Alicja Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='gameta']Kateczka, trzeba ich dane wsadzić na czarne kwiatki. A poza tym? Obudź się, tu ziemia :cool1: Poczytaj wątki prawne dotyczące umów. :cool1: Niestety :cool1: koniecznie na czarne kwiatki te chwasty trzeba dać :angryy: i jeszcze sie uśmiecha jak słodka idiotka ....yorczka z pluszu niech sobie kupi ..... sorry ...aż mnie ruszyło :mad: Quote
gameta Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Kateczka, ja się nie kłócę, ja poprostu wiem jak jest :cool1: Więcej nie napiszę, bo ta $%*^&^&% może czytać wątek... Alicja, 100% zgadzam się z Tobą... Quote
giselle4 Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 ...Myslicie ze ja nie wiem ..ze zawalilam:-( wiem i dlatego mnie jest tak bardzo przykro to jest moja pierwsza adopcja popiep.....ona tfu tfu tfu wszyskie są super i mam zadowolenie i fotki i maile i przyjezdzaja z psiakami i pokazują jak je kochaja a tutaj ...dramat:shake: Jak widzicie Gabi dostała wszystko Nel trzyma reklamówke z kubraczkiem,recznikiem ,kocykiem i smaczkami wszystko kupilysmy my ...dogomaniacy i wszystko zostało zmarnowane..... czarne kwiatki to zbyt mało mogla zatelefonowac i powiedziec prawde wyjezdzam do pracy do niemiec ,szukaj domu jej lub zabieraj.... a nie do schronu Przepraszam wszystkich ktorych zawiodlam Juz odzywaja sie domki dziennie jest [nie kłamie] 5-6 telefonów ale w domku jest kotek,mały piesek ,małe dzieci i ja mowie nie:shake: przepraszam ale nie Szukam takiego gdzie Gaba sama wybierze psy sa madrzejsze jak my ONE czuja i wybierają:-( Quote
fioneczka Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Grazynko nie obwiniaj się - już Ci to mówiłam !!! wiem że serce Cię boli że tak sie stało, że teraz z perspektywy czasu wiesz ze mogłaś zrobić coś jeszcze, że mogło być inaczej ... inny dom, inni ludzie ale tutaj nikt Ciebie nie obwinia ... za co mamy Cię obwiniać ??? za to ze ta panienka nie ma mózgu ??? :angryy: ... i serca damy sobie radę ... nie zostawimy cię samej z Tym wszystkim Quote
Kateczka Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 jejku w żadnym wypadku nie chciałam zebys tak to odebrała...dzięki tobie Gabi dostała szanse....i dostanie kolejną....jak już napisano nie Twoja wina, ze rodzą się takie padalce na swiecie....przeciez tego jest mnóstwo..gdyby nie takie osoby, nie byłoby psów w schronach....nie jestes w stanie wiedziec na jakiego wariata trafisz....:angryy: to, ze mam ochotę te kobitke zabić to inna sprawa oczywiscie:cool1: Quote
gameta Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Grażka, nie marudź :mad: Zrobiłaś WSZYSTKO by ta mała cholera znalazła cudowny dom. Nie mogłaś przewidzeć co sie stanie. Nie odpowiadasz za czyny tej (...). A teraz znajdziesz prawdziwą przystań dla Gabi i będzie dobrze - wierzę w to mocno :) A na czarne kwiatki i tak daj - niech będzie ku pamięci ;) Quote
ania z poznania Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 giselle4 napisał(a):...Gaba ma pierwsze finanse dostała 50zł od fioneczki Bardzo dziekujemy rozmiawiałam dzisiaj chyba ze wszystkimi ciotkami zainteresowanymi losami Gabi....w przyszłym tygodniu Gaba juz jest u mnie i idzie do hoteliku i do weta.....:oops: Do którego hotelu jedzie Gabunia? Quote
fioneczka Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 ania z poznania napisał(a):Do którego hotelu jedzie Gabunia? Aniu to hotelik w którym była Gabi (na kilka dni) przed adopcją gdzieś blisko Grażynki czyli chyba okolice Dzierżoniowa Quote
3 x Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 giselle4 napisał(a):...Myslicie ze ja nie wiem ..ze zawalilam:-( wiem i dlatego mnie jest tak bardzo przykro (...) to nie ty, tylko już byli właściciele Gabi :shake: mam nadzieję, że Gabi znajdzie swoich ludzi, takich na zawsze :) podczytywałam jej wątek jeszcze przed adopcją trzymam kciuki za Małą :) Quote
zuzlikowa Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Grażynko... Jestem z Tobą... Stale i niezmiennie!!! Nie waż sie winić za Nel...:shake: ...ale tak właśnie reaguje uczciwość i dobroć-oskarża siebie! Grażynko,tu jednak zawaliła Nel!:angryy: Quote
giselle4 Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 ..Dziekuje cioteczki ale ja swoje wiem... Nigdy nie wybacze sobie ze oddalam do adopcji Vita do niemiec i juz zawsze bede pamietac ze ludzie co innego mówią a co innego robią. W poniedziałek juz dopracuje z Pania Kasia zabranie jej ze schronu i cała ekipa ktora ja oddała zjawi sie by ja odebrac... Ma juz wszystko nowe kupine pozostała kwestia kaganca ale i to musze kupic nawet na ten krotki czas siku bo jak bedzie postój aby nikt sie nie doczepił ze grozny pies bez kaganca .Fotki będą ...i jeszcze powiem ze wczoraj odwiozłysmy SAWE owczareczke do domku...to troche mnie buduje:-( i wiem ze znajdzie najlepszy dom nawet nie wiecie ile ludzi telefonuje i jacy ludzie... ale to jeszcze nie to..... jeszcze musze zobaczyc jak sie zachowuje na dworze jak reaguje na dzieci i inne zwierzęta.... bez tego moge tylko obiecywac ze adopcja bedzie rozpatrzona po poznaniu od nowa sunieczki....:-( dziekuje Quote
monika083 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 jak to Grazynko ,to oni chca ja odebrac ze schronu,tz nel i spolka?? Quote
giselle4 Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 monika083 napisał(a):jak to Grazynko ,to oni chca ja odebrac ze schronu,tz nel i spolka?? Nie Moniczko ludzie telefonuje z ofertą adocji wolontaruszki i ich mamy ludzie ktorzy mnie znaja tylko z ogłoszenia czy dogo telefonują i mówią ze szuakja i ze sa ze mna ze tylko najlepszy dom jej sie nalezy jestem w szoku.... ale to mnie popycha do działania, do pozytywnego myslenia ...ze ludzie nie są tacy zli...ze mozna jeszcze ufac i Oni mi ufaja ze juz nie oddam jej osobie która badzie tylko duzo mowic i zapewniac..... Juz moj Tz....mówi czys TY ZWARIOWALA sto telefonów w sprawie jejdnej GABI? ale taka jest prawda....:crazyeye: Gabi jeszcze troszke......i wracasz ..cała ekipa ktora ja oddała mhhhh Moniczko to michelle mój Tz i ja i w takim składzie pojedziemy po malutką nie myslałam o ekipie ktora ja zabierała od nas... o nieeeee Quote
Alicja Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Grażynko , będzie dobrze :glaszcze:.... wiesz dobrze że każdemu sie zdarzają takie rzeczy ...nie nasze wina , nie twoja że ktoś okazał sie nieodpowiedzialny Quote
Donvitow Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Aniele. Wszyscy mamy wpadki.Jakie tego nikt nie przewidzi. Ludzie są - Nieprzewidywalni. Starałem się na maxa o adopcję. Wszystko górna półka. Wszystkie standardy. I pies w schronie. Jak nic nie robisz tylko "szalejesz" w necie jest ok.,. Ale "w terenie" inaczaj wygląda. Buziaki. Pozdrawiam. Quote
giselle4 Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Donvitow napisał(a):Aniele. Wszyscy mamy wpadki.Jakie tego nikt nie przewidzi. Ludzie są - Nieprzewidywalni. Starałem się na maxa o adopcję. Wszystko górna półka. Wszystkie standardy. I pies w schronie. Jak nic nie robisz tylko "szalejesz" w necie jest ok.,. Ale "w terenie" inaczaj wygląda. Buziaki. Pozdrawiam. Dziekuje wiem ze jestem odpowiedzialna za kazdego ktorego ja oddam do domku co innego jak ida ze schroniska ale tez sprawdzamy... Powiem tylko za Gabi nr2 ma bardzo dobrze widzimy ja czesto na spacerkach i jest szczesliwa.... tym razem chyba jej tułaczka sie skonczyła:evil_lol::loveu: Quote
monika083 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Grazynko ,kiedy chcecie po nia jechac? moze nie trzeba bedzie jej umieszczac w hoteliku ,skoro tylu chetnych ..moze sie fajny domek trafi. My bedziemy prawdopodobnie w piaek w polsce ,to zawioze rzeczy na bazarek do mamy i wystawie cos na Gabunie, przywioze tez karme dla Czesi to sobie odbierzesz 10ego Quote
Tarzanka Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 to jest na pewno Gab w tym schronie, szkoda, że nie miałam wcześniej netu. jak moge pomoc ? Quote
andzia69 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Grazynko - skoro jest tyle chętnych to wspaniale - trzeba posprawdzac domki, których wizyta nie zrazi, wybrać ten jeden...a reszcie - jeśli okażą sie godni zaufania proponować inne bullowate - przecież ich jest sporo...niestety:-( Quote
giselle4 Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 andzia69 napisał(a):Grazynko - skoro jest tyle chętnych to wspaniale - trzeba posprawdzac domki, których wizyta nie zrazi, wybrać ten jeden...a reszcie - jeśli okażą sie godni zaufania proponować inne bullowate - przecież ich jest sporo...niestety:-( Proponuje inne taka jest prawda... bo jak do tej pory to same domki z innymi psiakami lub kotami i maluskimi dziecmi:shake: ato nie dla Gabi. Dlatego mówie ze jest duzo psiaków łagodnych i do dzieci i pokazuje nawet strony.....z psiakami nasza Kana tez sie nadaje do domku z dziecmi:multi: Quote
agaga21 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Donvitow napisał(a):I nasza Roxi.:loveu: to roxi jeszcze bez domu???:-o Quote
giselle4 Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Gabi jeszcze tylko pare dni i juz Cie zabieramy. SZUAKMY TYLKO GROSIKÓW LALUNIU DLA CIEBIE:evil_lol: jeszcze będa 2 bazarki ,moze ciułamy:crazyeye: Quote
3 x Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 giselle4 napisał(a):Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Gabi jeszcze tylko pare dni i juz Cie zabieramy. SZUAKMY TYLKO GROSIKÓW LALUNIU DLA CIEBIE:evil_lol: jeszcze będa 2 bazarki ,moze ciułamy:crazyeye: czytałam watek wybiórczo pamiętam jej adopcję, że nawet się nie odwróciła na peronie tylko poszła za nell na co zbieracie dla niej pieniązki? hotelowanie? może uzupełnić info w pierwszysch postach? no i ile tych pieniązków potrzeba?? trzymam kciuki za Gabę :) Quote
Recommended Posts