Tarzanka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Najważniejsze aby była zdrowa :) Idę pod prysznic, zaraz trzeba wyruszać. Quote
_ogonek_ Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 trzymam kciuki i powodzenia! nie dziekowac :evil_lol::diabloti: Quote
giselle4 Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 ...Ogonek Gabi uratowany przez....Tarzanke weterynarz chwalił i powiedział ze pieknie zaszła ziarnina i ze Marta bardzo dba o malutka a wazy juz 21kg.... to juz mały konik.:eviltong::evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 PILNE !!! POMOCY :placz::placz::placz::placz::placz: [SIZE=2]http://www.dogomania.pl/forum/f28/amstafka-lagodna-dobrze-ulozona-suczka-po-sterylce-szuka-domku-129108/index29.html#post11883617 Quote
giselle4 Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Ada-jeje nie wiem co sie dzieje z tymi ludżmi jeszcze Gabi nie znalazła domku a juz identyczna amstaffeczka jest na kwarantannie Tarzanka widziała:-( a Atenka ,Czeska,Aisza,Gabi,Dora...jak ja im znajde domy?:-(:-(:shake: Quote
agaga21 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Blagam POMOCY !!!!! Schirka zginela :placz::placz::placz: Rozsylajcie prosze watek do wszystkich osob ktore moga pomoc w poszukiwaniu suni. Kto pomoze zrobic plakat dla suni. Z Ostrowa Wielkopolskiego ona mogla sie udac w kazda strone. Od dwoch godzin jest szukaja ja panstwo ale jak do tej pory bez efektu. http://www.dogomania.pl/forum/f28/amstafka-lagodna-dobrze-ulozona-suczka-po-sterylce-szuka-domku-129108/index29.html#post11883617 Quote
giselle4 Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 [quote name='Ada-jeje']PILNE !!! POMOCY :placz::placz::placz::placz::placz: [SIZE=2]http://www.dogomania.pl/forum/f28/amstafka-lagodna-dobrze-ulozona-suczka-po-sterylce-szuka-domku-129108/index29.html#post11883617 mogę tylko dac ogłoszenia...nie mamy tymczasów:-( Quote
giselle4 Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Tak wygląda dziewczyna...moze ktos widział Quote
Tarzanka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 giselle4 napisał(a):...Ogonek Gabi uratowany przez....Tarzanke weterynarz chwalił i powiedział ze pieknie zaszła ziarnina i ze Marta bardzo dba o malutka a wazy juz 21kg.... to juz mały konik.:eviltong::evil_lol: Grażynko Maleństwo NIE waży 21 kg... Maleństwo waży 23 kg... Przecież różnica była 6 kg od ostatniego ważenia :evil_lol::diabloti: A co do konika to też się nie zgadzam, ona jest jak taran nic jej nie straszne i nic nie ma z nią szans. Na spacery to też nie ja chodzę z nią, tylko ona ze mną... :diabloti: :painting::painting::painting: Quote
Nadziejka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 :bigcool::bigcool::bigcool: Tanooo super dziew z Gabuni , ona teraz dopiero odzyla i pokazuje swa odwage , czy jestes juz zdrowa Tarzanko i co u braciszka? Pozdrawiam was bardzoooogoraco :loveu::loveu: I pilnuj Gabuni , bo to sama pieknosc i sila:loveu::loveu: 23 kg ..no no , na raczki ponosic to juz nie za baaardzo:evil_lol::multi::multi::multi: Quote
giselle4 Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Tarzanka napisał(a):Grażynko Maleństwo NIE waży 23 kg... Maleństwo waży 23 kg... Przecież różnica była 6 kg od ostatniego ważenia :evil_lol::diabloti: A co do konika to też się nie zgadzam, ona jest jak taran nic jej nie straszne i nic nie ma z nią szans. Na spacery to też nie ja chodzę z nią, tylko ona ze mną... :diabloti: :painting::painting::painting: sorry byłam pewna ze napisala 23 ciamajda:oops: Quote
zuzlikowa Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Giselle04,wczoraj skończył się drugi bazarek Gabi i cioteczki już przysłały pieniążki,więc zleciłam przelew na 44zł. Daj znać jak dojdą! Gabuniu...pokazuj się!:loveu: Quote
giselle4 Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 ...oczywiscie cioteczko to Gabi jest bogaczką.... tylko tego domku nie widac a juz n akwarantannie siedzi Gabi II ja oszaleje.....:-( Quote
giselle4 Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Tarzanko ,czy moge w ogłoszeniach podawac tez Twój numer telefonu? moze szybciej na Twoj ktos zadrynda... dwa numery w kazdym ogłoszeniu mój i Twoj ok?:evil_lol: Quote
Nadziejka Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 :painting::Dog_run: Witam i o zdrowko cioteczki pytam? Jak sie dzis czujecie ? Tarzanko , wiosenka nadchodzi , moze ta wiosenka domek jakis wyczaruje cudoooowny dla Gabuni? :Cool!::thumbs: Quote
Tarzanka Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Mój numer też może byĆ, nie ma problemu. Łatwiej będzie mi się dogadaĆ w razie czego... Ja już świetnie się czuję ( akurat mi chyba jęczmień na oku wyszedł i mnie szczypie piecze i strasznie suche oko mam ) a co do Gab... Nie wiem czy mam się czym martwi czy nie ale ona wczoraj prawie nic nie zjadła... Dziś też nie za bardzo :( Normalnie kur** nie wiem o co chodzi... Wczoraj rano dopadła Bąbla... Ugryzła go a później poszła mu się nadstawiaĆ... Od wczoraj mam masakrę w domu, bo on za nią lata i dosłownie dyma ją po łapach :evil_lol: jedyny plus, że jej nie dosięgnie... Ona sama za nim chodzi i nagle poczuła do niego niewyobrażalną miłośĆ... Jak je rozdzielam to oba są tragicznie smutne. Dziś Gab chciała się koło Bąbla położyĆ! I nie wiem czy ona nie je, bo chce kopulowaĆ z rudzielcem czy nie je bo coś jest nie tak. Łapki ładnie jej zarastają sierścią, ogonek teraz oddycha, później będzie opatrunek. Quote
zuzlikowa Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 A to ci babica!:evil_lol: Nie zwraca uwagi men,to łaps za niego! Tarzanko,myślę,że musisz dać Gabi trochę czasu z tym niejedzeniem.Gabi może rzeczywiście teraz mieć inne...priorytety.Jeśli nic innego niepokojącego się nie dzieje,to musicie kilka dni przetrzymać. Moja Zuzia jak ma ten okres,to potrafi kilka dni nie jeść...chodzić smętna...płakać po cichutku cały dzień(ale zawsze obok nas),a ostatnio wyżywa się na Berciku-jaszczy na niego...śledzi go...obwąchuje...tarasuje przejścia...Na szczęście Bercik ma już tylko wydmuszki i nie reaguje. Jak spotka pieski na dworze to najpierw piszczy...łasi się...a potem, jak zbliżą się na ok.metr podnosi taki rwetes,że wszyscy wpadają w popłoch! Na szczęście jej zalotnicy są wielkości...jej głowy i nie mieszkają z nami! Tarzanko...siły...siły...cierpliwości:loveu: Quote
giselle4 Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 ...o Bogowie to masz cyrk:eviltong: Tarzanko posiedze dzisiaj dluzej i zrobie więcej ogłoszeń powiem michelle niech zrobi nowe allegro szukamy na siłę chaty ...dobrej chaty...dzieki ze pozwoliłas ....:oops: Quote
zuzlikowa Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 :loveu: BAZAREK dla ślicznot! Maksi Bazar z ozdóbkami_Co Dzień DOKŁADAM_na 3 pięknoty...Sarę, GABI i ALUTKĘ_10.III :loveu: Quote
Nadziejka Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 :loveu::loveu: Dla Was Tarzanko i dla twych niunkow :loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 ...Tarzanko czy to w niedziele bedzie miesiąc ...jak ja pielegnujesz?:evil_lol: Quote
giselle4 Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Tarzanka napisał(a):W poniedziałek będzie miesiąc. Dałas gdzies ogloszenia tej małpicy? :oops: Quote
Tarzanka Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Grażynko ja nie mam czasu na kompa. Widzisz, że czasami nie wchodzę przez 2 dni. Mam dużo do roboty przy czym cały czas trzeba rzucać okiem na psice bo rozpustna się zrobiła. Przydałoby się kasy trochę bo do weta się z nią wybieram, a do Dzierżoniowa bez sensu jechać z taką błahostką. Ona końcówki uszu ma takie jakby w strupach, moj babel kiedyś tez coś takiego miał. Jak ma kaganiec i głową trzepie to jej się rana robi i krew widać. Teraz przyjechałam do Wro to chwilę znajdę. Poza tym wejdź na gg coś Ci przekażę sama uznasz czy warto sprawdzać. Myślę, że dobrym pomysłem byłoby sprawienie chusty dla Gab takiej z napisem SZUKAM DOMU - szczególnie jak tu w mieście z nią jestem. Quote
Recommended Posts