Kana Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 W to nie wątpimy ale Ty chyba chcesz dostać po lapach ... :mad: za nie wklejanie zdjęć !! :diabloti: Quote
giselle4 Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Kana napisał(a):W to nie wątpimy ale Ty chyba chcesz dostać po lapach ... :mad: za nie wklejanie zdjęć !! :diabloti: Sorry,wkleje ciotki\ powiem tak Gaba czuje sie dobrze a inne to priorytet po operacji ,do adopcji,pogryzione wybaczcie....ale fotki bedą obiecuje:loveu: Quote
giselle4 Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 3 x napisał(a):w to nikt z nas nie wątpi :loveu: Dzieki. Z ksiazeczka na nauke i do hoteliku bo trzeba pannience wpoic ze inne zwierzęta tez sa kochane i ma byc grzeczna.:eviltong: Quote
3 x Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 jak mała? (wiem twórcza moja wypowiedz nie była, ale u Gabi taka cisza :shake:) Quote
giselle4 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 ..uczymy sie razem Gaba wie ze nie moze warczec jak zje i jeszcze w misce zostanie broni jedzenia Mimo ze jest sama ,nikt jej nie wyje Gaba powarkuje. Gaba pieknie juz umie,,Siad,, i ,,Daj łapke,,oraz ,,daj głos,, zaczyna jesc ładnie i juz chyba widac ze jest pulchniejsza:evil_lol: ciotki wstawie fotki i rozlicze te pieniazki z bazarku...tylko poczekajcie. Wkleje tez fotki z nowej ksiazaczki ze szczepieniami itd.... mam dobremanka biedka i Warsa bojuszka.....:-(Czeske pogryzioną i Tz do nakarmienia i domowy zwierzyniec i dziecko ale te akurat mnie rozumie i pomaga.:evil_lol: Quote
giselle4 Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 fioneczka napisał(a):Gabuniu co z tobą będzie .... FIONKA WSZYSTKO JEST OK POKI NIE PILNUJE JEDZENIA POZOSTAWIONEGO W MISCE mało nie uzarła dzisiaj pracownika:-( Ludzie nie przyjechali jej zobaczyc bo leje od rana,wrociłam mokra jak kurka:mad: Quote
fioneczka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 giselle4 napisał(a):FIONKA WSZYSTKO JEST OK POKI NIE PILNUJE JEDZENIA POZOSTAWIONEGO W MISCE mało nie uzarła dzisiaj pracownika:-( Ludzie nie przyjechali jej zobaczyc bo leje od rana,wrociłam mokra jak kurka:mad: szkoleniowcem nie jestem jednak wydaje mi się że jeśli Gabcia pilnuje jedzonka które zostaje w misce powinna dostawać porcję którą jest w stanie zjeść tak żeby nie zostawiła nic ... najlepiej by było 3 razy dziennie dawać jej malutkie porcyjki i koniecznie karmienie suchym z ręki a kto to ma przyjechać do Gabiszonka ?? Quote
giselle4 Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 fioneczka napisał(a):szkoleniowcem nie jestem jednak wydaje mi się że jeśli Gabcia pilnuje jedzonka które zostaje w misce powinna dostawać porcję którą jest w stanie zjeść tak żeby nie zostawiła nic ... najlepiej by było 3 razy dziennie dawać jej malutkie porcyjki i koniecznie karmienie suchym z ręki a kto to ma przyjechać do Gabiszonka ?? Miała przyjechac rodzinka z Wałbrzych ja zobaczyc.... Dostaje z reki i je spokojnie gorzej jak w misce zostanie a dostaje 2 razy dziennie aby przytyc ladnie i tranik ale boi sie ze ktos jej zje:eviltong: Quote
justynavege Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 to trochę problemowe Gabuia musi zrozumiec ze jedzeniem rządzi opiekun faktycznie dobrze dac tyle zeby zjadla od razu i zabrac michę troche trudne do wykonania w warunakch niedomowych ale jak trafi w neidoswiadczone ręce to kolejna nieudana adopcja będzie dla niej traumatyczna :shake: czy tam gdzie jest gabcia teraz jest ktos kto moglby z nia popracowac?? Quote
giselle4 Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 justynavege napisał(a):to trochę problemowe Gabuia musi zrozumiec ze jedzeniem rządzi opiekun faktycznie dobrze dac tyle zeby zjadla od razu i zabrac michę troche trudne do wykonania w warunakch niedomowych ale jak trafi w neidoswiadczone ręce to kolejna nieudana adopcja będzie dla niej traumatyczna :shake: czy tam gdzie jest gabcia teraz jest ktos kto moglby z nia popracowac?? Pracuja ale to zawsze moja wina ..bo chuda ,to zostawie troche karmy na noc ...bo ona moze by wiecej zjadla? ...bo.... bo.... i tak leci powinnam byc jak konserwa ale kiedy mysle ile przeszla to dosypie jeszcze....przepraszam:mad: Quote
enigma40 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 ja też dosypuje :shake: choć moja psica głodu w życiu nie zaznała. Quote
justynavege Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 dosypywać ludzka rzecz:evil_lol: tylko jak dosypki nie zje to zabrać zeby nie miala czego bronić :lol: Quote
fioneczka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 i jak się ma Gabisia ?? ... Grażynko jak jest finansowo ?? ... dajecie radę ?? ja póki co nie pomogę bo nie mam, jednak w najbliższym czasie postaram się cos dla małej zorganizować - szefa poproszę może da grosik Quote
giselle4 Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 fioneczka napisał(a):i jak się ma Gabisia ?? ... Grażynko jak jest finansowo ?? ... dajecie radę ?? ja póki co nie pomogę bo nie mam, jednak w najbliższym czasie postaram się cos dla małej zorganizować - szefa poproszę może da grosik Fioneczko,robie bazarki molestuje ludzi ale ciezko jest z groszem i ja to rozumiem.... Nie martw sie o Panieneczke:shake: polazlam dzisiaj w tem deszcz ze sniegiem ale nie miałam serca jej przeganiac po polach.Troche na siku i do domku .Dzisiaj miałam bardzo mily telefon Pan ma hodowle astkow i samca ponoc najpiekniejszego w całej Polsce mieszka w willi z ogrodem i chciał wziąc Gabi aby sie ustatkowala i socjalizowala wsrod jego psiaków. Pan wie ze GABI JEST PO STERYLCE jemu to nie przeszkadza ...chce tylko pomóc Wszystko by było ok,tylko Pan ma 2 letnie dziecko wszystkie psiaki spią w pokojach na pietrze z nimi a Gabi nie tylko ze ledwo toleruje inne psiaki to nie bardzo malutkich dzieci:shake: Powiedzialam Panu prawde nie moge kłamac bo moze byc dramat:-( Pan mowi ze jego psy nie znaja agresji a samiec by ja zalizal.....szkoda Quote
justynavege Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Graziu nawet jesli ten domek nie dla gabusi warto pomysleć czy inna sunia w typie rasy po sterylce by nie mogla skorzystać z tej okazji skoro pan ma checi pomóc to pewnie innej też by pomógł moze skontaktuj się z panem czy chce i wtedy mozna zapodać na dziale przygarnę psa a Pan mialby mozliwosc wyboru suni Quote
Kana Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Może podsunąć mu Vegę :D Gabi ślicznoto pokaż się na zdjęciach nam !! Quote
giselle4 Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 justynavege napisał(a):Graziu nawet jesli ten domek nie dla gabusi warto pomysleć czy inna sunia w typie rasy po sterylce by nie mogla skorzystać z tej okazji skoro pan ma checi pomóc to pewnie innej też by pomógł moze skontaktuj się z panem czy chce i wtedy mozna zapodać na dziale przygarnę psa a Pan mialby mozliwosc wyboru suni Justynko,masz racje obiecałam zatelefonoe=wac do Pan pod koniec przyszłego tygodni ai powiadziec o postępach u Gabi ale chętnie pokaze inne suczki ktorym potrzebna jest pomoc;) Quote
giselle4 Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Kana napisał(a):Może podsunąć mu Vegę :D Gabi ślicznoto pokaż się na zdjęciach nam !! Kana,mimo deszcze chociaz jednafotke zrobie małej ...bo zaczynam myslec...a nie wazne ze moz emi nie wierzycie ze z nia wszystko ok? Jest ok,zaloze jej kubrak od deszczu i polatamy troszeczke.....:evil_lol: i nie w 2 kolczatkach ...tylko w szelkach Quote
giselle4 Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 justynavege napisał(a):Graziu nawet jesli ten domek nie dla gabusi warto pomysleć czy inna sunia w typie rasy po sterylce by nie mogla skorzystać z tej okazji skoro pan ma checi pomóc to pewnie innej też by pomógł moze skontaktuj się z panem czy chce i wtedy mozna zapodać na dziale przygarnę psa a Pan mialby mozliwosc wyboru suni Widzicie ciotki znowu przylazła...bo Ona tylko wpada i juz szykuje bazarek dla niej nie wazna rasa ...tylko zwierze Pytacie jak sobie dajemy rade finasowo z GABI niech Ona powie, szykuje bazarki ja tylko wystawiam jak cos znajde i tez dołoze szukam gdzie sie da ...ale sprawozdanie napisze w przyszłym tygodniu:loveu::mad: Quote
enigma40 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Może ta śliczna, młodziutka sunia by się temu pana nadała? http://www.dogomania.pl/forum/f1169/mlodziutka-amstaffka-potrzebne-deklaracje-na-hotel-148789/ Quote
giselle4 Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Ona jest piekna i szuka domku:-( Quote
giselle4 Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Ciociu Edytko wstaw fotki GAUNI....please;):oops: Quote
Recommended Posts