Tequila1017 Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 sandrulka dzięki :loveu: bianka19 Heej :hand: Dzięki :p Quote
Foxowa Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 http://i30.tinypic.com/15x0cw4.jpg Jakie szaleństwa :loveu::loveu: U nas troche zdjęć z Norwegii :evil_lol: Quote
Tequila1017 Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 [quote name='Foxowa']http://i30.tinypic.com/15x0cw4.jpg Jakie szaleństwa :loveu::loveu: U nas troche zdjęć z Norwegii :evil_lol: Już idziemy do was ;) Quote
bianka19 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Cześć ;) Dodałam kilka fotek Cezarka zapraszam!! :loveu: Quote
Tequila1017 Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 [quote name='bianka19']Cześć ;) Dodałam kilka fotek Cezarka zapraszam!! :loveu: Heej :hand: Zaraz się do was wybierzemy :D A to nasz hotel nad morzem: Niechorze - Villa AVENA - luksusowe pokoje nad morzem. ;) Checie fotki, bo mam :razz:, ale robione fonem :roll: bo nie mogę baterii naładować, bo to do ładowania mama mi gdzieś schowała i nie wie sama gdzie jest . Quote
cockermaister Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Witam dziewczynki :hand: :hand: super fotki :multi::cool3::cool3::cool3: Quote
Tequila1017 Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 cockermaister napisał(a):Witam dziewczynki :hand: :hand: super fotki :multi::cool3::cool3::cool3: Hej :hand: Dzięki :loveu: Quote
bianka19 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='Mqrtynq']Heej :hand: Zaraz się do was wybierzemy :D A to nasz hotel nad morzem: Niechorze - Villa AVENA - luksusowe pokoje nad morzem. ;) Checie fotki, bo mam :razz:, ale robione fonem :roll: bo nie mogę baterii naładować, bo to do ładowania mama mi gdzieś schowała i nie wie sama gdzie jest . Tak pewnie dawaj fotki! ;) Ładniutki ten hotel :loveu: Może słyszałaś o takim hotelu "STACH" w Ustce ?:razz: Ja tam się w poniedziałek wybieram. Hotel jest koło morza więc będzie bliziutko i do tego też promenada będzie z pysznymi włoskimi lodami :loveu: I z różnymi sklepami i knajpami :eviltong: Przepraszam , że się tak chwale , ale nie mogę się doczekać :oops::oops::oops: Quote
cockermaister Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='Mqrtynq'] A to nasz hotel nad morzem: Niechorze - Villa AVENA - luksusowe pokoje nad morzem. ;) [quote name='bianka19']Tak pewnie dawaj fotki! ;) Ładniutki ten hotel :loveu: Może słyszałaś o takim hotelu "STACH" w Ustce ?:razz: Ja tam się w poniedziałek wybieram. Hotel jest koło morza więc będzie bliziutko i do tego też promenada będzie z pysznymi włoskimi lodami :loveu: I z różnymi sklepami i knajpami :eviltong: Przepraszam , że się tak chwale , ale nie mogę się doczekać :oops::oops::oops: dziewczyny jak ja wam zazdroszcze :oops::cool3::cool3::lol::razz: Quote
Tequila1017 Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 bianka19 napisał(a):Tak pewnie dawaj fotki! ;) Ładniutki ten hotel :loveu: Może słyszałaś o takim hotelu "STACH" w Ustce ?:razz: Ja tam się w poniedziałek wybieram. Hotel jest koło morza więc będzie bliziutko i do tego też promenada będzie z pysznymi włoskimi lodami :loveu: I z różnymi sklepami i knajpami :eviltong: Przepraszam , że się tak chwale , ale nie mogę się doczekać :oops::oops::oops: Nie słyszałam :lol: Ja też w poniedziałek jadę ;), ale tylko na 5 dni :placz: Ja mam 250 m do morza, ale dowiedziałam sie, że tam nie było w tym tygodniu polaków :-o Tylko Niemcy i Anglicy :placz: Ja sie zanudze :roll: Tylko ja, mama i brat jedziemy, ale tata powedział, że bedzie tam z taki Zdzichem dojeżał :razz: Ja też się chwalę :cool1: i ciągle mówie do mamy: -Kiedy jedziemy ? Jedziemy ? Juz jedziemy ? A mama : Daj mi spokój A Zdzichu [ Darek ] : Co ?! już jedziemy ( tak na żarty to mówi :lol: ) Ja się podniecam :roll: że może Izę od Fiodora zobacze :roll: ale to nie jest pewne, bo ona dzień po moim przyjeździe wyjeżdża , ale Niechorze to małe zadupie :evil_lol: wiec może ją spotkam, ale wątpie :lol: A to podobno Villa najdroższa w Niechorze . Zaraz dam fotki ;) Quote
Tequila1017 Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 cockermaister napisał(a):dziewczyny jak ja wam zazdroszcze :oops::cool3::cool3::lol::razz: Jedź ze mną :evil_lol: ok. 1OO zł za dzień i jedź ze mną ( na 5 dni ) :diabloti: Quote
Tequila1017 Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Dam fotki rano, bo teraz się z kumpelkami ( Mari i Ann ) podniecamy :razz: . Jak to dzieci :eviltong: A to kawałek rozm. ze skype:lol: : [22:23:32] Martyna napisał(a): dziecinny ; d [22:25:24] Martyna napisał(a): ja pierdo** ; // . ja sie w tej villi zanudze -.- [22:30:51] Mariola Gola napisał(a): czemÓ xd [22:31:02] Martyna napisał(a): o doszły wiadomosci ^^ . [22:31:13] Martyna napisał(a): no bo tam są sami anglicy i niemcy . !! [22:31:23] Mariola Gola napisał(a): uu ;] [22:31:33] Mariola Gola napisał(a): podobno NiemcY są wyczepiścii ! [22:31:45] aNiaa xD napisał(a): niemcyy. ;/ ughh. [22:32:13] Martyna napisał(a): no dokładnie ; d [22:32:18] Mariola Gola napisał(a): (sweat) [22:32:31] Martyna napisał(a): i z kim mam się zakumplować . ?! -.- [22:32:42] Martyna napisał(a): ja pierdo** . ; / . [22:32:49] Mariola Gola napisał(a): xdd [22:32:49] aNiaa xD napisał(a): z niemcem . < 33 [22:32:51] aNiaa xD napisał(a): <lol2> [22:33:32] Martyna napisał(a): taa . ; d [22:33:53] Martyna napisał(a): już wolę z anglikiem ; d . dobrze, ze znam podst. ang. i niem. [22:34:04] aNiaa xD napisał(a): zakoleguj się z Dupa Jasia xD będzie spoko [22:34:18] Martyna napisał(a): A kto to. ? ; [22:34:19] Martyna napisał(a): ;d * [22:34:23] Mariola Gola napisał(a): Dupa Stasia xd [22:34:31] Martyna napisał(a): xD [22:34:40] aNiaa xD napisał(a): no Dupa Jasia . xD poszukaj tam jakiegos Dżona ;p [22:35:02] Mariola Gola napisał(a): Elwisa Presleya xdd [22:35:14] Martyna napisał(a): xD No cóż dzieci ^^ . Quote
jonQuilla Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 to i ja do Was przyszłam :) mam trochę mało czasu więc jutro przyjdę na dłużej i pooglądam foty :) póki co pozdrawiam i ściskam te wszystkie mordeczki Twoje :loveu: Quote
bianka19 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Mqrtynq napisał(a):Nie słyszałam :lol: Ja też w poniedziałek jadę ;), ale tylko na 5 dni :placz: Ja mam 250 m do morza, ale dowiedziałam sie, że tam nie było w tym tygodniu polaków :-o Tylko Niemcy i Anglicy :placz: Ja sie zanudze :roll: Tylko ja, mama i brat jedziemy, ale tata powedział, że bedzie tam z taki Zdzichem dojeżał :razz: Ja też się chwalę :cool1: i ciągle mówie do mamy: -Kiedy jedziemy ? Jedziemy ? Juz jedziemy ? A mama : Daj mi spokój A Zdzichu [ Darek ] : Co ?! już jedziemy ( tak na żarty to mówi :lol: ) Ja się podniecam :roll: że może Izę od Fiodora zobacze :roll: ale to nie jest pewne, bo ona dzień po moim przyjeździe wyjeżdża , ale Niechorze to małe zadupie :evil_lol: wiec może ją spotkam, ale wątpie :lol: A to podobno Villa najdroższa w Niechorze . Zaraz dam fotki ;) Też się doczekać nie mogę :D:D:D A Cezarka zabieram ze sobą :loveu::loveu: Bo bym nie wytrzymała bez niego!!.. W końcu pies to najlepszy przyjaciel człowieka:roll: A co z towimi skarbami będzie ?? :razz: Quote
Tequila1017 Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 jonQuilla Dziękuje i zapraszamy:p Kaja10014 Heej :hand: A zaraz się wybieram do cioci na imieniny :cool3: więc fotki dam potem :) bianka19 Ja męczyłam mame czy nie mogę psa któregoś zabrać :diabloti: ale jak się okazało to w tym hotelu psy sa trzymane w jakiś odzielnych pomieszczeniach :roll: . Tequili raczej bym nie mogła wziąść, bo gdzie bym z nią chodziła? A ona sama w hotelu nie zostanie, bo by się bała ;) ona nawet w domu sama nie chce zostawać :D A by sobie popływała w wodzie :loveu::loveu: Oczywiście wieczorem, bo w dzień bym nie mogła jej zabrać na plaże :razz: Więc już wniosek, że bym na plaże dopiero wieczorem poszła :roll: Męczarnia by była dla nas, a za psa też się płaci :) Fionke chciałam za Tequile zabrać, ale ona by się męczyła :roll: . No bo co? By siedziała tylko w hotelu, a na plaży by zdychała z gorąca, a ona na zatłoczonej ulicy się miota na smyczy :roll: Chodzi tam i z powrotem na całym chodniku. Kiedyś na dniach mojej wsi Kalska zaplątała mnie w brata i ja sie walnełam w jego tyłek :lol: :roll: Jejku, jak ja bede za nimi tęskniła :placz: Pierwsza noc tak daleko od 2 lat bez psa :placz: Quote
wiska Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Oj wspolczuje ci,ze bez psow! ;) Ja jak wyjezdzam bez moich debili to normalnie tesknie zawsze za nimi strasznie... Na szczescie w tym roku cale wakacje szykuja mi sie z psami bo znalazlam fajny hotel w Kolobrzegu gdzie z psami mozna przjezdzac.No a teraz to tez z psami w lesie siedzie i jest fajnie;)Zreszta-zapraszam na nowe(cudem dodane) zdj :lol: Quote
Tequila1017 Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 wiska napisał(a):Oj wspolczuje ci,ze bez psow! ;) Ja jak wyjezdzam bez moich debili to normalnie tesknie zawsze za nimi strasznie... Na szczescie w tym roku cale wakacje szykuja mi sie z psami bo znalazlam fajny hotel w Kolobrzegu gdzie z psami mozna przjezdzac.No a teraz to tez z psami w lesie siedzie i jest fajnie;)Zreszta-zapraszam na nowe(cudem dodane) zdj :lol: Zaraz zajrzymy do was ;) A ty też jedziesz na Zawody do Legnicy, bo Karolina jedzie :) Quote
bianka19 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='Mqrtynq']bianka19 Ja męczyłam mame czy nie mogę psa któregoś zabrać :diabloti: ale jak się okazało to w tym hotelu psy sa trzymane w jakiś odzielnych pomieszczeniach :roll: . Tequili raczej bym nie mogła wziąść, bo gdzie bym z nią chodziła? A ona sama w hotelu nie zostanie, bo by się bała ;) ona nawet w domu sama nie chce zostawać :D A by sobie popływała w wodzie :loveu::loveu: Oczywiście wieczorem, bo w dzień bym nie mogła jej zabrać na plaże :razz: Więc już wniosek, że bym na plaże dopiero wieczorem poszła :roll: Męczarnia by była dla nas, a za psa też się płaci :) Fionke chciałam za Tequile zabrać, ale ona by się męczyła :roll: . No bo co? By siedziała tylko w hotelu, a na plaży by zdychała z gorąca, a ona na zatłoczonej ulicy się miota na smyczy :roll: Chodzi tam i z powrotem na całym chodniku. Kiedyś na dniach mojej wsi Kalska zaplątała mnie w brata i ja sie walnełam w jego tyłek :lol: :roll: Jejku, jak ja bede za nimi tęskniła :placz: Pierwsza noc tak daleko od 2 lat bez psa :placz: No racja psy się męczą przy tak wysokiej temperaturze :cool3: Ale to nie zmienia faktu , że Cezarka nie wezmę :loveu: Bo ten hotel do , którego jadę jest mojej ciotki, byłam w tym hotelu tylko raz (chyba 2 lata temu) , wtedy Cezar biegał bez smyczy po hotelu , że tak powiem goście go uwielbiali i mówili , że jest piękny :roll: Chodził sobie do kuchni do kucharza , a kucharz mu zawsze dawał coś smacznego do przegryzienia:evil_lol: Quote
Tequila1017 Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 bianka19 napisał(a):No racja psy się męczą przy tak wysokiej temperaturze :cool3: Ale to nie zmienia faktu , że Cezarka nie wezmę :loveu: Bo ten hotel do , którego jadę jest mojej ciotki, byłam w tym hotelu tylko raz (chyba 2 lata temu) , wtedy Cezar biegał bez smyczy po hotelu , że tak powiem goście go uwielbiali i mówili , że jest piękny :roll: Chodził sobie do kuchni do kucharza , a kucharz mu zawsze dawał coś smacznego do przegryzienia:evil_lol: Może za rok sie zgadamy i ja tam pojade :diabloti: Quote
bianka19 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Mqrtynq napisał(a):Może za rok sie zgadamy i ja tam pojade :diabloti: Superr :multi: Quote
Tequila1017 Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 bianka19 napisał(a):Superr :multi: :p Bardzo bym chciała :cool3: A twój Cezark się boi dużych psów, bo ja bym pojechała z moją Tequilą Quote
Tequila1017 Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Już jestem w domu, a tak to pisałam u cioci na kompie ;) Jak wracałam to zaczął deszcz bardzo mocno padać :-o ale tak, że aż samochody na pobocza zjeźdząły :-o my też zjechaliśmy na 7 min. :lol: To chcecie te fotki, czy nie ? :razz: Bo jakoś nikt się nie upomina :cool1: Quote
bianka19 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Mqrtynq napisał(a)::p Bardzo bym chciała :cool3: A twój Cezark się boi dużych psów, bo ja bym pojechała z moją Tequilą Tylko właśnie nie wiem czy za rok pojadę..:roll: Właśnie trochę sie boi , bo gdy był szczeniakiem miał małe spięcie z Owczarkiem Niemieckim..:placz: Owczarek złapał Cezara za kark i.. wbił mu mocno kły i miał dziurę Cezar na karku :-(:-(:-( Miał szyte i dopiero po 2 miesiącach wszystko wróciło do normy:roll: I od teraz nie przepadam za owczarkami i Cezar też :angryy: Mqrtynq napisał(a):Już jestem w domu, a tak to pisałam u cioci na kompie ;) Jak wracałam to zaczął deszcz bardzo mocno padać :-o ale tak, że aż samochody na pobocza zjeźdząły :-o my też zjechaliśmy na 7 min. :lol: To chcecie te fotki, czy nie ? :razz: Bo jakoś nikt się nie upomina :cool1: A fotki dawaj!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Tequila1017 Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 bianka19 napisał(a):Tylko właśnie nie wiem czy za rok pojadę..:roll: Właśnie trochę sie boi , bo gdy był szczeniakiem miał małe spięcie z Owczarkiem Niemieckim..:placz: Owczarek złapał Cezara za kark i.. wbił mu mocno kły i miał dziurę Cezar na karku :-(:-(:-( Miał szyte i dopiero po 2 miesiącach wszystko wróciło do normy:roll: I od teraz nie przepadam za owczarkami i Cezar też :angryy: A fotki dawaj!! :loveu::loveu::loveu: Zaraz dam :cool3: Ja też nie przepadam za Onkami :p Bo kiedyś mojego taty Onek Killer ( miał wgl coś z głową, bo gryzł se ogon i łape ) zaatakował mojego tate i do tej pory ma ślady zębów na plecach / Quote
Recommended Posts