giselle4 Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 3 x napisał(a):czytałam watek wybiórczo pamiętam jej adopcję, że nawet się nie odwróciła na peronie tylko poszła za nell na co zbieracie dla niej pieniązki? hotelowanie? może uzupełnić info w pierwszysch postach? no i ile tych pieniązków potrzeba?? trzymam kciuki za Gabę :) Ja tez pamietam ze Ona tak posłusznie i ochoczo poszła a Oni ja zawiedli:-( Zbieramy na hotelik i na transport i na wykupienie ze schronu:-( Quote
3 x Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 giselle4 napisał(a):Ja tez pamieatm ze Ona tak posłusznie i ochoczo poszła a Oni ja zawiedli:-( Zbieramy n ahotelik i na transport i na wykupienie ze schronu:-( a jakiego rzędu to jest kowata? ta poczatkowa czyli wykup ze schronu i pierwszy miesiąc hotelowania? niestety nie mam prywatnego bankomatu bez dna ale z doświadczenia wiem (małego bo małego) że "lepiej" się zbiera konkretną kwotę na konkretny cel tzn zeby podac ze tyle i tyle na hotel czy na szczepienie ja wiem, ze Gaba ma wiele dobrych serc wokół siebie tu na forum, ale jeśli brakuje pieniązków to trzeba konkretnie pisać, może dobre serca zgłoszą jakieś deklaracje miesięczne bo w tej chwili na poczatku nie ma inf na kiedy ile potrzeba a to nie przyspiesza zbieranie funduszy nie wiem, być może się wtrącam niepotrzebnie bo już sa jakieś miedzyludzkie ustalnie co do funduszy i w żadnym wypadku nie narzucam swojej woli pisze tylko z mojego punktu widzenia co mnie by przyciagneło najlepiej (dla mnie ;)) jakby to było wszystko w skrócie jakoś w pierwszym poście bo jak ktoś nie zna jej historii to cięzko przebrnąc przez wszystkie strony szukać dlaczego umiera kto ją oszukła i dlaczego , w jakim schronie i czy tam zostanie może zmienić tytuł, ze potrzebne pieniądze może to przyciągnie nowe osoby które jeszcze nie znają smutnej historii Gabci wiem że w tytule by się chciało umieścic wszystko a tam tak mało miejsca :shake: Quote
Kateczka Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 już wcześniej zadeklarowałam pieniadze na wykup Gabi ze schronu.....więc tę opłatę macie z głowy:oops: uszperam te 30 zł Quote
giselle4 Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 3 x napisał(a):a jakiego rzędu to jest kowata? ta poczatkowa czyli wykup ze schronu i pierwszy miesiąc hotelowania? niestety nie mam prywatnego bankomatu bez dna ale z doświadczenia wiem (małego bo małego) że "lepiej" się zbiera konkretną kwotę na konkretny cel tzn zeby podac ze tyle i tyle na hotel czy na szczepienie ja wiem, ze Gaba ma wiele dobrych serc wokół siebie tu na forum, ale jeśli brakuje pieniązków to trzeba konkretnie pisać, może dobre serca zgłoszą jakieś deklaracje miesięczne bo w tej chwili na poczatku nie ma inf na kiedy ile potrzeba a to nie przyspiesza zbieranie funduszy nie wiem, być może się wtrącam niepotrzebnie bo już sa jakieś miedzyludzkie ustalnie co do funduszy i w żadnym wypadku nie narzucam swojej woli pisze tylko z mojego punktu widzenia co mnie by przyciagneło najlepiej (dla mnie ;)) jakby to było wszystko w skrócie jakoś w pierwszym poście bo jak ktoś nie zna jej historii to cięzko przebrnąc przez wszystkie strony szukać dlaczego umiera kto ją oszukła i dlaczego , w jakim schronie i czy tam zostanie może zmienić tytuł, ze potrzebne pieniądze może to przyciągnie nowe osoby które jeszcze nie znają smutnej historii Gabci wiem że w tytule by się chciało umieścic wszystko a tam tak mało miejsca :shake: Ok,zrobie to tylko powiem tak jest mi wstyd za cała sytuacje za to wszystko co sie stało ze nawet prosic nie moge.... bo to nie wypada:-( Moge tylko powiedziec w sprawie finansów ze ..... Transport-150zł wykupienie-50zl hotelik-300zł ----------------------- Quote
giselle4 Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Kateczka napisał(a):już wcześniej zadeklarowałam pieniadze na wykup Gabi ze schronu.....więc tę opłatę macie z głowy:oops: uszperam te 30 zł Kateczka,moze byc -50zł nie uzgodniłam tego dzisiaj ...zapomniałam:mad: Quote
3 x Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 giselle4 napisał(a):Ok,zrobie to tylko powiem tak jest mi wstyd za cała sytuacje za to wszystko co sie stało ze nawet prosic nie moge.... bo to nie wypada:-( Moge tylko powiedziec w sprawie finansów ze ..... Transport-120zł wykupienie-50zł hotelik-300zł Gaba ma juz swoje pieniazki -50zł od i bazarek czyli na dzień dobry potrzeba prawie 500 zł to teraz biorę się za myślenie :evil_lol: Quote
Kateczka Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Kurczaki...myślałam, że 30 bo gabi ma już sterylkę:shake: głupio mi strasznie ale nie wiem czy w tym miesiącu dam redę więcej:oops: Quote
giselle4 Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Kateczka napisał(a):Kurczaki...myślałam, że 30 bo gabi ma już sterylkę:shake: głupio mi strasznie ale nie wiem czy w tym miesiącu dam redę więcej:oops: Przestan...nawet 10zl to duzo KATECZKA.....smutno mi jak tak piszesz ile dasz tyle z wdzięcznoscia przyjmiemy i bardzo dziekujemy:loveu::multi::evil_lol: Quote
Linka Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Kateczka napisał(a):Kurczaki...myślałam, że 30 bo gabi ma już sterylkę:shake: głupio mi strasznie ale nie wiem czy w tym miesiącu dam redę więcej:oops: ode mnie 20 i już po problemie.. Quote
giselle4 Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 ...Dziekujemy Linka:eviltong::loveu: Quote
Linka Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Nie ma za co :lol: Postaram się dorzucić więcej jeśli będę mogła, ale póki co niestety czekamy na rachunek z hoteliku naszej swarzędzkiej astki.. :shake: Quote
Kajusza Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Przepraszam za offa - ale proszę o pomoc w szukaniu domu dla Saby!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/wesola-saba-szuka-domu-136105/ z góry dziękuje!! Quote
lania Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Dziewczyny mam prośbę zadzwońcie do schronu i powiedzcie jaka sytuacja i że jest wysterylizowana Quote
Linka Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='lania']Dziewczyny mam prośbę zadzwońcie do schronu i powiedzcie jaka sytuacja i że jest wysterylizowana[/quote] Z tego co wiem Grażyna dzwoni tam codziennie.. :roll: Quote
giselle4 Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 ....Wszystko jest ok slowa Pani kasi tylko GABI BARDZO MAŁO JE:shake::-( Ale to juz tylko na dotyk i bedzie z nami.....:crazyeye: Quote
Donvitow Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Głaskałem. Byłem polizany. Szczuplasek:shake:. Ranki goją się. Quote
giselle4 Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 [quote name='Donvitow']Głaskałem. Byłem polizany. Szczuplasek:shake:. Ranki goją się.[/quote] Uffff ulzylo mi bo mam tylko wiadomosci od Pani Kasi dzieki to dobra suczka...tylko jeszcze dzieciak:evil_lol: Quote
Kana Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Śledzę wątek ślicznoty... Niestety nie pomogę finansowo bo mam na glowie swoją tymczasowiczkę. Ale chociaz podtrzymam na duchu! [U][B][I]Powinnyscie na pewno jechać do tej gówniary i zabrać książeczkę zdrowia i rzeczy Gabi ! Niech sobie dziewczyna nie myśli, że zrobi z was idiotki![/I][/B][/U] Najchętniej to bym jeszcze jej sprzedala pare plaskich ! Dlaczego sunia moze mieszkac w domu bez zwierzetami ? Toc to mlode stworzenie. Dominuje czy jak? Quote
gameta Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Hej Kana, o tej porze to Gisell śpi i nie odpowie :evil_lol: Co do zwierząt - wiesz, kota zeżarła jak była na DT :roll: to tak na zasadzie chuchania na zimne ... Quote
giselle4 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='gameta']Hej Kana, o tej porze to Gisell śpi i nie odpowie :evil_lol: Co do zwierząt - wiesz, kota zeżarła jak była na DT :roll: to tak na zasadzie chuchania na zimne ...[/quote] chucHAMY NA ZIMNE aby nic sie nie stalo. .....nie mam kompa jutro jedziemy o 6 rano do Poznania buzka i do milego. Quote
zuzlikowa Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Trzymam kciuki!!! Pozdrawiam...:loveu: Quote
monika083 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [FONT=MS Shell Dlg 2]Pomagajmy zwierzętom - Tesco (Polska) Sp. z o.o.[/FONT] ja juz zaglosowalam na Dzierzoniow-kolej na was:) Quote
zuzlikowa Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='monika083'][FONT=MS Shell Dlg 2]Pomagajmy zwierzętom - Tesco (Polska) Sp. z o.o.[/FONT] ja juz zaglosowalam na Dzierzoniow-kolej na was:) Ja też...za siebie i małżeństwo:lol::lol::lol:...każdy głosik się liczy! Kolej na następne głosiki! Quote
lania Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [FONT=MS Shell Dlg 2]Pomagajmy zwierzętom - Tesco (Polska) Sp. z o.o.[/FONT] Ja na Swarzędz, każdy sposób jest dobry aby pomóc psiakom Quote
Kana Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Dziewczyny wybaczcie! Proszę o pomoc dla gluchego Amstaffa ze schroniska!! Pomoc potrzebna na cito !! Biały amstaff oddany po kilku latach bo jest... GŁUCHY !!! POZNAŃ! PILNIE SZUKAMY DT! Zajrzyjcie chociaż! Quote
Recommended Posts