fioneczka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Gabuniu to ostatnia noc w miejscu, w którym być nie powinnaś :shake: Quote
lania Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Kana']Dziewczyny wybaczcie! Proszę o pomoc dla gluchego Amstaffa ze schroniska!! Pomoc potrzebna na cito !! Biały amstaff oddany po kilku latach bo jest... GŁUCHY !!! POZNAŃ! PILNIE SZUKAMY DT! Zajrzyjcie chociaż! rzadko spotykana piękność a że głuchy nie szkodzi byle zarobić Quote
fioneczka Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 ok 13 dzwoniłam do Grazynki ... jechały już z Gabi do Dzierżoniowa :multi: Gabisia podobno szalała ze szczęścia jak zobaczyła dziewczyny mała jest już bezpieczna ... no prawie bo wciąż nie wiadomo skąd wziąć pieniądze na opłacenie hoteliku :-( Quote
zuzlikowa Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='fioneczka']ok 13 dzwoniłam do Grazynki ... jechały już z Gabi do Dzierżoniowa :multi: Gabisia podobno szalała ze szczęścia jak zobaczyła dziewczyny mała jest już bezpieczna ... no prawie bo wciąż nie wiadomo skąd wziąć pieniądze na opłacenie hoteliku :-([/quote] Cieszę się,że maleńka juz w drodze z giselką... podrzucę choć wątek...choć tyle mogę:oops:... Quote
giselle4 Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 ...Ufff,juz jestesmy w domku sorry fotki wtawie pozniej i podziele sie wszystkim musze do wanny jestem smierdząca jak ....:razz: Basetka miala chorobe lokomocyjną[rzygała] wiec cała jestem w tym bo lezała cała droge do Poznania na kolankach pozniej Gabi cała droge mnie lizała po ramionach i rekach i pysku ale juz ok chuda to prawda.... Linka odezwij sie do mnie na pv wiesz w jakiej sprawie i przyslij fotki Dziekuje fioneczka,dziekuej dziewczyny.... bardzo i...chlopaki:eviltong::oops: Quote
giselle4 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 ...Po godzinie 11 weszłam do schroniska [michelle została z Basetka w aucie]pieskow bardzo duzo Pani kierownik na moje pytanie ile? okolo 280 sztuk...straszne psiaki chodza luzem,przy budach w kojcach leza przy bramie i widac ich z ulicy schronisko w centrum miasta,slychac szczekanie i popiskiwanie widac ze przepełnienie.Spotkanie z sympatyczna kobieta to Pani Kasia...tak, Gabi juz wie ale prosi mnie do kojca abym sie upewnila Gabi szaleje.... dałam szelki i smycz mhhh szelki male[dobrze ze wzielam obroze Dowód i papiery na Gabi oraz moja legitymacje schroniskowa obejrzała Pani kierownik,wszystko ok Prosze poczekac wypisze:crazyeye: po chwili Pan przyprowadzil Gabi a Pani kierownik papiery przyniosla do podpisu Zobaczyla nasza basetke pochwalila michelle zapieła Gabi w aucie. Na moje pytanie ile płace? Pani powiedziała nic jedzcie spokojnie i szczesliwej podrózy. Po 30 minutach przyjechał Pan Rysio i zabrał basetkę -Bige do Warszawy my zas do Wrocławia lotem koszacym hihi cieszyla sie ,skakała,lizała i lizała ...smierdzialam jak tfu nie powiem:shake: Buziaki i przytulanie----aniołek Pozniej postój i knajpka placki i kawa Gabi zalatwila swoje potrzeby i lezała pod stołem na kawe nie zareagowała ,na zaczepki ludzi tez ale kiedy my wcianalysmy placki zaszczekała donosnym haaauuuu co znaczyło daj kawałek dostała,dostala....;)i do auta i juz do domku pod koniec drogi spala....zmęczona ale i szczesliwa Kochani,nie mialam juz siły wczoraj [biedna michelle,cala droge skupiona przy kierownicy,zaczepiana przez basetke i przez Gabi a w domu jeszcze jej ,,dziecko,,do wyprowadzenia] ze nie lubi innych psiaków blisko osoby która uwaza za swoją mialysmy popis.....szczekanie ,zebiska na wierzchu i rwanie do boju. Trzeba kupic,,namordnik,,w Karusku i Panienka bedzie chodzila jak zegarek to chyba tyle WSZYSTKO KULTURALNIE i grzecznie....Dziekuje Paniom ze Swarzedza:loveu: Quote
Alicja Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [FONT=Arial]ufffff ...już bezpieczna [/FONT] Quote
giselle4 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Droga do Swarzędza Biga na kolankach choroba lokomocyjna,bidna panienka gdzie one mnie wiozą? i za SWARZEDZA leze sobie i odpoczywam nareszcie mnie zabrali to sie ciesze chce do przoduuuuuu Quote
andzia69 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 a bassetka to skąd? bom się zamotała:oops: A Gabunia musi znalexć odpowiedzialny na 1000% domek, taki, który bedzie sobie zdawał sprawę z tego, ze ona nie cierpi kotów, psów tez niekoniecznie..no i dzieci...czyli dom z dorosłymi, bez innych zwierzaków, bez dzieci - najlepiej dom z ogrodem, bo wychodzenie z nia dla "słabszych" mogą być problematyczne... to tak sobie wygdybałam:razz: Quote
giselle4 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='andzia69']a bassetka to skąd? bom się zamotała:oops: A Gabunia musi znalexć odpowiedzialny na 1000% domek, taki, który bedzie sobie zdawał sprawę z tego, ze ona nie cierpi kotów, psów tez niekoniecznie..no i dzieci...czyli dom z dorosłymi, bez innych zwierzaków, bez dzieci - najlepiej dom z ogrodem, bo wychodzenie z nia dla "słabszych" mogą być problematyczne... to tak sobie wygdybałam:razz:[/quote] Basetka z naszego schronu do Paznania przez Warszawe domek w Lublinie ..... Quote
giselle4 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='agaga21']to gdzie teraz przebywa gabi?[/quote] u znajomych do czasu załatwienia ksiazeczki zdrowia nikt nie wezmie psa bez szczepien.....:shake: Quote
Donvitow Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 To ona nie ma szczepień po pobycie w tym " kulturalnym schronie":crazyeye:. Kto tam jest kierownikiem:crazyeye:. Koniec złośliwości. Fajnie że bezpieczna.:lol: Quote
fioneczka Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Donvitow']To ona nie ma szczepień po pobycie w tym " kulturalnym schronie":crazyeye:. Kto tam jest kierownikiem:crazyeye:. Koniec złośliwości. Fajnie że bezpieczna.:lol: Gabi została wyadoptowana do tej ^%$#@#@* Nel z książeczką i kompletem szczepień i wyprawką czyli szczepienia Gabi ma tylko książeczkę trzeba odtworzyć Quote
Donvitow Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 ALE Z SCHRUNU JAK ZWYKLE NIE MA NIC. A tam kierowniczką jest Pani- nie pani prezes poznańskiego TOZ. Czas z tym skończyć. I z tą degeneratką i kaźnią zwiwerząt pod jej władzą. Quote
gameta Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Donvitow, za to Gabi dostaliśmy gratis - pewnie z papierami trzeba by było płacić, a kasy nie ma :( Gisell, cieszę się, że ta cholera już u Ciebie. Quote
Kana Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Dziewczyny i gdzie te niby zdjęcia z aktualną datą? Kontaktowal sie ktoś z tą cholerą? Powinnyscie jechac po ksiazeczke psa i jej rzeczy a do tego wziąć kibola :mad: Quote
lania Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Donvitow']ALE Z SCHRUNU JAK ZWYKLE NIE MA NIC. A tam kierowniczką jest Pani- nie pani prezes poznańskiego TOZ. Czas z tym skończyć. I z tą degeneratką i kaźnią zwiwerząt pod jej władzą.[/quote] Gabi nie była zaczepiona wiec dostaliście ją za darmo a szczepionki ma lekarz, który dojeżdża trzy razy w tygodniu, Grażynka dzwoniąc mogła powiedzieć że chce ją zaszczepić wtedy za Gabi byłby koszt szczepień A co do władzy pani prezes to się zgadzam powinna już ustąpić stołka Quote
Linka Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='lania']Gabi nie była zaczepiona wiec dostaliście ją za darmo a szczepionki ma lekarz, który dojeżdża trzy razy w tygodniu, Grażynka dzwoniąc mogła powiedzieć że chce ją zaszczepić wtedy za Gabi byłby koszt szczepień A co do władzy pani prezes to się zgadzam powinna już ustąpić stołka A Gabi w Swarzędzu od miesiąca? :lol: schroniskowa rzeczywistość.. Quote
giselle4 Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 ..Dziekuje wszystkim,tak Gabi juz u mnie dzisiaj wszystko załatwie-ksiazeczke. Ja tego nie rozumiem pies jest na kwarantannie odrobaczany i szczepiony [tak jest u nas]i do głowy mi nie przyszło ze trzeba prosic...to jest u nas obowiazek. To juz nie wazne trzeba pomoc innym psiakom i to na cito:-( Quote
giselle4 Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 ...Gabi byla szczepiona w styczniu pozniej była na tymczasie ,w marcu poszla do adopcji wiec trzeba wszystkie szczepienia juz powtorzyc:crazyeye: i jutro ja odrobaczyc.... Wszystko juz zaczynam robic od jutra..... spokojnie nie damy jej zginąc:shake: Quote
giselle4 Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 ...Kateczka bardzo dziekuje za -30zł:loveu: Linka bardzo dziekuje za -50zł rozliczenie jest na stronie68 Quote
giselle4 Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 ...jutro szczepienie juz jest odrobaczona jest grzeczna ,troche szczeka i sie złosci jak inne zwierze przytulam czy głaskam,jak kotek sie pojawi to szalenstwo:cool3: ale Gabi jest cudowna,jeszcze pere dni i juz bedzie zaszczepiona i na wscieklizne i na parwo Dostanie nowa ksiazeczke i do szkoły malutka ppapappa:mad: Quote
3 x Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 giselle4 napisał(a): ale Gabi jest cudowna: w to nikt z nas nie wątpi :loveu: Quote
Recommended Posts