andzia69 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Psy bullowate w 90% nie tolerują innych psów - tak już mają po prostu i ktos, kto decyduje sie na takiego psa musi to uwzględnić w swoim życiorysie:p Ja mam 2 - moja suka od maleńkości - nie toleruje innych suk (tylko suk), mój pies - ze schronu i to z okropnych warunków - psy olewa dopóki nie nadepną mu dosć intensywnie na odcisk:lol: więc mnie się trafił jeden egzemplarz pozytywnie zakręcony i do tego ze schronu...a suka jest wredota:diabloti: A z drugiej strony bullowate mają w rasie opisane, że człowieka mają kochać i to każdego - złodzieja tyż! no chyba, że człowiek zniszczy im tą cechę...a tak często niestety bywa:shake: Gabi jest jak najbardziej najnormalniejszą suką w typie asta;) Quote
enigma40 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ja się zastanawiam, co by można ew. zmienić w tym tekście na allegro:roll: Może ludzi ta kwota 800 zł. nieco bulwersuje. To dużo kasy, niektórzy niewiele więcej zarabiają. Ludzie nie wiedzą też, na czym polega dom tymczasowy. Myślą, skoro ma dom, to nie jest tak źle. Skąd mają wiedzieć, że na DT tez trzeba kasy? Odkąd nie weszłam na dogo, nie miałam zielonego pojęcia na ten temat. Pewnie brakuje dramaturgii, która wzbudza litość. ale na to już nie ma rady:roll: Sorki, że sobie pozwalam 3x, ale tylko chcę pomóc:) Quote
gameta Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ja nie wiem, ale zaczynam mysleć, że taniej będzie jechać i spuścić porządny wpier...l tej Nel i wydusić z niej kasę :cool1: Agresywna się robię :diabloti: Quote
enigma40 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ja jestem w 100% za tym pomysłem. Ja bym jej naprawdę nie darowała, nawet, gdyby mnie to miało kosztować:angryy::mad:Nie czułaby sie bezkarna, gdyby jej znowu przyszło do głowy wziąć psa. Quote
agaga21 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 czy jest szansa na nowe zdjecia gabi? gisell, powiedz bo nie wiem czy dobrze pamiętam, gabi była już kiedyś w bogatyni kilka dni, tak? Quote
fioneczka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Gaba chyba nie była u Marka :shake: Była w hoteliku kilka dni - po historii u Tarzanki ale to nie było u Marka :shake: Quote
agaga21 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 fioneczka napisał(a):Gaba chyba nie była u Marka :shake: Była w hoteliku kilka dni - po historii u Tarzanki ale to nie było u Marka :shake: muszę to wiedzieć na 100% czy była u marka czy nie. Quote
andzia69 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 agaga21 napisał(a):muszę to wiedzieć na 100% czy była u marka czy nie. Nie była;) Quote
wroobelterrorystka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 ja też jestem za wizytą u Nel!:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
giselle4 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 agaga21 napisał(a):czy jest szansa na nowe zdjecia gabi? gisell, powiedz bo nie wiem czy dobrze pamiętam, gabi była już kiedyś w bogatyni kilka dni, tak? Nie ,Gabi nie byla w Bogatyni:shake: Quote
giselle4 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 wroobelterrorystka napisał(a):ja też jestem za wizytą u Nel!:diabloti::diabloti::diabloti: Wiem ,szalona glowo nie gniewaj sie ze nici ze spacerkow z Gabi teraz Wiorek to priorytet i ganiałam za nim 2 dni ale juz go mam i jutro odrobaczam i szczepie ,,dziada,, i niech ma ten domek.... sorry za offa:oops: Quote
giselle4 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 gameta napisał(a):Ja nie wiem, ale zaczynam mysleć, że taniej będzie jechać i spuścić porządny wpier...l tej Nel i wydusić z niej kasę :cool1: Agresywna się robię :diabloti: spokojnie bo dziecko bedzie łobuziak:crazyeye:;) Quote
wroobelterrorystka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 ależ ja się nie gniewam, Wiórosława trzeba było złapać :) Quote
3 x Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 enigma40 napisał(a):Ja się zastanawiam, co by można ew. zmienić w tym tekście na allegro:roll: Może ludzi ta kwota 800 zł. nieco bulwersuje. To dużo kasy, niektórzy niewiele więcej zarabiają. Ludzie nie wiedzą też, na czym polega dom tymczasowy. Myślą, skoro ma dom, to nie jest tak źle. Skąd mają wiedzieć, że na DT tez trzeba kasy? Odkąd nie weszłam na dogo, nie miałam zielonego pojęcia na ten temat. Pewnie brakuje dramaturgii, która wzbudza litość. ale na to już nie ma rady:roll: Sorki, że sobie pozwalam 3x, ale tylko chcę pomóc:) a mi się znów wydawało, że jak napiszemy ile potrzeba to bedąpomagaca, żeby chociaz trochę zebrac bo dla mnie jest jasne, że ona tam pojedzie tylko kwestia pieniędzy jest kiedy na allegro napisalam, ze miesieczny pobyt w hotelu wraz ze szkoleniem może powinnam napisac ze hotel to 15 zł doba a pozostałe 350 zł to szkolenie? z drugiej strony nie ma się co rozwodzic bo wyjdzie nam epopeja której nikt nei przeczyta a ja sie nei nadaję do pisania długich "wyciskaczy łez" osobiscie jestem a tym zeby pisac konkretnie aczkoleiek możliwie delikatnie ;) i sama tez nie lubię jak wchodze na watek psiaka ktry zaczyna sie "opowiem wam bajeczkę, dawno temu zył sobie pies szczesliwy na kanapie itd" wolę konkrety stąd może allegro ma taką a nie inną treść ale wszystkie zmiany jak najbardziej rozwazę i jak padnie pomysł napisz to i to i pod nim bedą jeszcze ze da ochy i achy ;) innych to jasne ze tak napisze :) Quote
wroobelterrorystka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 3 x napisał(a): z drugiej strony nie ma się co rozwodzic bo wyjdzie nam epopeja której nikt nei przeczyta a ja sie nei nadaję do pisania długich "wyciskaczy łez" osobiscie jestem a tym zeby pisac konkretnie aczkoleiek możliwie delikatnie ;) i sama tez nie lubię jak wchodze na watek psiaka ktry zaczyna sie "opowiem wam bajeczkę, dawno temu zył sobie pies szczesliwy na kanapie itd" wolę konkrety stąd może allegro ma taką a nie inną treść o! podpisuję się rękami i nogami pod tym :) Quote
_ogonek_ Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 jak chcecie ja moge napisac cos pod styl wyciskacza łez. Quote
3 x Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 giselle4 napisał(a):...Gabi ma 10zl:multi: może za przykładem terrorystki pojdą inni , oby :) Quote
giselle4 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Prosze:loveu: Gabi ma szanse na szkolenie w Bogatyni juz za tydzien by pojechała,wiemy ze po tym miesiecznym pobycie znajdzie szybciej odpowiedni domek bo od Pana Marka wychodza aniołki:eviltong: Pomozcie:oops: tej małej dziewczynie,dajcie na jej lepsze zycie 1zł prosze naprawde nie dam rady zebrac takiej sumy:shake: a jak juz ja wysle to musze z pieniazkami za miesiac i tak do tego jeszcze trzeba bedzie pokryc koszty paliwa Jezeli ktos moze mi pomoc to bardzo prosze oddam jak tylko zakoncze z GABI innemu psiakowi mam duzo stałych i nie zaluje grosza ale Gabi i tak mnie kosztuje a nie chce oddac jej do domku a Ona pozniej wroci bo jest agresywna lub warcząca kiedy pilnuje jedzenia.:-( Pomoz mi pomagac:-( Quote
giselle4 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 ..przepraszam wiem ze ciezko z grosze jakos sobie poradze Gabi musi tam pojechac na szkolenie...bo inaczej:-( Quote
3 x Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='giselle4']..przepraszam wiem ze ciezko z grosze jakos sobie poradze Gabi musi tam pojechac na szkolenie...bo inaczej:-([/QUOTE] nie przepraszaj, Gaba pojedzie musi tylko musimy wykombinować jak rozreklamować allegro :hmmmm: :PROXY5: Quote
giselle4 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 ..dziekuje za dobre słowo kobieto Quote
_ogonek_ Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='giselle4']..dziekuje za dobre słowo kobieto[/QUOTE] Grażynko ile kosztuje to szkolenie? Quote
giselle4 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='_ogonek_']Grażynko ile kosztuje to szkolenie?[/QUOTE] nie pytaj malutka:shake: tylko -800zl Dzisiaj tak skakala na mnie ze wyciągnęła mi duzo nitek ze sweterka to potfforze dziecko ale i tak ja kosiam;):loveu: Quote
Recommended Posts