Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U Gabuini wszystko ok.
Mowiłam ze Gaba nie lubi dotykania jak je
a juz jak ma kosc to nalezy ja zostawiać az zje
lub zapomni o niej ...;)
Oj ,Gaba ,Gaba:multi:bądz grzeczna:evil_lol:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nell455 napisał(a):
a czemu nie lubi sie kopac i boi sie wody??

to chyba pytanie retoryczne:-o
chyba nie myślisz że ktoś zna odpowiedzi na takie pytania....:roll:

Posted

:painting::Dog_run::loveu:cioteczko Nell , moja sunka w zyciu nie wejdzie do rzeczki , tak sie trzesie i placze jak jestesmy np nad wisla:shake: i my siedzimy w wodzie a nasza malizna na brzegu sie trzesie ...dopiero jak wracamy to szczesliwa , ze juz wody nie musi ogladac! Mysmy nasza niunie znalezli w parku 5 lat temu , jeszcze byla malenka , ale juz sie bala ciemnosci , meszczyzn :-(i wody , bron boze tez winda , nie wsiadala przez 3 lata , az pomalutku bralismy pipunie na rece i na rekach i powoli sie przyzwyczaila :loveu::loveu::multi::multi: Nelus , nie wiadomo jakie miala zycie Gabunia , moze straszne :shake:moze nie wyobrazamy sobie czym byla straszona , wiec musi potrwac , pomalenku i stopniowo , a zobaczysz , ze po jakims czasie sama bedzie chciala :loveu: tylko nic na sile , bo te nasze psinki nie wiadomo co przechodzily i w jakich rekach byly:shake: moze to potrwac b dlugo , a moze byc tak ze Gabunia szybciej sie odwazy niz moja niunia :multi::loveu::loveu:cioteczko pomalenku :loveu:caluski w nosek dla niuniii:buzi::loveu::loveu:

Posted

:calus::painting::Dog_run:caluski dla Gabuni:loveu: Tarzanko czy zagladasz tutaj ? Pozdrawiam cie Tarzanko i twa rodzinke :loveu::multi: jak sie ma Babelek i co u ciebie slychac , jak zdrowie? Przesylam wiosenne gorace pozdrowienia :Dog_run::bigcool:

Posted

Nel ma dzis urodziny:loveu:,
:new-bday:Kochana Nelciu ,zyczymy Ci wszystkiego co najlepsze ,pociechy z Gabuni i spelnienia wszyyyystkich marzen ..:BIG:

:cunao:Twoje zdrowko :beerchug:

Posted

Witam, zaglądam po kilka razy dziennie i czytam, chociaż nie mam zbyt dużo czasu bo do świąt już niedaleko. Dziękuję za pozdrowienia. Bąbel wczoraj coś zjadł i wymiotował dziś będzie na diecie.

Ja Gabę próbowałam wziaĆ pod prysznic dwa razy, raz ją przyprowadziłam do łazienki to zaczęła od razu uciekaĆ, a raz wniosłam ją na rękach i wsadziłam do kabiny, ale jak mi jej mało co nie rozwaliła to zrezygnowałam z prób mycia jej. Do rzeki też nie podchodziła nigdy... Coś musiało jej się kiedyś staĆ w wodzie, ale nikt nie wie co...

Pozdrawiamy razem z Bąblem i wszystkiego naj dla Nel

Posted

Tarzanko ..poczekaj na cieplejsze dni i zobaczysz że psina za wami pójdzie do wody ... ja mam mojego ASTa od maleńkiego ... i uwierz ...kąpiel to praca fizyczna dla 2 osób ...a pies total panika ... a nic mu sie nigdy w wannie nie stało , bo zawsze ja go kąpałam ...no i teraz zrezygnowałam z kapieli w domu i kapie sie psiak sam :roll: w akwenach ... :oops:tyle że 1szy raz wchodził za nami ...sam sie obawiał

Posted

[quote name='agaga21']alicja, sunia jest u nel a nie u tarzanki:evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....teraz się kapłam ..jak czytałam po raz drugi :oops::roll:...za dużo wątków ....i sie pomerdało :oops:

Posted

Ja swojego psa ma od szczeniaka , do wanny wskakuje sama , w kąpieli nie ma problemow, a do wody nie chce wchodzic i juz. Mowią jaki wlasciciel taki pies - a ja sama tez nie bardzo plywam :evil_lol: no i widac na psa się przerzucilo

Posted

[quote name='GoskaGoska']Ja swojego psa ma od szczeniaka , do wanny wskakuje sama , w kąpieli nie ma problemow, a do wody nie chce wchodzic i juz. Mowią jaki wlasciciel taki pies - a ja sama tez nie bardzo plywam :evil_lol: no i widac na psa się przerzucilo
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

pragniesz - niech sie spelni :Rose::Rose::bigcool:wiele zdrowka i pieknych dni z Gabunia oczywiscie:multi::loveu::loveu::loveu: Tarzanko zdrowka dla ciebie i braciszka:loveu::loveu:dla Babelka specjalne zdrowotne mysli przesylam i caluski:buzi::Cool!::Cool!:

Posted

Alleluja
Niech króliczek przyniesie Ci w prezencie to, czego najbardziej pragniesz. To "coś" nie musi być ani widoczne ani dotykalne. Może nawet nie pachnieć, ale niech będzie czymś, bez czego nie można i nie warto żyć
kochanym cioteczkom:loveu:

Posted

Cioteczkom kochanym zycze , zeby zawsze byly kochane :Rose::bigcool::bigcool:Cudownych Swiateczek :loveu:Mokrych jajeczek:evil_lol::loveu:Smingusa smacznego iiiiiii Wszystkiego Dobrego!Alleluja:smilecol::bigcool::ylsuper:Dla piesiatek cudownych - zdrowenka i milosci :Dog_run:Smuteczek niech w pieskowych serduszkach nigdy juz nie gosci:multi::loveu::loveu::loveu:

Posted

..Swięta,Swieta:loveu:
Nell moze umowimy sie wstepnie na spotkanie pooadopcyjne
wybierz termin
kwiecien-maj;)
przyjadę z rodzinka cos zwiedzimy i przy okazji
zobacze jak sie czuje i sprawuje księzniczka....:lol: