Tequila1017 Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Pestka Dzięki :D cockermaister Dzięki :D Niee . Kupuje w sklepiej ;) Już dawno je widziałam :D Quote
LadyK Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Hej :hand: http://i42.tinypic.com/2meuvsk.jpg :loveu: Quote
Lucky. Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Co to za karma ? http://i39.tinypic.com/2drurdw.jpg Quote
Tequila1017 Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Owczarkowa Hej :D Kaja10014 Hej :D A źle , a tam ? Quote
Foxowa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Heeej :loveu: Co tam u was? Zapraszamy do galerii na Fuksa fotki :evil_lol: Quote
Tequila1017 Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Foxowa napisał(a):Heeej :loveu: Co tam u was? Zapraszamy do galerii na Fuksa fotki :evil_lol: Hejj :loveu: A źle ... Zaraz zajrzymy :cool3: Quote
Tequila1017 Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Ale dziś się wstydu najadłam :roll: Czekam se pod fryzjerem na brate i mame. Potem podchodze do nich, bo stali przy drzwiach i mówie, ze jest mi słabo, a mama każe mi usiąść na fotelu, a ja powiedziałam, że nie , bo za dużo ludzi jest i ja nie chce. Więc w końcu wyprosiłam mame, żeby poszła ze mną na murek do tego parku koło stacji z pociągami . Siedziałam tam i mi było co raz gorzej. Poszłam do fryzjera i mi słabo .. dostałam wodę . Pije , pije i się pytam mamy czy mogę się położyć . [ kłade się ] i chce mi sie spać, ale mama mi nie pozwala .. bo tak to bym przytomnąść straciła .. i nagle zachciewa mi sie wymiotować .. wychodzą na dwór i rzygam .. powietrzem O.o , bo nic nie jadłam, a rzygać mi sie chce i myślałam, że umre, a mama chciała po pogotowie dzwonic , ale kiedy mama już fona wyciągała to mi sie robiło lepiej, ale nigdy aż tak nie miałam źle jak mi sie słabo robiło ; || i weźcie .. wgl wstyd był ; / Już się tam więcej nie pokaże ... Quote
cockermaister Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Mqrtynq napisał(a):Ale dziś się wstydu najadłam :roll: Czekam se pod fryzjerem na brate i mame. Potem podchodze do nich, bo stali przy drzwiach i mówie, ze jest mi słabo, a mama każe mi usiąść na fotelu, a ja powiedziałam, że nie , bo za dużo ludzi jest i ja nie chce. Więc w końcu wyprosiłam mame, żeby poszła ze mną na murek do tego parku koło stacji z pociągami . Siedziałam tam i mi było co raz gorzej. Poszłam do fryzjera i mi słabo .. dostałam wodę . Pije , pije i się pytam mamy czy mogę się położyć . [ kłade się ] i chce mi sie spać, ale mama mi nie pozwala .. bo tak to bym przytomnąść straciła .. i nagle zachciewa mi sie wymiotować .. wychodzą na dwór i rzygam .. powietrzem O.o , bo nic nie jadłam, a rzygać mi sie chce i myślałam, że umre, a mama chciała po pogotowie dzwonic , ale kiedy mama już fona wyciągała to mi sie robiło lepiej, ale nigdy aż tak nie miałam źle jak mi sie słabo robiło ; || i weźcie .. wgl wstyd był ; / Już się tam więcej nie pokaże ... eeeee tam wstyd każdy może się źle poczuć :roll::roll: a lepiej ci już ?? :buzi: :buzi: Quote
Tequila1017 Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 [quote name='Lucky.']Co to za karma ? http://i39.tinypic.com/2drurdw.jpg Sorry :lol: Nie zawużyłam postu . Floric ....... TeQuila ma diete taką na Floricu od czasu kiedy ją mam ze schroniska :p Quote
Tequila1017 Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 cockermaister napisał(a):eeeee tam wstyd każdy może się źle poczuć :roll::roll: a lepiej ci już ?? :buzi: :buzi: Tak i to o wiele ;) Quote
Lucky. Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Czemu :shake: ? Przecież to sam syf , psy żołądek psujesz, co jest lepsze skam czy zdrowie ? Bo dla mnie zdrowie .. . Quote
Tequila1017 Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Lucky. napisał(a):Czemu :shake: ? Przecież to sam syf , psy żołądek psujesz, co jest lepsze skam czy zdrowie ? Bo dla mnie zdrowie .. . Taa .. ale to nie do mnie z tym tylko do schronu :roll: :roll: Quote
Ania :) Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Mqrtynq napisał(a):Sorry :lol: Nie zawużyłam postu . Floric ....... TeQuila ma diete taką na Floricu od czasu kiedy ją mam ze schroniska :p Mqrtynq napisał(a):Taa .. ale to nie do mnie z tym tylko do schronu :roll: :roll: Ale Floric to jest jeden z najgorszych syfów jaki może być :shake: :shake: To, że w schronie była tym karmiona nie znaczy, że u Was też musi być :roll: Powinniście jej zmienić karmę. Stopniowo nowej dosypywać do starej, aż w końcu będzie jadła tą nową - lepszą. Quote
Lucky. Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Jeśli cię nie stać, kup Brita 10 zł / kg Wychodzi nawet taniej bo frolic bodajże 5.50 zł / 0,5 kg . Quote
cockermaister Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 hej :lol::cool3::cool3::cool3::razz::loveu:;):multi::p:p:eviltong: Quote
cockermaister Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Mqrtynq napisał(a):Hej . xd :) :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: Quote
Tequila1017 Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 cockermaister napisał(a):hej :lol::cool3::cool3::cool3::razz::loveu:;):multi::p:p:eviltong: Hej . xd :) Quote
cockermaister Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Mqrtynq napisał(a):Chcecie fotki z wczoraj ? ;) no jasne :multi: dawaj jak najwięcej !! Quote
as_kate Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Pogubiłam się. Ile masz w sumie psów? Czy tylko spanielka jest Twoja?? Quote
Recommended Posts