giselle4 Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 zobaczymy zobaczym y sama zechcesz hihihi:eviltong: jak zobaczysz bide....:crazyeye: Quote
Tarzanka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Gisell no nie wiem jak zajrzy mi w oczy wizja np. szpitala to zdecydowanie ani psów, ani jakiegokolwiek wychodzenia z domu. Więc wolę się wykurować teraz niż później miałabyś na gwałt szukać czegoś nowego. Quote
_ogonek_ Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Tarzanka Gabi zagrzewa cię do walki z choróbskiem :eviltong: Quote
Tarzanka Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Oj Gabi zagrzewa do walki, ale z moim Babkiem :( ledwo dziś go przyprowadziłam a już go dopadła :-(. Wyjadę z nią znów pod Wrocław, bo mój malutki nie może cały czas bać się chodzić po mieszkaniu. Najśmieszniejsze jest to, że jak miała kaganiec, to przeszła koło niego bez zgrzytu, (on stał i telepał się jak galareta) zdjęłam jej kaganiec do jedzenia. Zjadła, usiadłam między nimi, rzuciłam obojgu po smakołyku raz, drugi... Zjedli dali się pogłaskać ( on niechętnie, ale jednak ). Gab poszła wąchać miejsce gdzie jemu dałam dropsa, on się odsunął a ona cap i już go ma :( Nie mogę pozwolić na to aby ona cały dzień w kagańcu się męczyła, a on cały dzień telepał i bał się poruszać po jakby nie patrzeć własnym terenie :( Idę się zbierać z psiną na wieś. Quote
giselle4 Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 ...Tarzanka ,bardzo mi przykro....:-( nie dobra Gaba nie dobra moze na dniach ktos sie trafi kto ja adoptuje juz sie modle...bo bedzei cięzko zaraz poprosze michelle o wznowienie allegro:crazyeye: Quote
Tarzanka Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Każdy kto widział Gab w poniedziałek tydzień temu, teraz mówi, że nabrała ciałka :D Ja też tak uważam. Zaraz idę na pocztę, bo mam awizo - chyba balsam. Niedawno przyjechałam do Wro zobaczyć czy jest coś na poczcie. Quote
Tarzanka Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Balsam jest :D Zaraz wracam do Gab, i szybko zmienię jej opatrunki... Quote
giselle4 Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Dziękuje Gaba przytyje bo wie ze ma człowieka,bo ja tuczysz i się bawisz.... teraz tylko szukajmy jej chaty bo sie przyzwyczai do Ciebie....:-( a to dla niej nie jest dobre:shake: Quote
_ogonek_ Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Super że Gabi trafiła w tak powołane ręce :loveu: Quote
Nadziejka Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 :lol:Witajcie dziewczynki :painting::laugh2_2: jak wam sie spalo? Zasypalo sniegiem caluski kraj i mrozik wrocil, oj zimo idz sobie , bo psiaczki marzna:shake: Tarzanko jak zdrowie? Czy juz troche sie podleczylas? Przesylam zdrowiutkie pozdroooowionka dla Ciebie i dla psiakow koffffanych:bigcool::thumbs: Quote
Tarzanka Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Wstałam rano, spacer z psicą, śniadanie dla niej i... Poszłam spac dalej :razz: Dopiero wstałam :diabloti: Normalnie to jak już mi kaszel przechodzi to po 2-3 dniach wraca :( Chyba jestem przeziębiona bo czasami kicham :sad: Gab teraz ogryza gnata :) Quote
giselle4 Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 ....Tarzanka w sobote do kontroli i jezeli bedzie ok sciągamy szwy:eviltong: Zatelefonuje i Ci jeszcze wszystko powiem bo mam tez inne spotkanie :eviltong: Quote
michelle04 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Powtórzyłam: Amstaff ka Gabi - gasnąca iskierka... (557906917) - Aukcje internetowe Allegro Quote
giselle4 Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 ...dziękuje Skarbie:evil_lol: Quote
Nadziejka Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 :grins::bigcool: Tarzanka i Gabunka musicie byc zdrowe niunki! A maluszkowi od Tarzanki przesylam wielkie buziaki i miziaczki , zdrowka kochani dla wszystkich .juz niedlugo naprawde wiosna :lol::loveu: Quote
_ogonek_ Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='ewa gonzales']:grins::bigcool: Tarzanka i Gabunka musicie byc zdrowe niunki! A maluszkowi od Tarzanki przesylam wielkie buziaki i miziaczki , zdrowka kochani dla wszystkich .juz niedlugo naprawde wiosna :lol::loveu: Oby, liczę na to i to bardzo. Quote
giselle4 Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 ...wszystkie moje suńki ja osobiście dostałam kartę na Św Walentego od gozalesa ukochanego nooo nooo wielkie dzieki gonziu:loveu::evil_lol: kartki piekne troche talentu troche czasu i piekny kolaz mozna zrobić:loveu: Quote
Nadziejka Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 :grins::sweetCyb: ciesze sie , ze do Ciebie kochana doszloooo:calus: ciekawe czy w tym miesiacu dojda zyczonka do Gameci naszej? Buziaczki dla Was wszystkich gorace , bo dzis znow niedobre mrozisko:shake: Tarzanko jak minela noc , jak psiaki sie czuja? :thumbs: Quote
gameta Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 ewa gonzales napisał(a)::grins::sweetCyb: ciesze sie , ze do Ciebie kochana doszloooo:calus: ciekawe czy w tym miesiacu dojda zyczonka do Gameci naszej? Buziaczki dla Was wszystkich gorace , bo dzis znow niedobre mrozisko:shake: Tarzanko jak minela noc , jak psiaki sie czuja? :thumbs: Ło matko, ja też dostanę :crazyeye: :sweetCyb: ale jeszcze nic nie doszło :cool1: Genialna poczta :mad: Quote
zuzlikowa Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 :loveu::loveu::loveu: Ale jak dostaniesz to jeszcze wyżej podskoczysz...bo nie tylko piękne z wyglądu,ale i z ...życzonek aż gorące!!! Ja swoje karteńki postawiłam na biblioteczce i na oczach mam cały czas! Serducho nimi grzeję! :-(Nie wpadłam na tak wspaniały pomysł,ale teraz wysyłam kooooopy serdecznych myśli i życzeń!!!:loveu: Quote
_ogonek_ Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Ja też nie wpadłam na tak mądry i fajny pomysł, ale wszystkim z okazji św. Walentego życzę dużo miłości bo ona jest najważniejsza :loveu::loveu: Quote
Nadziejka Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 :iloveyou::cunao: Dziekujemyyy za piekne zyczenia - Adusiu kochana bo milosc swiat zmienia, bez watpienia ...milosc jest sila ogromna , w swojej sile niezlomna:grins::buzi: Zuzliczkowa i Adusia - tenkiuuu weremaaaacz... jesuuu ja nie umiem nic po angliku napisac :oops: ale wstyd! Dziewczynki cudne te wasze zyczonka i ja latam jak biedronka...co na wiosne wyczekuje:loveu::multi: Tarzanko co slychac u Ciebie i u psiaczkow kofanych? Jak sie czujecie niunki?:iloveyou: Quote
Nadziejka Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 :diabloti::crazyeye::nonono2: to jeszcze ja ....matko jedyna Zuzliczkowa , ja ciem blagam, ...ty nie wysylaj kooooop...:eviltong::evil_lol: Quote
Recommended Posts