Tequila1017 Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 [quote name='Czarnulka']Ta!;D Asie okaze ze głoodzisz.. Jak schuudła;] Nie głodzę, na pewno. ;D czasem nawet jej moje żarcie do sql oddaje. xD [quote name='Ewcia38']http://i41.tinypic.com/35lhz01.jpg jaki mruczus słodziaszny.:loveu::loveu:.też mam swojego ,ale innej rasy:lol: Dobry wieczorek weekendowy:multi::multi: Dobry , bry . ;) Quote
jonQuilla Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [FONT=Georgia]witam :multi::multi::loveu: Gaga jest cudna :loveu: a Tequilla wygląda bardzo ładnie na tych zdjęciach :) bynajmniej nie na zbyt chudą :cool3:[/FONT] Quote
Tequila1017 Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]witam :multi::multi::loveu: Gaga jest cudna :loveu: a Tequilla wygląda bardzo ładnie na tych zdjęciach :) bynajmniej nie na zbyt chudą :cool3:[/FONT] hej. :multi: dzięki. :loveu: [quote name='Tala505']Teklik ! Słodkie foty xd Dzięki. :cool3: [QOUTE=Czarnulka;14817615]Ahaa ;D xD to teraz wierze;] to dobrze. :eviltong: wieczorem może pojawią sie jakieś fotki, bo teraz naprawdę nie mam czasu. ;) Quote
Tequila1017 Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 do wieczora jeszcze trochę, ale fotki dam. :cool3: na początek Buba. cdn. Quote
jonQuilla Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [FONT=Georgia]paradoks :) niby świnka morska a zdecydowanie bardziej woli obcować z ziemią niż wodą :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Tequila1017 Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]paradoks :) niby świnka morska a zdecydowanie bardziej woli obcować z ziemią niż wodą :evil_lol::evil_lol:[/FONT] xD wcześniej musiałam zejść z komputera, bo musiałam iść obejrzeć program w TV, ale już dalej fotki. :D jaka postawa. :cool3: taaka jestem duuża! :multi: a tak lubie sobie ułożyć nogi jak śpie. :diabloti: na spacerze ( tak mam bardzo duży rower xD ) :loveu: cdn. Quote
Tequila1017 Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 jaka mina. :evil_lol: robienie siusiu . :evil_lol: wpatrzona. co tam masz dla mnie? to ja sobie poleżę. cdn. Quote
Czarnulka Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 http://img251.imageshack.us/img251/3736/dsc06391.jpg super:loveu: http://img46.imageshack.us/img46/382/dsc06452ng.jpg śliczna kiiicia:loveu: a masz więcej?:D ja u siebie wstawie zdjecia ;p a z dzisiejszego spacerku dam juutro;) Quote
Tequila1017 Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 [quote name='Czarnulka']http://img251.imageshack.us/img251/3736/dsc06391.jpg super:loveu: http://img46.imageshack.us/img46/382/dsc06452ng.jpg śliczna kiiicia:loveu: a masz więcej?:D ja u siebie wstawie zdjecia ;p a z dzisiejszego spacerku dam juutro;) jasne, że mam. :razz: Quote
jonQuilla Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: buahaha ale Gaga nóżki podkula :) fajnie tak sobie rowerkiem pośmigać z psami :) Salsa pewnie odgryzłaby mi nogi :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Tequila1017 Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: buahaha ale Gaga nóżki podkula :) fajnie tak sobie rowerkiem pośmigać z psami :) Salsa pewnie odgryzłaby mi nogi :evil_lol::evil_lol:[/FONT] ostatnio wymyśliła kolejny sposób na spanie. :evil_lol: i moim zdaniem o wieeele wygodniejszy. rozciąga się cała na oparciu kanapy i najczęściej łapki jej zwisają. :eviltong: no niby fajnie, ale po 2h jazdy trzeba się oglądać za Fionką, bo dziewczynka się szybko męczy. :eviltong: moje psy na mnie czy kogoś ze znajomych/bliskich jedzie na rowerze to sie dołączą i biegną, ale jak ktoś obcy to obszczekują. Quote
Lucky. Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 A może to przez karmę ci tak chudnie ? Może jej nie pasuje . ? Czym ją karmisz ? Fajne zdjęcia ;) Moja sucz by mnie chyba wywaliła na rowerze ;D Quote
Tequila1017 Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Lucky. napisał(a):A może to przez karmę ci tak chudnie ? Może jej nie pasuje . ? Czym ją karmisz ? Fajne zdjęcia ;) Moja sucz by mnie chyba wywaliła na rowerze ;D nie no nie zmieniłam jej karmy od pół roku jak nie więcej. ;) najczęściej są to karmy Purina albo kasza z karmą z puszki lub wątróbką. Quote
Tequila1017 Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 a ja dzisiaj stałam się kobietą ( pomimo, że to dość późno - kończę 1 kl. gim ). :eviltong: tak po za tym... to dzisiaj u mnie na wsi ( KALSK ) były Targi Rolnicze. ;) pełno korków i wgl. mój tata ma bar w Kalsku i kasował ludzi co parkowali na jego parkingu to ja wzięłam dwa psy i łaziłam z nim i jego kumplem, ale Fionka szybko padła więc dałam ją do domu, a po 2h tekla padła, ale dzielnie chodziła ze mną. :D potem na targi poszłam to wziełam fionke ( nic na tych tarkach nie było -.- ) i sie zmachała. teraz smacznie sobie śpią. :) fotki: śpioszek. :loveu: cdn. Quote
Ola & Sasha Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Gagula jest taaaaaka słodka :lol: Zresztą jak reszta zoo ;) Zapraszamy do nas <3 :cool3: Ola & Sasha . Quote
Tequila1017 Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 tak, bardzo ładny mi fryz wyszedł. xD :roll: teraz z serii " patyk & kanapa " :evil_lol: jaka mina. :cool3: cdn. Quote
Tequila1017 Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Ola & Sasha napisał(a):Gagula jest taaaaaka słodka :lol: Zresztą jak reszta zoo ;) Zapraszamy do nas <3 :cool3: Ola & Sasha . Lemuś na pewno sie jeszcze zjawimy. :D Quote
Tequila1017 Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 :loveu: to foto uwielbiam: :eviltong: koniec. :D Quote
Ola & Sasha Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 miodzio :loveu: Tekliisia jest boska :D Takie duże niby a takie słoooodzie :cool3: Quote
Recommended Posts