Tarzanka Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 gameta napisał(a):Tarzanko, oczywiście, że chętnie się z Tobą zobaczę, jak będziesz w okolicy - jeśli tylko czas i siły pozwolą ;) Powiem szczerze, że ucieszył mnie Twój post i ufam, że jest napisany szczerze :) Ja także z chęcią zobaczyłabym fotki małej. Liczę na to, że Grażka się taym zajmie, jak już będzie w formie ;) O szczegółach jej pobytu pisać nie będę - upoważnienia nie mam ;) Wierzę, że szybko odzyska dobrą formę i mocno za to trzymam kciuki :) I wiesz, myślałam wczoraj o Tobie - przygarnęłaś już inną bidę ? Od pobytu gab u mnie nie zajmowałam się żadnym innym psem - gab była moją pierwszą tymczasowiczką. W chwili obecnej nie mam warunków żeby brać jakiegoś jeszcze psa - chyba, że naprawdę awaryjnie na kilka dni - brak ogrodzenia, i kompletny brak funduszy. Mam nadzieję, że w najbliższym czasie się to zmieni, bo ogólnie zastanawiam się czy nie otworzyć jakiegoś hotelu albo DT płatnego, bo chcę pracować, ale ze względu na Mamę ( przyszłą teściową ), która nie może zostawać sama przez długi czas muszę myśleć o jakiejś pracy w domu. Tz poszedł ostatnio do pracy i robi po 12 h (od 7 do 19) więc ja nie mam jak się ruszyć. Quote
gameta Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 ale ja bardziej myślałam o tym, czy masz kolejnego kociaka :roll: Choć dobrze wiedzieć, że planujesz coś takiego - jak wiesz, do dobrych hotelików zawsze są kolejki :cool1: Quote
Tarzanka Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Ah... Kociaka... Tak wzięłam mam teraz dwa biały wicek [HTML]http://allegro.pl/item653182932_kotek_do_adopcji_unikalny.html[/HTML] A drugiego - pryszczu - mam od siostry TZa biało szary :) Już oswoiły się z psami. Pryszcza mam jakoś 5 tygodni czasu a Wicka jakieś 3,5. Jeśli ruszałabym z jakimś hotelikiem to niedużym i myślę, że prace nad tym jak wszystko dobrze pójdzie mogłyby się rozpocząć z końcem wakacji. Muszę się dowiedzieć jakie formalności trza pozałatwiać i czy w ogóle mogłabym się tym zająć. Quote
fioneczka Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='Nell455']witajcie cioteczki jak mam dodac zdjecia gabi bo sie mecze i niemam pojecia a chcem wam ja pokazac Nell musisz je najpierw wrzucić np na fotosik a później na dogo wkleić kody http://www.fotosik.pl/dodaj_zdjecia.php i wybierasz zdjęcia z katalogu z kompa jak się załadują dajesz wyślij pod zdjęciem na fotosiku będziesz miała KODY NA FORUM DYSKUSYJNE wybierasz Zdjęcie 500px na forum kopiujesz kod i wklejasz w post jesli chcesz możesz najpierw zalogować się na fotosiku i wtedy będziesz miała "swój" katalog Quote
Nell455 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 witajcie cioteczki jak mam dodac zdjecia gabi bo sie mecze i niemam pojecia a chcem wam ja pokazac Quote
gameta Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='Nell455']witajcie cioteczki jak mam dodac zdjecia gabi bo sie mecze i niemam pojecia a chcem wam ja pokazac albo wyślij mi na maila gameta2@gazeta.pl to ja wstawię :) Quote
Nell455 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Witajcie cioteczki dzienkuje za pomoc wysylam gabuni zdjecia jedno wyslalam te co mam na tapecie na tym zdjeciu gabi juz ma 3 pilke ktura chce rozgrys w szczotki Gabunia na spacerku nad Odrą i oto jej żywioł To Gabunia walczaa o kijka wisząc na drzewie Quote
Nell455 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 A oto babi u siebie w pokoju specjalnie ma sfuj pokuj i sfoja miseczke w kturej spiu a gdy niema miseczki zaras poklada sie w łuzeczku Gabi proszaca o wejscie na luzeczko Gabunia pilnujaca wejscia do pokoju Mam nadzieje ze nie jestescie na mnie cioteczk zle ze task dugo nie odpisywalam i wogule jeszcze ras bardzo was przepraszam i pozdrawiam Quote
Nell455 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Gabi i jej miseczka a gdy miseczki niema to czas wskoczyc do pani i pana do luzeczka :diabloti: :diabloti: Gabi piłeczka i tylko jej :diabloti::mad: Quote
Tarzanka Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Nareszcie :) Miło widzieć łaciatą taką uśmiechniętą :) Pozdrawiam. Quote
enigma40 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Morda mi się śmieje na ten cudny widok:lol::lol::lol: Quote
giselle4 Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 [quote name='Nell455']Gabi i jej miseczka a gdy miseczki niema to czas wskoczyc do pani i pana do luzeczka :diabloti: :diabloti: Gabi piłeczka i tylko jej :diabloti::mad: Boze,moje malenstwo-Gabula:-( Nellka,moze chcesz kołderke do jej posłanka? to Ci przesle i jakis kocyk? Tak dawno jej nie widziałam i rozczuliłam sie Gabciu ...moja Gabciu Quote
giselle4 Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 enigma40 napisał(a):Morda mi się śmieje na ten cudny widok:lol::lol::lol: Enigma,przez chwilke kiedy weszlam do Ciebie przestraszylam sie ale to było sekunda:evil_lol: Gabi jest bardzo podobna do Twojej dziewczyny ale pare dni wstecz Gabi widziała monika i jest wszystko ok.... dziekuje dziewczyny BARADZO:loveu: Tarzanka,zakładaj ten hotelik bo ja to zrobie pierwsza hihihih Quote
zuzlikowa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Brawo Nell...aż tyle fotek Gabuni!!!:multi::multi::multi: Giselko...:loveu:...dobrze,że jesteś! Ja też się rozczuliłam,tą krasotą biało/czarną!Gabuniu...tak trzymaj!Pilnuj swoich ludzi!:lol: A co, Wy się zastanawiacie,która pierwsza założy hotelik? Zakładajcie obie!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...toż potrzeba każdej ilości! Quote
zuzlikowa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Hahaha...zajrzałam do galerii Tekli i zrozumiałam Giselkę...Tekla to prawie negatyw Gabuni!:evil_lol:...śliczności...też piracik z czarnym oczkiem!Tylko lewym! Powodzenia obie psie śliczności!:loveu: Quote
Tarzanka Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Witaj Giselle :) Mam nadzieję, że już wszystko ok z Twoim zdrowiem. Czyżbyś zakładała hotelik? Możesz mi powiedzieć o formalnościach zgodach itp.? Quote
zuzlikowa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Cioteczki...zrozumcie,bo Gabi na pewno zrozumie...zrozumcie!:-( Kolejny koń juz się modli...:-(:-(:-( Modlitwa konia z transportu Mój wiatronogi Boże koni Czy ty naprawdę widzisz wszystko? Strach, ból i głód, i krew, i śmierć? Nie ma nikogo z mojej stajni i nie znam drogi na pastwisko Bardzo się boję, Panie mój Tutaj tak ciasno jest i ciemno I taki bardzo jestem sam, Choć tyle koni jedzie ze mną Boże, z ogonem bujnym i grzywą gęstą Ja przecież jestem Przecież byłem Na Twoje podobieństwo Nikt by w to teraz nie uwierzył Nic z tego nie zostało Czterokopytny Boże, spraw By umieranie nie bolało Jeszcze o jedno Cię poproszę Nim wszystko będzie końcem Niechaj na przekór wyśnię sen Że galopuję w słońce I pędzę wprost w promieni blask Pękają chmury w niebie A ja nie czuję więcej nic I mknę i gnam do Ciebie ( Barbara Borzymowska) Pomóżcie...niech ta modlitwa się nie musi spełniać!!!:-( http://www.dogomania.pl/forum/f99/serduszka-zycia-od-5-zl-ma-tylko-8-dni-zycia-ratujmy-konika-do10-07-a-141377/ Quote
enigma40 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 giselle4 napisał(a):Enigma,przez chwilke kiedy weszlam do Ciebie przestraszylam sie ale to było sekunda:evil_lol: Gabi jest bardzo podobna do Twojej dziewczyny Oj bardzo jest podobna, oprócz odwrotności pirackiej mordki i kilku łatek więcej;) Strasznie jej kibicowałam, choć wszystkim biednym psiaczkom życzę poprawy losu. Quote
enigma40 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 zuzlikowa napisał(a):Hahaha...zajrzałam do galerii Tekli i zrozumiałam Giselkę...Tekla to prawie negatyw Gabuni!:evil_lol:...śliczności...też piracik z czarnym oczkiem!Tylko lewym! Powodzenia obie psie śliczności!:loveu: Dziękuję:loveu: Tekila ma niespełna 7 miesięcy, dopiero zaczyna nabierać masy, ale podobieństwo jest również z postury:) Quote
giselle4 Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Tarzanka napisał(a):Witaj Giselle :) Mam nadzieję, że już wszystko ok z Twoim zdrowiem. Czyżbyś zakładała hotelik? Możesz mi powiedzieć o formalnościach zgodach itp.? Wiesz,powiem prawde kiedy tam lezalam przeczytałam o takim hoteliku i nabrałam ochoty ale ja nie mam ziemi a ta kosztuje coraz wiecej i wiecej ale moze cos wymysle. Wysłałam prace na konkurs,,Moje marzenie,, i pewnie wiecie jakie jest....hotelik dla zwierząt:eviltong: Quote
giselle4 Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 [quote name='zuzlikowa']Cioteczki...zrozumcie,bo Gabi na pewno zrozumie...zrozumcie!:-( Kolejny koń juz się modli...:-(:-(:-( Modlitwa konia z transportu Mój wiatronogi Boże koni Czy ty naprawdę widzisz wszystko? Strach, ból i głód, i krew, i śmierć? Nie ma nikogo z mojej stajni i nie znam drogi na pastwisko Bardzo się boję, Panie mój Tutaj tak ciasno jest i ciemno I taki bardzo jestem sam, Choć tyle koni jedzie ze mną Boże, z ogonem bujnym i grzywą gęstą Ja przecież jestem Przecież byłem Na Twoje podobieństwo Nikt by w to teraz nie uwierzył Nic z tego nie zostało Czterokopytny Boże, spraw By umieranie nie bolało Jeszcze o jedno Cię poproszę Nim wszystko będzie końcem Niechaj na przekór wyśnię sen Że galopuję w słońce I pędzę wprost w promieni blask Pękają chmury w niebie A ja nie czuję więcej nic I mknę i gnam do Ciebie ( Barbara Borzymowska) Pomóżcie...niech ta modlitwa się nie musi spełniać!!!:-( http://www.dogomania.pl/forum/f99/serduszka-zycia-od-5-zl-ma-tylko-8-dni-zycia-ratujmy-konika-do10-07-a-141377/ Czytałam....zuzliku zrobie wszystko co będzie w mojej mocy ale trzeba rozesłac do wszystkich ciotek.....zobaczysz pomogą:-( nie moge juz tego czytac:) czy tam musi byc? biedne konie biedne psy ile jeszcze tego ziemia zniesie????????/ Quote
Tarzanka Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Już druga połowa sierpnia, może by tak nowe fotki panienki ? :) Quote
giselle4 Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Tarzanka napisał(a):Już druga połowa sierpnia, może by tak nowe fotki panienki ? :) ...jak beda to wstawimy na razie Nell jest zajęta ale pamięta:evil_lol: Quote
Recommended Posts