Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gisell no nie wiem jak zajrzy mi w oczy wizja np. szpitala to zdecydowanie ani psów, ani jakiegokolwiek wychodzenia z domu. Więc wolę się wykurować teraz niż później miałabyś na gwałt szukać czegoś nowego.

Posted

Oj Gabi zagrzewa do walki, ale z moim Babkiem :( ledwo dziś go przyprowadziłam a już go dopadła :-(. Wyjadę z nią znów pod Wrocław, bo mój malutki nie może cały czas bać się chodzić po mieszkaniu.
Najśmieszniejsze jest to, że jak miała kaganiec, to przeszła koło niego bez zgrzytu, (on stał i telepał się jak galareta) zdjęłam jej kaganiec do jedzenia. Zjadła, usiadłam między nimi, rzuciłam obojgu po smakołyku raz, drugi... Zjedli dali się pogłaskać ( on niechętnie, ale jednak ). Gab poszła wąchać miejsce gdzie jemu dałam dropsa, on się odsunął a ona cap i już go ma :(
Nie mogę pozwolić na to aby ona cały dzień w kagańcu się męczyła, a on cały dzień telepał i bał się poruszać po jakby nie patrzeć własnym terenie :(
Idę się zbierać z psiną na wieś.

Posted

...Tarzanka ,bardzo mi przykro....:-(
nie dobra Gaba nie dobra
moze na dniach ktos sie trafi kto ja adoptuje
juz sie modle...bo bedzei cięzko
zaraz poprosze michelle o wznowienie allegro:crazyeye:

Posted

Każdy kto widział Gab w poniedziałek tydzień temu, teraz mówi, że nabrała ciałka :D Ja też tak uważam. Zaraz idę na pocztę, bo mam awizo - chyba balsam. Niedawno przyjechałam do Wro zobaczyć czy jest coś na poczcie.

Posted

Dziękuje
Gaba przytyje bo wie ze ma człowieka,bo ja tuczysz i się bawisz....
teraz tylko szukajmy jej chaty
bo sie przyzwyczai do Ciebie....:-(
a to dla niej nie jest dobre:shake:

Posted

:lol:Witajcie dziewczynki :painting::laugh2_2: jak wam sie spalo? Zasypalo sniegiem caluski kraj i mrozik wrocil, oj zimo idz sobie , bo psiaczki marzna:shake: Tarzanko jak zdrowie? Czy juz troche sie podleczylas? Przesylam zdrowiutkie pozdroooowionka dla Ciebie i dla psiakow koffffanych:bigcool::thumbs:

Posted

Wstałam rano, spacer z psicą, śniadanie dla niej i... Poszłam spac dalej :razz: Dopiero wstałam :diabloti: Normalnie to jak już mi kaszel przechodzi to po 2-3 dniach wraca :(
Chyba jestem przeziębiona bo czasami kicham :sad:

Gab teraz ogryza gnata :)

Posted

:grins::bigcool: Tarzanka i Gabunka musicie byc zdrowe niunki! A maluszkowi od Tarzanki przesylam wielkie buziaki i miziaczki , zdrowka kochani dla wszystkich .juz niedlugo naprawde wiosna :lol::loveu:

Posted

[quote name='ewa gonzales']:grins::bigcool: Tarzanka i Gabunka musicie byc zdrowe niunki! A maluszkowi od Tarzanki przesylam wielkie buziaki i miziaczki , zdrowka kochani dla wszystkich .juz niedlugo naprawde wiosna :lol::loveu:
Oby, liczę na to i to bardzo.

Posted

...wszystkie moje suńki ja osobiście dostałam kartę na Św Walentego
od gozalesa ukochanego
nooo nooo
wielkie dzieki gonziu:loveu::evil_lol:
kartki piekne troche talentu
troche czasu i piekny kolaz mozna zrobić:loveu:

Posted

:grins::sweetCyb: ciesze sie , ze do Ciebie kochana doszloooo:calus: ciekawe czy w tym miesiacu dojda zyczonka do Gameci naszej? Buziaczki dla Was wszystkich gorace , bo dzis znow niedobre mrozisko:shake: Tarzanko jak minela noc , jak psiaki sie czuja? :thumbs:

Posted

ewa gonzales napisał(a):
:grins::sweetCyb: ciesze sie , ze do Ciebie kochana doszloooo:calus: ciekawe czy w tym miesiacu dojda zyczonka do Gameci naszej? Buziaczki dla Was wszystkich gorace , bo dzis znow niedobre mrozisko:shake: Tarzanko jak minela noc , jak psiaki sie czuja? :thumbs:

Ło matko, ja też dostanę :crazyeye: :sweetCyb: ale jeszcze nic nie doszło :cool1: Genialna poczta :mad:

Posted

:loveu::loveu::loveu: Ale jak dostaniesz to jeszcze wyżej podskoczysz...bo nie tylko piękne z wyglądu,ale i z ...życzonek aż gorące!!!
Ja swoje karteńki postawiłam na biblioteczce i na oczach mam cały czas! Serducho nimi grzeję!

:-(Nie wpadłam na tak wspaniały pomysł,ale teraz wysyłam kooooopy serdecznych myśli i życzeń!!!:loveu:

Posted

:iloveyou::cunao: Dziekujemyyy za piekne zyczenia - Adusiu kochana bo milosc swiat zmienia, bez watpienia ...milosc jest sila ogromna , w swojej sile niezlomna:grins::buzi: Zuzliczkowa i Adusia - tenkiuuu weremaaaacz... jesuuu ja nie umiem nic po angliku napisac :oops: ale wstyd! Dziewczynki cudne te wasze zyczonka i ja latam jak biedronka...co na wiosne wyczekuje:loveu::multi: Tarzanko co slychac u Ciebie i u psiaczkow kofanych? Jak sie czujecie niunki?:iloveyou: