Jump to content
Dogomania

Fiona , Tequila , Buba i GaGa . ; )

Recommended Posts

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]dziewczyno trochę pohamuj się z tą trawą :crazyeye: to nie legalne :evil_lol:

ta łódka mi się podoba tzn zdjęcie :cool3:
[/FONT]

I tak 1/3 zjada ona, a reszte mój królik. :eviltong:

A szczególnie ta bluzka na łódce, i plastik jakiś tam. :evil_lol:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
Jako ze moja miloscia sa swinki to sie pozachwycam :D

Ok. :razz:
jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]taki trochę od niechcenia ten jej uśmiech
ale i tak uroczo :p

miłego dnia

[/FONT]Od niechcenia, bo myślała nad swoim ADHD .. przed robieniem fotek ją napadał i się biedna zmęczyła, a uśmieszek jej został. :diabloti::evil_lol:

Może mi ktoś wytłumaczyć. Czy to normalne, jak Buba, zaleca się do króliczki samicy Fifi ? :roll:
Koleżanka mi powiedziała, że się zaleca... bo robi tak: chodzi i mruczy, rusza dupcią na boki, chodzi w zwolnionym tempie, ociera się o Fifi , czasem skoczy jej na głowe i zaraz zejdzie i zaczyna skakać jak down.
Kiedyś była w klatce z moim królikiem Staśkiem, ale on chciał ją, że tak powiem... zgwałcić. :shake: Chowała się przed nim do domku swojego i on tam sie nie mógł zmieść, bo to był na świnek, a on duży jest wiec się nie mieścił i ten domek podnosił. Więc przeniosłam go do innej klatki, a Fifi dałam do Buby.

A może ktoś z was czytał książkę pt. " Moje życie z psem imieniem George " ? Jest świetna :loveu::loveu: o Cavalier King Charles Spanielku. :p

Posted

Dzięki. :loveu:

Moja ciocia idzie jutro idzie po Yorka z tego co słyszałam to podobno ma rodowód i w sobotę przyjeżdża do mojej babci z psiakiem. ;)

A tym czasem może ktoś skusi się na fotki? :razz:

Posted

Ania :) napisał(a):
Myślałam, że teraz ją na dwór wyprowadzasz ....

Teraz nie.
Jezus .. :roll: przed chwila myślałam, że Bubie coś się dzieje, a ona sobie na leżąco siano jadła. :lol: