Tequila1017 Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Kaya93 Hej :cool3: Fotek jest mało :lol: I dzięki ;) bawilśmy się nieźle ^^ :diabloti: . Komedna: zrób kupe wymiata :eviltong: gordonowa niee . xdd hehe, bo fotek jest mało :eviltong: Owczarkowa Dokładnie tak ja wyżej fotek jest mało xd :diabloti: cockermaister Kaja10014 Pestka fotki bd wieczorem :p Ta noc była straszna :evil_lol: Bina mi na głowie spała, nie wpuszczała TeQuili, bawiły się w nocy i wgl ! :lol: Ale było śmiesnze . xd Binie kapało mleko z cycków, bo ma urojoną ciąże i KarO nacisneła jej na cycka i jej mleko wyleciało . :lol: Uczyliśmy psy komnedy ' zrób kupe ' i dziś to TeQuili wyszło w drodze na peron :diabloti: i jaka baba się na nas za to darła , bo to było tak, że TeQuila wąchała trawe pod takim domkiem, a za nami szła babka i KarO powiedziała do Tekli, że ma robic kupe i ta zrobiła, a baba do nas z tekstem: ale po pieskun się sprząta. Albo byliśmy po kumpla i psy były bez kagańca i się nas pyta, gdzie mamy kagańce, a ja, że w domu, a ona na to, że na policje zadzwoni, a KarO jej powiedziała, żeby śmiało dzwoniła i ta baba coś powiedziała i na tym się skończyło . Ale wgl było fajnie :loveu: :loveu: Dopiero do mnie pod koniec lipca przyjedzie , a potem jedziemy w sierpinu do Legnicy na zawody ;) A i u nas w schronisku jest możliwość dla osób poniżej 16 roku życia praca jako wolotariusz ;) moja mam we wtorek bedzie z panią Lidlą Aleksandwicz rozmawiać :) Quote
Ania :) Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Mqrtynq napisał(a): Uczyliśmy psy komnedy ' zrób kupe ' i dziś to TeQuili wyszło w drodze na peron :diabloti: i jaka baba się na nas za to darła , bo to było tak, że TeQuila wąchała trawe pod takim domkiem, a za nami szła babka i KarO powiedziała do Tekli, że ma robic kupe i ta zrobiła, a baba do nas z tekstem: ale po pieskun się sprząta. No to chyba jasne, że jak pies się załatwi w miejscu publicznym to trzeba po nim sprzątnąć i tu miała ta pani rację. Byłabyś zadowolona, żeby jakiś pies załatwił się pod Twoim domem ? chyba nie ... :roll: Quote
Tequila1017 Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Ania :) napisał(a):No to chyba jasne, że jak pies się załatwi w miejscu publicznym to trzeba po nim sprzątnąć i tu miała ta pani rację. Byłabyś zadowolona, żeby jakiś pies załatwił się pod Twoim domem ? chyba nie ... :roll: No nie . :lol: Quote
aria99 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Helloł ; ) Dodam pare fOt Biny . i jedną Bine z TeQuilą ; ) pS. fOty z dOmui babci martyny albo z pOciągu ; ) Zaraz po przyjeździe . Z Teklikiem :loveu: BinkOwa lapa . :eviltong: wiecej fot doda Martyna . a to z pociagu . Quote
Tequila1017 Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Tak dla przypomnienia :cool1: Fiona ma za 10 dni 5 urodzinki :multi::multi::multi: Quote
aria99 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 A teraz trOche Arii ; ) Zjeff ; ) w parku . bii zmęczOna xd K.O.N.I.E.C. ;] Quote
Tequila1017 Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Dzięki za bannerk Karolina :) Fotki dam rano , ok ? ;) Quote
cockermaister Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 http://i44.tinypic.com/2mmecs3.jpg:loveu::loveu::loveu: a kiedy fotki Fionki ?? Quote
cockermaister Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Mqrtynq napisał(a):Dzięki za bannerk Karolina :) Fotki dam rano , ok ? ;) Ok:multi::cool3::cool3:;) Quote
Tequila1017 Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Fotki Fionki nie wiem kiedy będą :lol: A ftoki dam później :p Quote
Tequila1017 Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Aaa , zapomniałam wspomnieć, że TeQuila to obojniak :lol: Bo jak jeszcze Bina była u nas to ona chciała jej szczeniaki zrobic :-o Fionka dostanie prezent kilka dni przed urodzinami :eviltong: Kupuje jej taką fajną obroże i legowisko ;) Dla TeQuili też kupuje, bo jej kot osikał :angryy: Chcecie fotki ? :) Quote
Tequila1017 Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Fotki :D Przed wyjazdem Karoliny do domu na stacji: Karolina pod przychodnią :evil_lol: Samoyed :loveu: nowy na osiedlu :p Bina w samochodzie Takie odbicie słońca w lusterku cdn :D Quote
Tequila1017 Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Porzeczki: zboże TeQuila Binka Cdn :D Quote
Tequila1017 Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Binka TeQuila Bina mordzio TeQuili Cdn. :D Quote
Tequila1017 Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 dziewczyny Te dwie fotki będą jak już Karoliny i Biny nie było: To takie niewyraźne, bo fonem robione: Koniec :D Quote
Tequila1017 Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Aaa i jeszcze pokaże jaką obroże chce kupi Fionce ;) A taką ma Amfa ( ta najmniejsza ) : Quote
Pestka Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Super fotki ;) Ja mam tę z Hiltona pierwszą w kwiatki fajna jest ;) Nad tą wodną też się zastanawiałam bo fajniutka :D Quote
cockermaister Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Śliczne fotki :loveu::loveu: a psiaki są cudowne :loveu::loveu::loveu: [quote name='Mqrtynq']Aaa i jeszcze pokaże jaką obroże chce kupi Fionce ;) http://i40.tinypic.com/2m6nw3p.jpg A taką ma Amfa ( ta najmniejsza ) : http://i39.tinypic.com/2vum49v.jpg śliczne obróżki a będziesz zamawiać??? Quote
Recommended Posts