Jump to content
Dogomania

Fiona , Tequila , Buba i GaGa . ; )

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ola & Sasha napisał(a):
:hand: !

my chcemy więcej fotek ;) :cool3: !

bo się stęskniliśmy za Tekliczką i Fionellą :loveu:

siemson .
nie mam fotek, bo nie mam czym focić. :p
jak mi kupisz aparat to będą.:D:D

Posted

Witamy śliczne psiaki i resztę zwierzaków :) wzięłóaś Teklę ze schronu? Też nad tym myślałam i to dość długo, żeby uratować psie życie, ale wtedy zobaczyłam na śmieciach przerażoną 2-miesięczną sukę w typie ONka i tak znalazła u nas DS :D

Posted

Dzięki. :loveu:
tak, Tekla jest ze schronu z ZG.:D
fajnie, że pomagasz. ;)

ej taki komunikat!
BRAK neta przez jeszcze 13 dni! :roll:
i nie jest powiedzane czy za te 13 dni bde mieć z powrotem internet... :shake:
teraz jestem na kompie brata, bo CUDEM udało mi sie wbić, ponieważ brat pojechał do Warszawy.

a co do fotek, to udało mi sie z lekka naprawić aparat. :multi:
nie wyszło to zadowalająco, ale nie mogłam zanieść go do naprawy, bo zgubiłam kartę gwarancyjną. aparat spadł mi na beton wcześniej i od tam tej pory coraz bardziej sie psuł. tzn. po mojej naprawie robi fotki i działa ( co najważniejsze ) , ale obiektyw dostaje świra. przy wył. go wsuwa się i wysuwa 3 razy... :roll:

fotki na pewno uda mi sie dać.
możliwe, że jutro wezmę aparat i usb i zgram na tego kompa. ;)

to do zobaczenia. :p

• 4 weeks later...
  • 5 months later...
Posted

Tequila1017 zapomniała hasła do dogomanii, a w regulaminie pisze, że dozwolone jest tylko jedno konto. Jak przypomni sobie hasło, to jeszce to zagości, a póki co to ja jestem 'zastępcą' tej galerii więc będę dodawała fotki, narazie zimowych BRAK, ale Martyna wyśle mi na e-maila. Dodam trochę fotek, resztę kiedy indziej ;)

FOTKI SIĘ POWTÓRZYŁY, NIE ZAUWAŻYŁAM, ŻE NA POPRZEDNIEJ STRONIE BYŁY, ALE TEGO CHYBA NIE BYŁO JESZCZE? :eviltong:

Posted

hej. :) przypomniałam sobie hasło, a Tobie Paulina bardzo dziękuje za wznowienie galerii ;) jeśli tylko znajdzie się ktoś chętny to fotki się pojawią, a ja idę nadrabiać ogromne zaległości w waszych galeriach. :D

Posted

Super! Ja mam dużo na głowie, a ty nadrabiaj zaległosci w galeriach, ale też w fotkach ! :) Zbieramy na hotelik dla naszej suczki ze schroniska, MASAKRA! Żanych deklaracji ;(

Posted

faith35 napisał(a):
Super! Ja mam dużo na głowie, a ty nadrabiaj zaległosci w galeriach, ale też w fotkach ! :) Zbieramy na hotelik dla naszej suczki ze schroniska, MASAKRA! Żanych deklaracji ;(

wybierasz się w tym tygodniu do schronu? :)