kasia z Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Tu mam 7 tygodni, to mój pierwszy dzień bez mojej mamy. A tu mam już rok, rosnę w oczach Źli ludzie mówią, że jestem dzieckiem diabła, ale ja naprawdę kocham wszystkich. To moja pani, Kasia Kocham pływanie, nawet próbowałem kąpieli w grudniu, to nic,że było zimno, ważne że popływałem To znów ja i moja pani na spacerku To Asia, moja młodsza pani, też ją lubię A to dowód, że jak pitbull to nie znaczy od razu, że drań i zabijaka Po dobrym jedzonku lubię sobie poleżec i pomarzyc kiedy następne jedzonko, bo moje drugie hobby po pływaniu to jedzenie Quote
**Villemo** Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Śliczny:) To jak?Pożera dzieci na śnadanie???:evil_lol: I taka moja mała rada-dopasuj mu kaganiec;) Quote
kasia z Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 lilkie, Lekter nie pożera dzieci ponieważ wychowywany był z dziecmi, a co do kagańca to masz rację, może wygląda że jest mały ale to tak wyszło na zdjęciu. Quote
**Villemo** Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Kasiu ja też ma bulla;)I dwoje małych dzieci-jeszcze żywych,hehe:evil_lol: Nasza historia (początkowo nieco dramatyczna)w wątku na Wszystko O Psach:)Zapraszam:) Cudna świnka z Lectera! Quote
Bullila.nl Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Fajny Lekter:loveu: i napewno zakochany w panci:cool3: a ze nie pozera dzieci to tez dobrze...:evil_lol: ja rodzicom ktorzy obawiaja sie o dzieci z powodu moich kurdupli mowie zawsze, ze jak dobrze nakarmone to dzieci nie jedza:diabloti: Quote
agaga21 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 wiedziałam że skądś znam tą mordę! (i twarz też znajomo wyglądała:evil_lol:;)) [IMG]http://photos.nasza-klasa.pl/15172798/21/main/89687d3f33.jpeg[/IMG] wybaczysz, że ci fotkę skradłam;) ? Quote
Recommended Posts