Jump to content
Dogomania

Fiona , Tequila , Buba i GaGa . ; )

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pestka Hej :hand: Zaraz się do was wybierzemy ;)
Anula & Bono Hej :hand: Haha :evil_lol: ja spałam do 10 ileś ;) A fotek nie mam nowych :eviltong: mam tylko takie stare jeszcze z roku szkolnego :lol: xd
Kaya93 Hej :hand: U nas super :D:D dziś się wybieramy na koncert Hity na czasie do Przylepu na lotnisko to miejscowość koło Zielonej Góry :) Oglądajcie dziś TVP2 !! na 6o % mnie zobaczycie :razz: Bo moja ciocia mieszka w ZG i powiedziała, ze już o 17:00 pojedzie na lotnisko :p
A tak o w gazecie pisze:
12 lipca, lotnisko w Przylepie, godz. 21:00
W niedzielę na lotnisku odbędzie się wielki koncert Hity na czasie. Bezpośrednią relację z imprezy przeprowadzu telewizyjna ''dwójka'' oraz radio eska. Początek w niedz. o 21:00 jednak widzowie moga przyjść już na próbe generalną o 15:00. Podczas imprezy wystąpią: Komodo, Borys, Pin, Andrzej Piaseczny, Mrozu :loveu: , Paulla, Katerine, Neo, Elemnt, Gathanti, Inna :loveu::loveu: oraz Akcent . :D

Posted

bianka19 Hej :hand:
Foxowa Hej :hand: A dobrze :)
cockermaister Hejoo :hand:
Owczarkowa Hej :hand: A widziałaś mnie ? :cool3: Moja koleżanka mnie widziała ;) Byłam w takiej różowej bluzie, obok mnie byli ludzie w białych i czarnych bluzach a i ja miałam rozpuszczone włosy . Byłam w pierwszej połowie raz i w drugiej raz w kamerze . Z tego co ja widziałam, ale może byłam więcej razy :p Trzeci rząd na prawo od barierki . :razz:
Kaja10014 Hej :hand:
Ale się dużo działo . :cool3:
Najpierw jak jechaliśmy to pod koniec Zielonej Góry do Przylepu był już korek . Wiec pod Auchan zaprakowaliśmy [ ja, tata, Darek, Ania, Kuba i Patrycja ] i poszliśmy z buta 3 km na lotnisko na koncert. Wszyscy nagle za nami ruszyli :evil_lol: bo tak to czekali na autobus pod Auchan. Przechodziliśmy koło jakiś ścieków :lol: Darcie było, że masakra :diabloti: Ja tacie zamist na barana to na głowe usiadłam :evil_lol: Przed wejściem rozdawali prezerwatywy :lol: i kontrolowali torebki, a ja miałam. Potem zakładali se prezerwatywy na głowe, do buzi brali :roll::roll: Patologia :eviltong: Jakiś koleś się darł na prowadzących , a to menel jakiś i miał jedną nogawkę od spodni porwaną i pół bluzki nie miał :cool3: Jak wracaliśmy to Zdzichu [ Darek ] wskoczył na samochód strażaków a ci się zatrzymali i ten mocno w nich walnął kolanem czy coś takiego i się nie niego darli. Potem wpychał się pod koła tego samego samochodu. Gadał ze strażakiem, że pójdą sie razem napić :evil_lol: Do wszystkich mówił dzień dobry w nocy . Na jakoś babe specialnie wpadł , a ta do niego Uuu Arek :lol: Wgl ja zamieszanie zrobiłam :evil_lol: bo wszyscy szukają Zdzicha, a ja, że on do kibla poszedł i ci szukają kibli, a ten kibel to był las :lol: A las był wkoło nas, a on do takich sosen poszedł, a ci go nie wiadomo gdzie szukali. Pytali się nawet strażaków gdzie są kible :lol: Potem przez taki ciemny las wracaliśmy :-o myślałam, że umre ze strachu . Masakraa , a ten Kuba to jeździ jak wariat. Ja prawie zwymiotowałam :lol: 150 jechaliśmy. Wyprzedzał na trzeciego :roll: Tu tir jedzie w naszą strone, a on wyprzedza osobówke .. Masakraa ! Ale ogólnie fajnie było.

Aaa i w gim. jestem w 1e, ale i tak bd zmieniać sQl :p

Posted

Szkoda, że nie oglądałam :). Może powtórkę zobaczę :P.

1e?! u mnie to tylko do c jest :P. Ale i tak nie wiem, do której klasy się dostałam ;).
A czemu bedziesz zmieniać school?

Posted

gordonowa Ja też chce powtórke zobaczyć :cool3: Tak do 1e ;) . U mnie nawet do 1g jest :eviltong: . Ale co do sQl to chyba nie zmieniam, bo jest super skład klasy :evil_lol: Ogólnie powiem, że bedzie śmieszne na lekcjach :razz: ale może zmienie, bo będę miała bliżej do Sulechowa, niż do Świebodzina .
cockermaister W Świebodzienie są dwa gim., a w Sulechowie nie wiem

Posted

cockermaister Dziękujemy :multi: :loveu: O 6.30 ?! :-o to ja się przewracam na drugi bok :evil_lol:
Fotki dam wieczorem z Fionki urodzin ;)

:laola:
[SIZE="5"]FIONKI URODZINKI DZIŚ !!
:laola: