazie czekam na wplaty ,bo sie wczoraj pokonczyly. Teraz bede w polsce to wyciagne od mamy jakies obrazy na bazarek. Quote
giselle4 Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 w tamtym kierunku pojedziemy dopiero 5 stycznia.... Moniczko,40zl to duzo pieniazkow i bardzo dziekuje zawsze grosz do grosza z mojego jednego chyba -15zł a z drugiego tez nie lepiej ale moze cos ciotki dadza... polubek deklarowała-5zł a dała -15zl...i to juz grosik wiecej... A mogłam mame Twoja sam okrasc z cudeniek oj kurcze...to rodzinne -macie talent:) Quote
andzia69 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 teraz ludzie zajęci przygotowywaniem do świąt...bazarki nie idą, adopcje stoją...ech:( Quote
giselle4 Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 wiem andziu dlatego nie jecze i wiem ze pozniej jeszcze cos sprzedam i moze zarobie na transport tez.... teraz wszyscy mamy Swieta w oczach...:) Quote
giselle4 Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Gabulko,wysłałam Twoje fotki Pani z Czestochowy Ona jest bardzo za toba i chec cie adoptowac jak tylko przyjedziesz po szkoleniu. Jej piesek odszedł za TM i chce dac szczescie własnie Tobie nie ma innych zwierzat ani małych dzieci....pomyslimy Pani oglada fotki:) Quote
gameta Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Ooooo brzmi świetnie - może w końcu... ? Quote
giselle4 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 mysle ze tak pod 40 ALE TO WSZYSTKO DO SPRAWDZENIA JESZCZE NA RAZIE DEKLARACJA a tam jest blu florida albo inna ciotka to przeswietli:) Quote
3 x Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 zaglądam jeszcze przedwyjazdowo do Gaby oby dom który będzie jej był domem świadomym :) bo nie kochac jej to się nie da w sumie niewazne czy to pan czy pani ważne zeby decyzja była świadoma :) Wesołych Swi at dla Wszystkich :) Quote
giselle4 Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Kochane cioteczki, chciałabym złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia. Spełnienia wszystkich marzeń, tych małych i tych dużych. Dużo miłości, zdrowia, sił do pomocy zwierzakom. Dużo prezentów, cudownej atmosfery. Dużo uśmiechu na twarzy, szczęścia. Wesołych świąt!! Dziekujemy ze zawsze mozna na Was liczyc:) Quote
zuzlikowa Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 "To właśnie tego wieczoru, gdy mróz lśni, jak gwiazda na dworze, przy stołach są miejsca dla obcych, bo nikt być samotny nie może. To właśnie tego wieczoru, gdy wiatr zimny śniegiem dmucha, w serca złamane i smutne po cichu wstępuje otucha. To właśnie tego wieczoru zło ze wstydu umiera, widząc, jak silna i piękna jest Miłość, gdy pięści rozwiera. To właśnie tego wieczoru, od bardzo wielu wieków, pod dachem tkliwej kolędy Bóg rodzi się w człowieku. " Quote
giselle4 Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 nooo gwiazda swieci a my juz myslimy o transporcie aby ja zabrac od Pan Marka:) Quote
giselle4 Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Trzeba ja zabrac z bogatyni bo konczy sie jej juz semestr :) Quote
andzia69 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Gisellko - ale czy ona pojedzie prosto do domku? tego, o którym piszesz? czyli 5 stycznia - tak? Quote
giselle4 Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 NIE ,DOMEK PRZYJEDZIE JA ZOBACZYC I POZNAC... MY ZROBIMY PRZESWIETLENIE DOMKU i dopiero bedziemy negocjowac zabieram ja do Dzierzoniowa. Quote
andzia69 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 czyli na razie wraca do schronu, a jak domek będzie ok i Gabi będzie ok to wtedy pojedzie do domku? Gisellko - jak z finansami? jakie zadłuzenie w hoteliku? Quote
giselle4 Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Zadluzenie to około 250zł i jeszcze potrzebujemy na transport ale juz szaleje zrobilam ze 4 bazarki i ...nic Wiesz Anitka ze ja zawsze mysle pozytywnie i mam nadzieje ze jeszcze zbiore taka sume.... mam nadzieje i jzu jak ja wydam to odpoczne...chociaz tydzien bo ostatni miesiac to stres.... Tami,Wars,Dobis,Dolly,Bernis,Czeska i Elik....przerasta mnie to psychicznie Tami -Poker Wars-Wunia te dwa biedaki maja juz szczescie bo ich zyciem pokieruje Dt do szczesliwej adopcji,w cieple i w sytosci...a reszta? :( :( Quote
Recommended Posts