zuzlikowa Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='ewa gonzales']:diabloti::crazyeye::nonono2: to jeszcze ja ....matko jedyna Zuzliczkowa , ja ciem blagam, ...ty nie wysylaj kooooop...:eviltong::evil_lol: No niech Cię...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: aleś mnie zażyła! Koop nie wyślę,tylko...całe stogi:loveu:! Może być?:diabloti: A te stogi mam też dla..."dogomani";),od której ślicznie psiejską karteczkę dostałam dzisiaj! Dzięki wielkie i loviki w stogach nie koopach wysyłam! Wzruszyłyście mnie! Życzonka i dla Adusi i gametki...i wszystkich nie wymienionych! Psiejskie i kocie dla psiaków i kotów:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Tarzanka Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Wybaczcie mi brak info co u nas, ale od wczoraj sił mi brak kompletnie... Wczoraj od samego rana głowa mi pękała przez caly dzień i cala noc, dziś obudzilam sie nadal z bolem niewyspana i w ogole jakas taka nijaka bez jakich kolwiek sil i checi. POmijam fakt, że wstałam ok 9. Zajelam sie psica, sobą i po 10 ruszylam do Wroclawia. Wróciłam ok 15 zajełam się Gab i ... POSZŁAM SPAĆ!!! Dopiero wstałam, ale nadal nijaka :( chyba to moje grypsko mnie nie opuszcza a drzemie we mnie ujawniajac sie co jakis czas. :-( Jak widzicie dziś nic nie jestem w stanie napisac o Gab, bo przez jakis czas nie bylo mnie przy niej, a pozniej spalam :( Teraz leze z kompem na nogach i znow japa mi się drze, więc zastanawiam sie czy wstawac i probowac dzialac czy dzis sobie darowac i... spac dalej . Quote
giselle4 Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 ...dobrej nocy:evil_lol: śpijcie spokojnie dziewczyny:loveu: Quote
giselle4 Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 zuzlikowa napisał(a):No niech Cię...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: aleś mnie zażyła! Koop nie wyślę,tylko...całe stogi:loveu:! Może być?:diabloti: A te stogi mam też dla..."dogomani";),od której ślicznie psiejską karteczkę dostałam dzisiaj! Dzięki wielkie i loviki w stogach nie koopach wysyłam! Wzruszyłyście mnie! Życzonka i dla Adusi i gametki...i wszystkich nie wymienionych! Psiejskie i kocie dla psiaków i kotów:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: zuzliku od czego sa przyjaciele A ZE WALENTY KOCHA JAK KOPNIĘTY...TO WSZYSCY WIEDZĄ HIHIHIHIHIO Quote
gameta Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Ewuś Króliczku kochany - doszła :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Dziękujemy z całego serducha - i ja i Koksik :Rose::loveu: Wiesz jaką radość mi sprawiłaś? Ogroooooomną :) Całe lata nie dostałam walentynki :shake: Dziękuję postokroć :loveu::buzi::modla: Quote
gameta Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 zuzlikowa napisał(a):Jeśli jeszcze jesteś ,to podaję niezawodny przepis na grypę. Przez min.7 dni antybiotyk, A tu się z Tobą Słońce zupełnie nie zgodzę :shake: jestem ogólnie anty antybiotykowa :) Antybiotyk tylko dla zakarzeń bakteryjnych (np angina) na wirusy - w tym grypę - zupełnie nie działają :) Słońce dziękuję za życzenia :loveu: Wzajemnie, postokroć wzajemnie :loveu: Quote
zuzlikowa Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Tarzanka napisał(a):Wybaczcie mi brak info co u nas, ale od wczoraj sił mi brak kompletnie... Wczoraj od samego rana głowa mi pękała przez caly dzień i cala noc, dziś obudzilam sie nadal z bolem niewyspana i w ogole jakas taka nijaka bez jakich kolwiek sil i checi. POmijam fakt, że wstałam ok 9. Zajelam sie psica, sobą i po 10 ruszylam do Wroclawia. Wróciłam ok 15 zajełam się Gab i ... POSZŁAM SPAĆ!!! Dopiero wstałam, ale nadal nijaka :( chyba to moje grypsko mnie nie opuszcza a drzemie we mnie ujawniajac sie co jakis czas. :-( Jak widzicie dziś nic nie jestem w stanie napisac o Gab, bo przez jakis czas nie bylo mnie przy niej, a pozniej spalam :( Teraz leze z kompem na nogach i znow japa mi się drze, więc zastanawiam sie czy wstawac i probowac dzialac czy dzis sobie darowac i... spac dalej . Jeśli jeszcze jesteś ,to podaję niezawodny przepis na grypę. Przez min.7 dni antybiotyk,do niego bakteryjki ochronne koniecznie,mleczko z czosnkiem lub masełkiem i miodzikiem,dużo picia przy łóżku,a Ty w łóżku z okładem z ...piesów! To ostatnie bezwzględnie konieczne! I do łóżka,tak zaopatrzona...na dni 7...a potem już tylko zdrowie i dobre samopoczucie!:loveu: Zdrowiej szybko! giselle4- "kocha jak kopnięty":evil_lol::evil_lol::evil_lol:...i to z wzajemnością!:loveu: Quote
Tarzanka Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Jestem, jestem. Antybiotyk.. Już w nie nie wierzę :shake: Babcia, Mama i Braciszek dostawali antybiotyki a teraz... Babcia w domu - ktoś musi - ma zapalenie oskrzeli tak jak i Mama, która jest w szpitalu z Braciszkiem, który ma... Zapalenie płuc! Jak tu wierzyĆ antybiotykom? Byłam u lekarza i owszem, bodajże 02.02. Zalecenia: leżeĆ, 3x2 polopiryna S, 3x1 ascorutical forte, oraz 3x15ml dexaPini i to wszystko. Przy czym rozpoznanie: Grypa z obawami wywołanymi niezidentyfikowanym wirusem :shake: Wczoraj na noc zaaplikowałam sobie dwie polopirynki, dziś 2 apapy noc. Syropek czasami łykam, ale wolę tymianek i podbiał ssaĆ - szczególnie w nocy przez zaśnięciem biorę a w nocy się budzę i jeszcze ją mam :D Quote
Nadziejka Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 :calus:Tarzanko rob sobie smarowanie mascia rozgrzewajaca na noc i nie wychodz zgrzana na dwor ...ja wiem ze czasem trzeba wyjsc , nawet jak sie lezy chorym , ale po polopirynie przez kilka godzin nie wychodz na zimno! i mozesz sobie syropki z cebuli zrobic i pic caly czas . przesylamy wiele fluidow dla twego braciszka :calus::iloveyou: zeby kochaniutki wyzdrowial :loveu::loveu: Tarzanko , czy mama twoja braciszka oklepuje po plecach , zeby sie odrywalo z pluc? To jest b dobrze oklepac dzieciatko i robic inhalacje, zeby sie z plucek odrywalo i odpluwac. Zyczymy Tobie i calej rodzinie zdrowkaaaa i psiaczkom tez:thumbs: ale ty tez mozesz sobie zrobic inhalacje , a teraz spij spokojnie i zdrowiej :loveu: pomodle sie o wasze zdroweczko :loveu: Quote
Nadziejka Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 :loveu: Gameciuuu kofanaaaa to ja tobie dziekuje za piekne slowa :laugh2_2::ylsuper: a Koksika caluje w nosek i miziam po brzusiu:loveu: Ciebie tez caluje na dobranoc w czolko :evil_lol::loveu: nasza pszczolko pracowita:loveu: Quote
giselle4 Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 ...ciotki co My wszystkie jakies markotne ostatnio chore smutne i ogólnie w kiepskiej kondycji SZukamy wiosny...bo ja mam juz dosyć tej bieli:razz: Gabuńka w sobotę do weta idzie i zobaczymy czy dziury juz pieknie zagojone:evil_lol: Quote
monika083 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 a u mnie sloneczko dzisiaj wyszlo ,zero sniegu ,ogolnie fajne ...wlasnie wybiram sie z Brunoslawem na dluzszy spacerek po polach i o las zachaczymy:razz: ..idzie ktos z nami ...?? nie mamy tu w ogole kompanow do szalenstw.. Ciekawe jak te dziury sie goja ,moze juz ladnie wygojone? pozdrowionka dla Tarzanki i Gabuni i wszystkich na watku:loveu: Quote
_ogonek_ Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 NO to ja Wam powiem że też czuję się nijaka bo mam katar i coś mnie w gardle drażni, a ja jak mam katar to potem zatoki mi się zapychają i wracam do domu z gorączką.... POzdrawiam wszystkie które zostały dotknięte przez złowrogą zimę Quote
giselle4 Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 AdaK napisał(a):NO to ja Wam powiem że też czuję się nijaka bo mam katar i coś mnie w gardle drażni, a ja jak mam katar to potem zatoki mi się zapychają i wracam do domu z gorączką.... POzdrawiam wszystkie które zostały dotknięte przez złowrogą zimę Jak wszyscy Ada:crazyeye::razz: Quote
giselle4 Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 ...Gdzie ta nasza Gabi nooo malutka pokaz sie skarbie jutro sie spotkamy:evil_lol:łobuziaku Quote
Tarzanka Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Jutro się spotkamy i mam nadzieję, że Cię zaskoczę Giselle :cool3::cool3::cool3: no może nie ja ale Gab - swoim ciałem. Mam nadzieję, że pomimo tego iż ona czasami nie chce jeść, to zobaczysz to co i ja widzę :D Quote
giselle4 Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 ...łozesz Ty utuczylas tą bestie:crazyeye: ale dałas jej miłosc i bezpieczeństwo to psom wystarcza. Tak sie cieszę Gab jutro czysty kubrak dostaniesz i czysty kocyk i podusie:evil_lol: stare do uprania zabierzemy...oczywiscie jak Tarzanka POWIE ZE NIE TRZEBA TO TYLKO KUBRAK MÓJ ANIOŁKU NASZ ANIOŁKU:evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Tarzanko masz się wyleczyć :evil_lol: Gabi masz być normalnej tuszy :evil_lol: Quote
Tarzanka Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Oj nie od razu takie wielkie słowa, że ją utuczyłam... Chodzi o to, iż wygląda lepiej szczególnie widać to po jej dupci, wcześniej wszystkie kości sterczały a teraz już nie sterczą :D Quote
_ogonek_ Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Tarzanka napisał(a):Oj nie od razu takie wielkie słowa, że ją utuczyłam... Chodzi o to, iż wygląda lepiej szczególnie widać to po jej dupci, wcześniej wszystkie kości sterczały a teraz już nie sterczą :D No to gratuluję efektów :multi: Quote
Tarzanka Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Grzbiecik wystaje troszkę mniej, ale na pupci kostek nie widać ;) Teraz Gab zmęczona po zabawie obserwuje moją chomiśkę, a widać ma na nią apetyt :mad::mad::mad: Quote
Nadziejka Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 :buzi::iloveyou: Tarzanko i Gabuniu - jak pieknie na zdjeciach niunia wyglada:loveu: Az sie noca serce umeczone raduje i dziekuje Tarzanko , ze sie pojawilas , ze jestes:loveu: Jak sie czuje twoj braciszek? Czy juz jemu lepiej i czy mama go oklepuje w szpitalu? Dobrze jest oklepywac plecki , zeby sie dzieciatku odrywalo i odkaslac! Zycze wam duuuuzo zdrowka , piesiom tez wiele latek zdrowka i milosci panciowej! Dobranoc , pchly na noc:lol::lol: Quote
Tarzanka Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Braciszek już od wczoraj w domku, dziś dowiem się więcej, bo zaraz tam jadę do babci :) Pozdrawiam wszystkich :) Quote
zuzlikowa Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Tarzanko...kciukasy mocno trzymamy i ciepłe myśli wysyłamy!:loveu::loveu::loveu: Powodzenia! Gabunia zgrabna,ale już nie całkiem przypomina ...modelki!:lol: Kosteczki już tak nie wystają!:loveu: Quote
Recommended Posts