Jump to content
Dogomania

Fiona , Tequila , Buba i GaGa . ; )

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Możesz mnie pokierować na której stronie są jakieś zdjęcia Tequili i Fiony w jakiejś fajnej jakości bo ciężko wybrać z takich poruszonych jakieś do baneru ;)

Posted

aria99 napisał(a):
Wyganiają mnie z te4j galerii ale co tam xdd

No bo ty sie wgl nie odzywasz do mnie :roll: . Nawet nie powiedziałaś, że na wakacje jedziesz ... od Olki sie dowiedziałam :mad:
Olewasz to co powiedziałam ? :p
I tak bede mieć nowy bannerek i nową nazwę więc sorry :roll: , ale fotki twoich psów bede nie na miejscu. Zapraszam ciebie to twojej galeri ;)
Po drugie wiem coś od Amona :p . :roll:

Ps. Sorry dogomaniacy, że zaśmiecam galerie moich skarbków , ale Karolina sie wgl nie odzywa do mnie i tylko tu ją mogę złapać :p

Posted

Zrobiłam sam avek,ciężko trochę zrobić baner z tych zdjęć ale potem jeszcze coś pomajstruje.

i poprosi pewnie Agate od Rokiego o zrobienie bannerka
robi jeszcze masa innych osób na dogo,nie mam chyba aż takiej cierpliwości żeby siedzieć cały dzień przy robieniu banerów dlatego wszystko idzie wolno :p

Posted

Agata_Roki napisał(a):

Zrobiłam sam avek,ciężko trochę zrobić baner z tych zdjęć ale potem jeszcze coś pomajstruje.

Aha. Dzięki za avek :loveu: , ale te fotki są najs co dałam .
Agata_Roki napisał(a):

robi jeszcze masa innych osób na dogo,nie mam chyba aż takiej cierpliwości żeby siedzieć cały dzień przy robieniu banerów dlatego wszystko idzie wolno :p

Wiem wiem :) Ona i tak pewnie zrobi za tydzień te galerie :)

Posted

Hej :hand:
Jutro jadę nad morze do Niechorzy, ale się z wami nie żegnam :eviltong: , bo i tak bede miała neta ;) .
Niestety jade, bez moich skarbów . :placz: Mimo mojego namawiania przez 6 dni , to jest na NIE :watpliwy: , ale to jednak dobrze, bo podobno tam są zwierzaki trzymane w oddzielnych pomieszczeniach.
Może za rok albo dwa pojadę do Ustki :diabloti: to hotelu chyba cioci bianka19 i Cezarka :loveu: :cool3: więc moze jej ciocia pozwoli mi psa zabrać :lol:
Jutro o 11.OO jadę, ale nie bede na kompa wchodzić , więc dam już ostatnie fotki psów ( nawet nie pytajcie ile te fotki mają :lol: b. stare xd )
Fotki: