Tequila1017 Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 bianka19 Hej :hand: Zapraszamy, zapraszamy :p Już za chwile się wybieramy do was :cool3: Kaja10014 Heej . :hand: Quote
Pestka Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Witam w niedzielę i zapraszam do nas na fotki ;) Quote
Tepes Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 witam:hand: A może tak na dobry poczatek dnia fotki?:diabloti: Ahh nie ma to jak wyspać sie do 13:40 xP Quote
Tequila1017 Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Pestka Hej :hand: Zaraz się do was wybierzemy ;) Anula & Bono Hej :hand: Haha :evil_lol: ja spałam do 10 ileś ;) A fotek nie mam nowych :eviltong: mam tylko takie stare jeszcze z roku szkolnego :lol: xd Kaya93 Hej :hand: U nas super :D:D dziś się wybieramy na koncert Hity na czasie do Przylepu na lotnisko to miejscowość koło Zielonej Góry :) Oglądajcie dziś TVP2 !! na 6o % mnie zobaczycie :razz: Bo moja ciocia mieszka w ZG i powiedziała, ze już o 17:00 pojedzie na lotnisko :p A tak o w gazecie pisze: 12 lipca, lotnisko w Przylepie, godz. 21:00 W niedzielę na lotnisku odbędzie się wielki koncert Hity na czasie. Bezpośrednią relację z imprezy przeprowadzu telewizyjna ''dwójka'' oraz radio eska. Początek w niedz. o 21:00 jednak widzowie moga przyjść już na próbe generalną o 15:00. Podczas imprezy wystąpią: Komodo, Borys, Pin, Andrzej Piaseczny, Mrozu :loveu: , Paulla, Katerine, Neo, Elemnt, Gathanti, Inna :loveu::loveu: oraz Akcent . :D Quote
LadyK Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 [CENTER]Hej :hand: Ja oglądałam w "dwójce" ten koncert :eviltong:[/CENTER] Quote
Tequila1017 Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 bianka19 Hej :hand: Foxowa Hej :hand: A dobrze :) cockermaister Hejoo :hand: Owczarkowa Hej :hand: A widziałaś mnie ? :cool3: Moja koleżanka mnie widziała ;) Byłam w takiej różowej bluzie, obok mnie byli ludzie w białych i czarnych bluzach a i ja miałam rozpuszczone włosy . Byłam w pierwszej połowie raz i w drugiej raz w kamerze . Z tego co ja widziałam, ale może byłam więcej razy :p Trzeci rząd na prawo od barierki . :razz: Kaja10014 Hej :hand: Ale się dużo działo . :cool3: Najpierw jak jechaliśmy to pod koniec Zielonej Góry do Przylepu był już korek . Wiec pod Auchan zaprakowaliśmy [ ja, tata, Darek, Ania, Kuba i Patrycja ] i poszliśmy z buta 3 km na lotnisko na koncert. Wszyscy nagle za nami ruszyli :evil_lol: bo tak to czekali na autobus pod Auchan. Przechodziliśmy koło jakiś ścieków :lol: Darcie było, że masakra :diabloti: Ja tacie zamist na barana to na głowe usiadłam :evil_lol: Przed wejściem rozdawali prezerwatywy :lol: i kontrolowali torebki, a ja miałam. Potem zakładali se prezerwatywy na głowe, do buzi brali :roll::roll: Patologia :eviltong: Jakiś koleś się darł na prowadzących , a to menel jakiś i miał jedną nogawkę od spodni porwaną i pół bluzki nie miał :cool3: Jak wracaliśmy to Zdzichu [ Darek ] wskoczył na samochód strażaków a ci się zatrzymali i ten mocno w nich walnął kolanem czy coś takiego i się nie niego darli. Potem wpychał się pod koła tego samego samochodu. Gadał ze strażakiem, że pójdą sie razem napić :evil_lol: Do wszystkich mówił dzień dobry w nocy . Na jakoś babe specialnie wpadł , a ta do niego Uuu Arek :lol: Wgl ja zamieszanie zrobiłam :evil_lol: bo wszyscy szukają Zdzicha, a ja, że on do kibla poszedł i ci szukają kibli, a ten kibel to był las :lol: A las był wkoło nas, a on do takich sosen poszedł, a ci go nie wiadomo gdzie szukali. Pytali się nawet strażaków gdzie są kible :lol: Potem przez taki ciemny las wracaliśmy :-o myślałam, że umre ze strachu . Masakraa , a ten Kuba to jeździ jak wariat. Ja prawie zwymiotowałam :lol: 150 jechaliśmy. Wyprzedzał na trzeciego :roll: Tu tir jedzie w naszą strone, a on wyprzedza osobówke .. Masakraa ! Ale ogólnie fajnie było. Aaa i w gim. jestem w 1e, ale i tak bd zmieniać sQl :p Quote
Rahl Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Szkoda, że nie oglądałam :). Może powtórkę zobaczę :P. 1e?! u mnie to tylko do c jest :P. Ale i tak nie wiem, do której klasy się dostałam ;). A czemu bedziesz zmieniać school? Quote
cockermaister Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Mqrtynq napisał(a): Aaa i w gim. jestem w 1e, ale i tak bd zmieniać sQl :p a ja jestem w 1c :) a u nas i tak szkoły nie można zmienić bo to jest jedno gimnazjum w okolicy Quote
Tequila1017 Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 gordonowa Ja też chce powtórke zobaczyć :cool3: Tak do 1e ;) . U mnie nawet do 1g jest :eviltong: . Ale co do sQl to chyba nie zmieniam, bo jest super skład klasy :evil_lol: Ogólnie powiem, że bedzie śmieszne na lekcjach :razz: ale może zmienie, bo będę miała bliżej do Sulechowa, niż do Świebodzina . cockermaister W Świebodzienie są dwa gim., a w Sulechowie nie wiem Quote
Tequila1017 Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Pestka napisał(a):Dzien Dobry ;) Hej :hand: Quote
Tepes Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 hej:) A cóż tam u Was ciekawego słychać?:diabloti: Quote
Tequila1017 Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Anula & Bono Hej :hand: Jutro muszę wstać o 7:00 :placz: gordonowa ;) Mam kilka fotek . Chcecie ? :razz: Quote
cockermaister Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Fotki ??? chcemy zawsze :multi::multi: a co u was słychać :cool3::cool3:?? Quote
cockermaister Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Mqrtynq napisał(a): Jutro muszę wstać o 7:00 :placz: ja codziennie wstaje o 6.30 ;) Quote
cockermaister Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Dużo zdrówka, góry smaczków, długich spacerków z okazji urodzin Fionki :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Tequila1017 Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 cockermaister Dziękujemy :multi: :loveu: O 6.30 ?! :-o to ja się przewracam na drugi bok :evil_lol: Fotki dam wieczorem z Fionki urodzin ;) :laola: [SIZE="5"]FIONKI URODZINKI DZIŚ !! :laola: Quote
Tequila1017 Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Foxowa i Pestka Dziękujemy :D :loveu: Quote
Recommended Posts