Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

...Ogonek Gabi uratowany przez....Tarzanke
weterynarz chwalił i powiedział ze pieknie zaszła ziarnina i ze Marta
bardzo dba o malutka
a wazy juz 21kg....
to juz mały konik.:eviltong::evil_lol:

Posted

PILNE !!! POMOCY :placz::placz::placz::placz::placz:
[SIZE=2]http://www.dogomania.pl/forum/f28/amstafka-lagodna-dobrze-ulozona-suczka-po-sterylce-szuka-domku-129108/index29.html#post11883617

Posted

Ada-jeje
nie wiem co sie dzieje z tymi ludżmi
jeszcze Gabi nie znalazła domku
a juz identyczna amstaffeczka jest na kwarantannie
Tarzanka widziała:-(
a Atenka ,Czeska,Aisza,Gabi,Dora...jak ja im znajde domy?:-(:-(:shake:

Posted

Blagam POMOCY !!!!! Schirka zginela :placz::placz::placz: Rozsylajcie prosze watek do wszystkich osob ktore moga pomoc w poszukiwaniu suni. Kto pomoze zrobic plakat dla suni. Z Ostrowa Wielkopolskiego ona mogla sie udac w kazda strone. Od dwoch godzin jest szukaja ja panstwo ale jak do tej pory bez efektu.

http://www.dogomania.pl/forum/f28/amstafka-lagodna-dobrze-ulozona-suczka-po-sterylce-szuka-domku-129108/index29.html#post11883617

Posted

[quote name='Ada-jeje']PILNE !!! POMOCY :placz::placz::placz::placz::placz:
[SIZE=2]http://www.dogomania.pl/forum/f28/amstafka-lagodna-dobrze-ulozona-suczka-po-sterylce-szuka-domku-129108/index29.html#post11883617

mogę tylko dac ogłoszenia...nie mamy tymczasów:-(

Posted

giselle4 napisał(a):
...Ogonek Gabi uratowany przez....Tarzanke
weterynarz chwalił i powiedział ze pieknie zaszła ziarnina i ze Marta
bardzo dba o malutka
a wazy juz 21kg....
to juz mały konik.:eviltong::evil_lol:

Grażynko Maleństwo NIE waży 21 kg... Maleństwo waży 23 kg... Przecież różnica była 6 kg od ostatniego ważenia :evil_lol::diabloti:
A co do konika to też się nie zgadzam, ona jest jak taran nic jej nie straszne i nic nie ma z nią szans. Na spacery to też nie ja chodzę z nią, tylko ona ze mną... :diabloti:

:painting::painting::painting:

Posted

:bigcool::bigcool::bigcool: Tanooo super dziew z Gabuni , ona teraz dopiero odzyla i pokazuje swa odwage , czy jestes juz zdrowa Tarzanko i co u braciszka? Pozdrawiam was bardzoooogoraco :loveu::loveu: I pilnuj Gabuni , bo to sama pieknosc i sila:loveu::loveu: 23 kg ..no no , na raczki ponosic to juz nie za baaardzo:evil_lol::multi::multi::multi:

Posted

Tarzanka napisał(a):
Grażynko Maleństwo NIE waży 23 kg... Maleństwo waży 23 kg... Przecież różnica była 6 kg od ostatniego ważenia :evil_lol::diabloti:
A co do konika to też się nie zgadzam, ona jest jak taran nic jej nie straszne i nic nie ma z nią szans. Na spacery to też nie ja chodzę z nią, tylko ona ze mną... :diabloti:

:painting::painting::painting:

sorry byłam pewna ze napisala 23
ciamajda:oops:

Posted

:painting::Dog_run: Witam i o zdrowko cioteczki pytam? Jak sie dzis czujecie ? Tarzanko , wiosenka nadchodzi , moze ta wiosenka domek jakis wyczaruje cudoooowny dla Gabuni? :Cool!::thumbs:

Posted

Mój numer też może byĆ, nie ma problemu. Łatwiej będzie mi się dogadaĆ w razie czego...
Ja już świetnie się czuję ( akurat mi chyba jęczmień na oku wyszedł i mnie szczypie piecze i strasznie suche oko mam ) a co do Gab...
Nie wiem czy mam się czym martwi czy nie ale ona wczoraj prawie nic nie zjadła... Dziś też nie za bardzo :( Normalnie kur** nie wiem o co chodzi...
Wczoraj rano dopadła Bąbla... Ugryzła go a później poszła mu się nadstawiaĆ...
Od wczoraj mam masakrę w domu, bo on za nią lata i dosłownie dyma ją po łapach :evil_lol: jedyny plus, że jej nie dosięgnie... Ona sama za nim chodzi i nagle poczuła do niego niewyobrażalną miłośĆ... Jak je rozdzielam to oba są tragicznie smutne. Dziś Gab chciała się koło Bąbla położyĆ!
I nie wiem czy ona nie je, bo chce kopulowaĆ z rudzielcem czy nie je bo coś jest nie tak. Łapki ładnie jej zarastają sierścią, ogonek teraz oddycha, później będzie opatrunek.

Posted

A to ci babica!:evil_lol:
Nie zwraca uwagi men,to łaps za niego!

Tarzanko,myślę,że musisz dać Gabi trochę czasu z tym niejedzeniem.Gabi może rzeczywiście teraz mieć inne...priorytety.Jeśli nic innego niepokojącego się nie dzieje,to musicie kilka dni przetrzymać.
Moja Zuzia jak ma ten okres,to potrafi kilka dni nie jeść...chodzić smętna...płakać po cichutku cały dzień(ale zawsze obok nas),a ostatnio wyżywa się na Berciku-jaszczy na niego...śledzi go...obwąchuje...tarasuje przejścia...Na szczęście Bercik ma już tylko wydmuszki i nie reaguje.
Jak spotka pieski na dworze to najpierw piszczy...łasi się...a potem, jak zbliżą się na ok.metr podnosi taki rwetes,że wszyscy wpadają w popłoch!
Na szczęście jej zalotnicy są wielkości...jej głowy i nie mieszkają z nami!

Tarzanko...siły...siły...cierpliwości:loveu:

Posted

...o Bogowie to masz cyrk:eviltong:
Tarzanko posiedze dzisiaj dluzej i zrobie więcej ogłoszeń
powiem michelle niech zrobi nowe allegro
szukamy na siłę chaty ...dobrej chaty...dzieki ze pozwoliłas ....:oops:

Posted

Grażynko ja nie mam czasu na kompa. Widzisz, że czasami nie wchodzę przez 2 dni. Mam dużo do roboty przy czym cały czas trzeba rzucać okiem na psice bo rozpustna się zrobiła. Przydałoby się kasy trochę bo do weta się z nią wybieram, a do Dzierżoniowa bez sensu jechać z taką błahostką. Ona końcówki uszu ma takie jakby w strupach, moj babel kiedyś tez coś takiego miał. Jak ma kaganiec i głową trzepie to jej się rana robi i krew widać.

Teraz przyjechałam do Wro to chwilę znajdę. Poza tym wejdź na gg coś Ci przekażę sama uznasz czy warto sprawdzać.

Myślę, że dobrym pomysłem byłoby sprawienie chusty dla Gab takiej z napisem SZUKAM DOMU - szczególnie jak tu w mieście z nią jestem.