giselle4 Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 U Gabuini wszystko ok. Mowiłam ze Gaba nie lubi dotykania jak je a juz jak ma kosc to nalezy ja zostawiać az zje lub zapomni o niej ...;) Oj ,Gaba ,Gaba:multi:bądz grzeczna:evil_lol: Quote
agaga21 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Nell455 napisał(a):a czemu nie lubi sie kopac i boi sie wody?? to chyba pytanie retoryczne:-o chyba nie myślisz że ktoś zna odpowiedzi na takie pytania....:roll: Quote
Nadziejka Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 :painting::Dog_run::loveu:cioteczko Nell , moja sunka w zyciu nie wejdzie do rzeczki , tak sie trzesie i placze jak jestesmy np nad wisla:shake: i my siedzimy w wodzie a nasza malizna na brzegu sie trzesie ...dopiero jak wracamy to szczesliwa , ze juz wody nie musi ogladac! Mysmy nasza niunie znalezli w parku 5 lat temu , jeszcze byla malenka , ale juz sie bala ciemnosci , meszczyzn :-(i wody , bron boze tez winda , nie wsiadala przez 3 lata , az pomalutku bralismy pipunie na rece i na rekach i powoli sie przyzwyczaila :loveu::loveu::multi::multi: Nelus , nie wiadomo jakie miala zycie Gabunia , moze straszne :shake:moze nie wyobrazamy sobie czym byla straszona , wiec musi potrwac , pomalenku i stopniowo , a zobaczysz , ze po jakims czasie sama bedzie chciala :loveu: tylko nic na sile , bo te nasze psinki nie wiadomo co przechodzily i w jakich rekach byly:shake: moze to potrwac b dlugo , a moze byc tak ze Gabunia szybciej sie odwazy niz moja niunia :multi::loveu::loveu:cioteczko pomalenku :loveu:caluski w nosek dla niuniii:buzi::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 mój w wannie nie lubi a w akwenach ubóstwia :loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 ./..nasza pływa jak nurek ale Kaja tez sie bała wody ale powolutku sie oswaja;):loveu: Quote
Nadziejka Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 :calus::painting::Dog_run:caluski dla Gabuni:loveu: Tarzanko czy zagladasz tutaj ? Pozdrawiam cie Tarzanko i twa rodzinke :loveu::multi: jak sie ma Babelek i co u ciebie slychac , jak zdrowie? Przesylam wiosenne gorace pozdrowienia :Dog_run::bigcool: Quote
monika083 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Nel ma dzis urodziny:loveu:, :new-bday:Kochana Nelciu ,zyczymy Ci wszystkiego co najlepsze ,pociechy z Gabuni i spelnienia wszyyyystkich marzen ..:BIG: :cunao:Twoje zdrowko :beerchug: Quote
_ogonek_ Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Tarzanko, Gabiu i Nell serdecznie Was pozdrawiam :loveu: Boksia mojej babci w wannie robi zadymę, ale w kałuży robi aferę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tarzanka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Witam, zaglądam po kilka razy dziennie i czytam, chociaż nie mam zbyt dużo czasu bo do świąt już niedaleko. Dziękuję za pozdrowienia. Bąbel wczoraj coś zjadł i wymiotował dziś będzie na diecie. Ja Gabę próbowałam wziaĆ pod prysznic dwa razy, raz ją przyprowadziłam do łazienki to zaczęła od razu uciekaĆ, a raz wniosłam ją na rękach i wsadziłam do kabiny, ale jak mi jej mało co nie rozwaliła to zrezygnowałam z prób mycia jej. Do rzeki też nie podchodziła nigdy... Coś musiało jej się kiedyś staĆ w wodzie, ale nikt nie wie co... Pozdrawiamy razem z Bąblem i wszystkiego naj dla Nel Quote
Alicja Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Tarzanko ..poczekaj na cieplejsze dni i zobaczysz że psina za wami pójdzie do wody ... ja mam mojego ASTa od maleńkiego ... i uwierz ...kąpiel to praca fizyczna dla 2 osób ...a pies total panika ... a nic mu sie nigdy w wannie nie stało , bo zawsze ja go kąpałam ...no i teraz zrezygnowałam z kapieli w domu i kapie sie psiak sam :roll: w akwenach ... :oops:tyle że 1szy raz wchodził za nami ...sam sie obawiał Quote
agaga21 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 alicja, sunia jest u nel a nie u tarzanki:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='agaga21']alicja, sunia jest u nel a nie u tarzanki:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....teraz się kapłam ..jak czytałam po raz drugi :oops::roll:...za dużo wątków ....i sie pomerdało :oops: Quote
GoskaGoska Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Ja swojego psa ma od szczeniaka , do wanny wskakuje sama , w kąpieli nie ma problemow, a do wody nie chce wchodzic i juz. Mowią jaki wlasciciel taki pies - a ja sama tez nie bardzo plywam :evil_lol: no i widac na psa się przerzucilo Quote
_ogonek_ Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='GoskaGoska']Ja swojego psa ma od szczeniaka , do wanny wskakuje sama , w kąpieli nie ma problemow, a do wody nie chce wchodzic i juz. Mowią jaki wlasciciel taki pies - a ja sama tez nie bardzo plywam :evil_lol: no i widac na psa się przerzucilo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Nadziejka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 pragniesz - niech sie spelni :Rose::Rose::bigcool:wiele zdrowka i pieknych dni z Gabunia oczywiscie:multi::loveu::loveu::loveu: Tarzanko zdrowka dla ciebie i braciszka:loveu::loveu:dla Babelka specjalne zdrowotne mysli przesylam i caluski:buzi::Cool!::Cool!: Quote
giselle4 Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Alleluja Niech króliczek przyniesie Ci w prezencie to, czego najbardziej pragniesz. To "coś" nie musi być ani widoczne ani dotykalne. Może nawet nie pachnieć, ale niech będzie czymś, bez czego nie można i nie warto żyć kochanym cioteczkom:loveu: Quote
Nadziejka Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Cioteczkom kochanym zycze , zeby zawsze byly kochane :Rose::bigcool::bigcool:Cudownych Swiateczek :loveu:Mokrych jajeczek:evil_lol::loveu:Smingusa smacznego iiiiiii Wszystkiego Dobrego!Alleluja:smilecol::bigcool::ylsuper:Dla piesiatek cudownych - zdrowenka i milosci :Dog_run:Smuteczek niech w pieskowych serduszkach nigdy juz nie gosci:multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Nell455 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 dzienkuje za wszystkie zyczenia oraz Gabuna też dziernkuje:loveu: Quote
Nadziejka Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Gabunia:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 ..Swięta,Swieta:loveu: Nell moze umowimy sie wstepnie na spotkanie pooadopcyjne wybierz termin kwiecien-maj;) przyjadę z rodzinka cos zwiedzimy i przy okazji zobacze jak sie czuje i sprawuje księzniczka....:lol: Quote
Nadziejka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Gabuni i Nell :hand::Dog_run::iloveyou::bigcool:zyczonka pieknych wspolnych dni i lat:loveu::loveu: Quote
Tarzanka Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Dlaczego nie ma żadnych wieści co u suni słychaĆ? http://www.dogomania.pl/forum/f412/pomocy-amstafka-agresywna-wobec-dzieci-134967/ Quote
Recommended Posts