Jump to content
Dogomania

Fiona , Tequila , Buba i GaGa . ; )

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wiska']sliczniochy! dalej chodzimy na party,a teraz w listopadzie bede z Tunia nawet w zawodach startowac! ha![/QUOTE]

Aha. ;)
No to życzę Wam szczęścia! :multi:

A u nas dziś pojawił się śnieg. :shake: Pierwszy tej jesieni, ale moim zdaniem wgl. niepotrzebny.
Po pierwsze jak jechałam do szkoły to musiałam na 9.00 ( może to i dobrze, bo matma mnie minęła ) , a po drodze jak jechałam to były dwa wypadki. :roll: Jeden to był straszny... Koleś jechał tirem, który ma dwie przyczepy i go najprawdopodobniej zniosło aż tak, że się okręcił i do rowu wpadł, aż widział swoją drugą przyczepę. Nie wiem czy wgl żyje.
Drugi wypadek to bardzo stary motor ( nie wiem kto wpadł na pomysł, żeby jechać motorem kiedy jest - 2 stopnie :roll: ) i samochód osobowy zderzyli się.

A tak do tematu szkoły to dziś zwiałam z 5 koleżankami z ostatniej lekcji WDŻ. Miało nas zwiać w sumie 14 osób, a w szatni po kurtkę pojawiło się 9 a ze szkoły wyszło 6. :roll: Pewnie już nas zakapowali itd. Jutro pewnie p. Dębicki ( od wdż ) , nasza wychowawczyni i może jeszcze wmiesza się w to pani pedagog.. :roll: A to zaledwie początek listopada, wiec w szkole jesteśmy nowi. Fajne opinie sobie wyrobimy.. :evil_lol: Nie no, ale tak na serio to to wgl nie jest śmieszne. :shake: Dopiero po fakcie zaczęliśmy gadać, że żałujemy, że poszliśmy itd.
Mama na to strasznie nie zareagowała, a może nie zrozumiała tego co do niej mówie :diabloti: i poszła ze mną kupić płaszcz o który ją prosiłam od rana. :eviltong:

Posted

A dam fotki. :cool3:

Ibiza

Jaki ryjek. :loveu:

Wyżerka. :cool3: Wyysoko, żeby psy nie zjadły. :evil_lol:

Ja i Ibiza. Ibi mówi wam yo yo . :eviltong:

Moim zdaniem ona nadaje się na raperkę ... :razz:

Cdn. :D

Posted

Mqrtynq napisał(a):
Aha. ;)
No to życzę Wam szczęścia! :multi:

A u nas dziś pojawił się śnieg. :shake: Pierwszy tej jesieni, ale moim zdaniem wgl. niepotrzebny.
Po pierwsze jak jechałam do szkoły to musiałam na 9.00 ( może to i dobrze, bo matma mnie minęła ) , a po drodze jak jechałam to były dwa wypadki. :roll: Jeden to był straszny... Koleś jechał tirem, który ma dwie przyczepy i go najprawdopodobniej zniosło aż tak, że się okręcił i do rowu wpadł, aż widział swoją drugą przyczepę. Nie wiem czy wgl żyje.
Drugi wypadek to bardzo stary motor ( nie wiem kto wpadł na pomysł, żeby jechać motorem kiedy jest - 2 stopnie :roll: ) i samochód osobowy zderzyli się.

A tak do tematu szkoły to dziś zwiałam z 5 koleżankami z ostatniej lekcji WDŻ. Miało nas zwiać w sumie 14 osób, a w szatni po kurtkę pojawiło się 9 a ze szkoły wyszło 6. :roll: Pewnie już nas zakapowali itd. Jutro pewnie p. Dębicki ( od wdż ) , nasza wychowawczyni i może jeszcze wmiesza się w to pani pedagog.. :roll: A to zaledwie początek listopada, wiec w szkole jesteśmy nowi. Fajne opinie sobie wyrobimy.. :evil_lol: Nie no, ale tak na serio to to wgl nie jest śmieszne. :shake: Dopiero po fakcie zaczęliśmy gadać, że żałujemy, że poszliśmy itd.
Mama na to strasznie nie zareagowała, a może nie zrozumiała tego co do niej mówie :diabloti: i poszła ze mną kupić płaszcz o który ją prosiłam od rana. :eviltong:

ja w zeszłym roku w ostatnim dniu szkoły się nawet nie pojawiłam ,a moje kumpele zwiały z ost. lekcji .
co najśmieszniejsze to był pomysł mojej mamy . x d
u nas też był snieg : DD .
pojawił się rano a w południe dziada nie było . x d :mad:

śliczne zdj. :loveu::loveu::loveu:

Posted

Talia Dzień dobry. :eviltong: Dzisiaj jakieś fotki dam i pewnie bedzie Ibizka. :D
bianka19 Dzięki. ;)
jonQuilla Nie musisz. Domyślam sie. :evil_lol:
deer_1987 Pewnie jakieś mam, ale ja daje jeszcze stare fotki. :p
bianka19 Siemka. :hand:
Kustraa. Jak mama. :cool3: A my musiałyśmy 500 razy napisać " Nie będę uciekać". :roll:
Foxowa Siemka. :multi: Zaraz się wybierzemy. :D

Posted

[quote name='Mqrtynq']Talia Dzień dobry. :eviltong: Dzisiaj jakieś fotki dam i pewnie bedzie Ibizka. :D
bianka19 Dzięki. ;)
jonQuilla Nie musisz. Domyślam sie. :evil_lol:
deer_1987 Pewnie jakieś mam, ale ja daje jeszcze stare fotki. :p
bianka19 Siemka. :hand:
Kustraa. Jak mama. :cool3: A my musiałyśmy 500 razy napisać " Nie będę uciekać". :roll:
Foxowa Siemka. :multi: Zaraz się wybierzemy. :D
Mama kazała ? x D