Jump to content
Dogomania

Fiona , Tequila , Buba i GaGa . ; )

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale dziś się wstydu najadłam :roll:
Czekam se pod fryzjerem na brate i mame. Potem podchodze do nich, bo stali przy drzwiach i mówie, ze jest mi słabo, a mama każe mi usiąść na fotelu, a ja powiedziałam, że nie , bo za dużo ludzi jest i ja nie chce. Więc w końcu wyprosiłam mame, żeby poszła ze mną na murek do tego parku koło stacji z pociągami . Siedziałam tam i mi było co raz gorzej. Poszłam do fryzjera i mi słabo .. dostałam wodę . Pije , pije i się pytam mamy czy mogę się położyć . [ kłade się ] i chce mi sie spać, ale mama mi nie pozwala .. bo tak to bym przytomnąść straciła .. i nagle zachciewa mi sie wymiotować .. wychodzą na dwór i rzygam .. powietrzem O.o , bo nic nie jadłam, a rzygać mi sie chce i myślałam, że umre, a mama chciała po pogotowie dzwonic , ale kiedy mama już fona wyciągała to mi sie robiło lepiej, ale nigdy aż tak nie miałam źle jak mi sie słabo robiło ; || i weźcie .. wgl wstyd był ; /
Już się tam więcej nie pokaże ...

Posted

Mqrtynq napisał(a):
Ale dziś się wstydu najadłam :roll:
Czekam se pod fryzjerem na brate i mame. Potem podchodze do nich, bo stali przy drzwiach i mówie, ze jest mi słabo, a mama każe mi usiąść na fotelu, a ja powiedziałam, że nie , bo za dużo ludzi jest i ja nie chce. Więc w końcu wyprosiłam mame, żeby poszła ze mną na murek do tego parku koło stacji z pociągami . Siedziałam tam i mi było co raz gorzej. Poszłam do fryzjera i mi słabo .. dostałam wodę . Pije , pije i się pytam mamy czy mogę się położyć . [ kłade się ] i chce mi sie spać, ale mama mi nie pozwala .. bo tak to bym przytomnąść straciła .. i nagle zachciewa mi sie wymiotować .. wychodzą na dwór i rzygam .. powietrzem O.o , bo nic nie jadłam, a rzygać mi sie chce i myślałam, że umre, a mama chciała po pogotowie dzwonic , ale kiedy mama już fona wyciągała to mi sie robiło lepiej, ale nigdy aż tak nie miałam źle jak mi sie słabo robiło ; || i weźcie .. wgl wstyd był ; /
Już się tam więcej nie pokaże ...

eeeee tam wstyd każdy może się źle poczuć :roll::roll: a lepiej ci już ?? :buzi: :buzi:

Posted

Lucky. napisał(a):
Czemu :shake: ?
Przecież to sam syf , psy żołądek psujesz, co jest lepsze skam czy zdrowie ? Bo dla mnie zdrowie .. .

Taa .. ale to nie do mnie z tym tylko do schronu :roll: :roll:

Posted

Mqrtynq napisał(a):
Sorry :lol:
Nie zawużyłam postu .
Floric .......
TeQuila ma diete taką na Floricu od czasu kiedy ją mam ze schroniska :p

Mqrtynq napisał(a):
Taa .. ale to nie do mnie z tym tylko do schronu :roll: :roll:

Ale Floric to jest jeden z najgorszych syfów jaki może być :shake: :shake:
To, że w schronie była tym karmiona nie znaczy, że u Was też musi być :roll:
Powinniście jej zmienić karmę. Stopniowo nowej dosypywać do starej, aż w końcu będzie jadła tą nową - lepszą.