Tarzanka Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='giselle4']...NIE wiem czy dobrze mysle troche sie boje do innego psiaka bo jak dochodzila do siebie to krzyczała na kolege za kratą ale to było jak ktos był blisko niej codziennie. Oraz czy jestes w domku długo to znaczy czy nie zostawisz jej na 8 godzi ...praca samej Ona jest bardzo grzeczna przy człowieku tuli sie do ludzi dzieci jest posłuszna ale zazdrosna bo jak wchodziłam do drugiego bokus to szczekała.[/quote] Możemy jutro spróbować dostawić ją do mojego psa, ja nie pracuję więc sunia nie byłaby długo sama w domu. Jedynie wtedy gdy musiałabym lecieć załatwić ważne sprawy,ale to siła wyższa. Quote
giselle4 Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Tarzanka']Możemy jutro spróbować dostawić ją do mojego psa, ja nie pracuję więc sunia nie byłaby długo sama w domu. Jedynie wtedy gdy musiałabym lecieć załatwić ważne sprawy,ale to siła wyższa.[/quote] Tarzanka w poniedziałek jutro moge psa nakarmić opatrzyc ale nie moge wziąc [schron jest nieczynny] co powiesz na poniedziałek i to jest 45 km od Wrocka Quote
Tarzanka Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Poniedziałek pasuje mi ale nie wiem jeszcze o której, ale to się dogadamy. 45 km to niedaleko, mam autko damy radę ;) Teraz muszę zejść z kompa i gdzieś za godzinę wejdę. moje gg 1759898, będę niewidoczna, ale na pewno przy kompie. Pozdrawiam ;) Quote
giselle4 Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 ...Dziękuje i do poniedziałku gg zapisuje i uciekam spac bo juz ledwie zyje:-( Quote
_ogonek_ Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='giselle4']...Dziękuje i do poniedziałku gg zapisuje i uciekam spac bo juz ledwie zyje:-([/quote] Śpij kochana :loveu: :loveu: :loveu: :-( Quote
_ogonek_ Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 aaa zapomniałabym - cielak ze mnie- wrzuciłam Gabi na kilka stron: schronisko24.pl adopcjepsow.org adopcje.org.pl animalia petsy.pl Ja na dziś dam sobie spokój bo już prawie w ogłaszaniu nie jarzę co piszę :oops: Quote
giselle4 Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 ...dobrze i marsz do łóżka bo mnie tez Tz goni pappapap Gabuniu:loveu: bedzie dobrze wiem:oops: Quote
andzia69 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 i pamiętajcie, że zanim pójdziecie razem do domku Tarzanki...zeby iśc na długi spacer na neutralnym gruncie;) Quote
_ogonek_ Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 po co tam spać :eviltong: No aby nikt nie zapomniał Gabuni późnym wieczorem podniosę :multi: Quote
giselle4 Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 ...Tak andzia jak sie dogadamy z Tarzanka to koce, poduszka,smycz ,obroze i moze będzie to i kubrak naszykuje i dokupie,nie będzie bidką tylko sliczna panienką.Ustalimy co i jak z opłatami... ale to w poniedziałek teraz ogłaszamy....ja idę spac.... Quote
_ogonek_ Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='tamb']Żeby się wszystko udało.[/quote] musi się udać:thumbs: Quote
zuzlikowa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Prawdą jest,że uwielbiam giganciki,na amstaffkach się nie znam,lecz... czy na pięknie trzeba się znać! Je się po prostu czuje! Gabi jest prześliczna i tak młodziutka! Bardzo się cieszę,że jest szansa by coś się dobrego dla niej podziało!:loveu: Nie czytałam całości wątku,ale jutro wejdę i przeczytam! Jeśli będzie potrzebne ogłaszanie...spróbuję pomóc! Powodzenia piękna!:loveu: Quote
justynavege Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 biedna Gabusia :( czyli jedzie do Tarzanki? giselko parę rzeczy bym miała na bazarek ;) Quote
_ogonek_ Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 w górę Gabusiu :placz: Nie możesz się teraz poddać :-( Quote
giselle4 Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='justynavege']biedna Gabusia :( czyli jedzie do Tarzanki? giselko parę rzeczy bym miała na bazarek ;)[/quote] spotkamy sie po niedzieli....zatelefonuje w poniedzialek mam spotkanie z Tarzanka.... zobaczymy jak wyjdzie:oops: Quote
_ogonek_ Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='giselle4']spotkamy sie po niedzieli....zatelefonuje w poniedzialek mam spotkanie z Tarzanka.... zobaczymy jak wyjdzie:oops:[/quote] będzie dobrze ;) trzymam kciuki :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Tarzanka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Mam nadzieję, że psiaki się dogadają to wszystko powinno być dobrze :cool3: Quote
giselle4 Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 ....michelle04 robi Gabuni allegro:crazyeye: pozniej wklei Quote
_ogonek_ Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='giselle4']....michelle04 robi Gabuni allegro:crazyeye: pozniej wklei[/quote] b. dobrze. Gabuniu musi ci się udać :placz: Quote
_ogonek_ Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 A jeśli mogę spytać to gdzie będzie miało miejsce spotkanie z Tarzanką i w jakich godzinach? Quote
zuzlikowa Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='giselle4']....michelle04 robi Gabuni allegro:crazyeye: pozniej wklei[/quote] To ja poczekam z moimi ogłoszeniami i ...ściągnę z allegro...jeśli michelle04 mnie nie opsioczy! Z forsą bywa różnie:oops:,ale raz w miesiącu mogę wystawić jakiś bazarek z robionymi drobiazgami dla Gabuni! To zawsze jakiś pieniądz! Tarzanka-trzymam kciuki za poniedziałkowe spotkanie!:loveu: Quote
giselle4 Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='AdaK']A jeśli mogę spytać to gdzie będzie miało miejsce spotkanie z Tarzanką i w jakich godzinach?[/quote] Ada jeszcze nie wiem:shake: Quote
giselle4 Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='zuzlikowa']To ja poczekam z moimi ogłoszeniami i ...ściągnę z allegro...jeśli michelle04 mnie nie opsioczy! Z forsą bywa różnie:oops:,ale raz w miesiącu mogę wystawić jakiś bazarek z robionymi drobiazgami dla Gabuni! To zawsze jakiś pieniądz! Tarzanka-trzymam kciuki za poniedziałkowe spotkanie!:loveu:[/quote] Dziękuje zuzliku kazda złotówka jest potrzebna.....:crazyeye: Quote
Recommended Posts