Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

...Dziekuje arjuna
ja caluje tego smierdziela nie tylko po brzuchu ale i tych biednych łapach.
Tarzanka gladzi te chude boczki to jej ogonek jak sejsmograf
wywija na wszystkie strony.Bawi sie z nią i ten robal juz coraz weselszy ...nawet wet pytał Tarzankę czy Gabi dalej tak tęskni.?

arjuna ,sorry za tego sms-a był do Tarzanki własnie a poszedł do Ciebie.
Tz nie pozwolił mi wyjsc z domku z zapaleniem oskrzeli to powiadziałam ze ide do lekarza;)tylko nie powiedziałam ze do zwierzęcego
to nie jest kłamstwo
prawda?:shake:
czasem trzeba coś powiedziec
ale dostał 2 pączuszki i gut:evil_lol:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Co przelać? :crazyeye: Ja Ci mogę wlać :mad: Ani mi się waż coś napomykać o jakimś przelewaniu! :angryy:

NO!

Jutro wysyłam! Poleconym prioryteem! I proszę nie dyskutować!

Buziole! :loveu:
:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: lelelelelelel i tak sie Ciebie nie boję:shake:

Posted

Nareszcie dogo mi działa :) Gabciunia dopiero co położyła się spac. Wczorajsza noc minęła spokojnie, nie przeszkadzał jej kaganiec do spania. Dziś z samego rana dostała tabletkę i śniadanko. Przez 2-3 godzinki mnie nie było przy niej (byłam m.in. u Demi) dostała wtedy kefir i wiem że później spała. Jak wróciłam, to zmieniłam jej opatrunki ( te ranki nie są już takie brzydkie jak wcześniej ) była bardzo spokojna. Później się z nią pobawiłam ( oczywiście bawi się za smakołyki, ja jej pokazuję, że coś dla niej mam a ona szczęśliwa stara się wykonywac proste polecenia merdajac kitką na wszystkie strony, jak już dostanie to co widziała, że mam to tuli się całą sobą ). Obiadku całego nie zjadła co umożliwia mi podawanie jej go co jakiś czas ( daje jej miske pod pysk to trochę je, jak zabieram żeby przemieszac to jest już spokojna i nie warczy - już chyba wie, że jej nie zabiore ).

Ona jest taka kochana, znów głaskałam ją po brzusiu leżała na boku i chciała się obrócic na grzbiet, ale musi ją bolec bo nie dala rady.

Jeśli chodzi o zdjęcia to będą jakieś w weekend.

Posted

...arjuna doszedł wczoraj ale dopiero dzisiaj mam na perę chwil dogo.
napisz gdzie mam przelac za balsam.......dosyc drogi
i nie mam innego do Ciebie komunikatora
aaaa zatelefonuje po południu.:loveu:
jzu anwet nie wiem co sie dzieje w swiecei psiaków
bom dziecko we mgle:lol:Cieszę sie i juz telefonuje do Tarzanki
dziewczyna chce zobaczyc Gabi moze ;)jej sie spodoba,,,,,

Posted

Oj już tak nie czarujcie :oops: dziś Gabunia dostała na kolacje mięsko z warzywami bez ryżu ( indycze qprki, śledziony, marchew i selerek ), mam nadzieję, że takie papu pomoże jej nabrać szybko i dużo wagi :razz: Parę minut temu wróciłyśmy ze spacerku, Gabcia zapuszcza się na coraz dłuższe spacerki, nawet na nich troszkę biega. teraz zapadła w sen nocny przy piecyku.

Posted

:loveu:

Tarzanka napisał(a):
Oj już tak nie czarujcie :oops: dziś Gabunia dostała na kolacje mięsko z warzywami bez ryżu ( indycze qprki, śledziony, marchew i selerek ), mam nadzieję, że takie papu pomoże jej nabrać szybko i dużo wagi :razz: Parę minut temu wróciłyśmy ze spacerku, Gabcia zapuszcza się na coraz dłuższe spacerki, nawet na nich troszkę biega. teraz zapadła w sen nocny przy piecyku.

Słodko się to czyta!:loveu:
Miłej nocki ...Trójeczko!!!

Posted

widzę, że mój bandaż czarodziejski sie przydał:)
Moja suka nie dała rady ściągnąć takiego opatrunku, czy Gabi też nie jest w stanie sie dobrać do opatrunku?

Posted

Dzisiejszy spacerek :

Dzisiejszy spacerek, był minimum 30 minutowy. Nie wiem jak Gab ale ja przemarzłam. Mam filmiki z komórki na kompie, ale nie wiem dlaczego na kompie mi ich nie odtwarza i nie mam Wam jak pokazać wyczynów tej "cichej wody". Od początku chciałam, żeby to Słoneczko było żywe i psociło, a ona taka spokojna. Dziś przekonałam się co potrafi na spacerkach :cool3: Patyki w jej zębach tylko trzeszczały, a jak leciała za patykiem to dogonić jej nie mogłam :mad: Czuję, że Gabi dopiero zaczyna się rozkręcać :lol:
Dziś do zabawy dostała gumową piłeczkę i taka gumową kiełbasę ze sznurkiem. Bawić się potrafi latała mi po całym domu. Teraz słodko śpi.

Czarodziejski bandaż jest super, jego nie jest w stanie zdjąć :D Idę zaraz na pocztę zobaczyć czy balsam doszedł, jeśli nie to odwiedzę weta i wezmę ten opatrunek żelowy. Może dziś podczas zmiany opatrunku nie zapomnę zrobić fotki jak to teraz wygląda. Przy okazji, jak będę u weta to poproszę niech ją obejrzy i może doradzi mi czym ją tak konkretnie spaść :cool3:

Posted

...Tarzanko dogo nie działa ale dobrze ze mamy telefony.
arjunka napisz gdzie mam odeslac pieniazki za balsam?
bardzo dziekuje Ci za cudowny bandaz....dostałam tez podobny od Ady-jeje i jestem wdzięczna bo to dla neszego potfffora.
Kochanego zresztą;)