Jump to content
Dogomania

Fiona , Tequila , Buba i GaGa . ; )

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Witamy , po nieobecności . :cool3:
Mam dla was 2 złe wiadomości .

1. Z soboty na niedziele 5-6 grudnia zginęła Ibiza ... :-( Zagryzł ją Grzesiek . :angryy: Wielokrotnie prosiłam tatę , żeby zrobił coś z nim , ale tata ma to głęboko gdzieś . Po drugie ludzie w schronisku mówili , że Grzesiek zagryza koty ... Czy tata nie mógł pomyśleć za nim coś zrobi ? :shake: Po śmierdzi Ibizy moja mama się rozchorowała ... :roll:
2. Pamięta ktoś jak dawałam do galerii fotkę królika , którego rodzice znaleźli w klatce w lesie ? On już wtedy był bardzo stary ... dwa dni temu zdechł . :-(

Teraz po śmierci Ibizy mam od niedawna kotkę . Nazwałam ją Gaga . 15 stycznia będzie mieć 3 mies.

Co do fotek to mam ich dość dużo , ale nie będę wszystkich dawać . Dam tylko te co były robione kilka dni przed wigilią do dziś . ;)

U dziadka .

To już se spacerku.

cdn. :)

Posted

Ale rewelacyjną masz w domu gromadkę :loveu: Przepiękne i zdjęcia i zwierzaki :)
Aż mi się przypomniały czasy, kiedy sama miałam takie małe stadko ;) Trzeba będzie nad tym pomyśleć :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Dziękujemy za odwiedziny. ;)
Znowu nie odwiedzałam galerii przez pewien czas, a obiecałam, że ją odwieszam...
Od dziś zapewniam, że już dość często będę ją odwiedzać. :D

Co nowego ?
hmm... Może tyle, że Fionka dostała między opuszkami dość twardą i małą kulkę, która chyba zachodzi ropą i ciągle gryzie łapkę w tym miejscu. :shake:
Do weta się w 1OO % wybierzemy, ale może wasze psy miały już coś takiego?

A teraz fotki:

cdn.

Posted

Dziękujemy za odwiedziny. ;)
Znowu nie odwiedzałam galerii przez pewien czas, a obiecałam, że ją odwieszam...
Od dziś zapewniam, że już dość często będę ją odwiedzać. :D

Co nowego ?
hmm... Może tyle, że Fionka dostała między opuszkami dość twardą i małą kulkę, która chyba zachodzi ropą i ciągle gryzie łapkę w tym miejscu. :shake:
Do weta się w 1OO % wybierzemy, ale może wasze psy miały już coś takiego?

A teraz fotki:

cdn.

Posted

witam sie po przerwie!
zdjecia przepiekne takie hmm...sniezne :D :) nas niestety tez zasypalo...kiedy ta zima sobie wreszcie pojdzie?? :/
pozdrawiam serdecznie!