Jump to content
Dogomania

Fiona , Tequila , Buba i GaGa . ; )

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaya93 Hej :cool3: Fotek jest mało :lol: I dzięki ;) bawilśmy się nieźle ^^ :diabloti: . Komedna: zrób kupe wymiata :eviltong:
gordonowa niee . xdd hehe, bo fotek jest mało :eviltong:
Owczarkowa Dokładnie tak ja wyżej fotek jest mało xd :diabloti:
cockermaister Kaja10014 Pestka fotki bd wieczorem :p

Ta noc była straszna :evil_lol: Bina mi na głowie spała, nie wpuszczała TeQuili, bawiły się w nocy i wgl ! :lol:
Ale było śmiesnze . xd Binie kapało mleko z cycków, bo ma urojoną ciąże i KarO nacisneła jej na cycka i jej mleko wyleciało . :lol:
Uczyliśmy psy komnedy ' zrób kupe ' i dziś to TeQuili wyszło w drodze na peron :diabloti: i jaka baba się na nas za to darła , bo to było tak, że TeQuila wąchała trawe pod takim domkiem, a za nami szła babka i KarO powiedziała do Tekli, że ma robic kupe i ta zrobiła, a baba do nas z tekstem: ale po pieskun się sprząta.
Albo byliśmy po kumpla i psy były bez kagańca i się nas pyta, gdzie mamy kagańce, a ja, że w domu, a ona na to, że na policje zadzwoni, a KarO jej powiedziała, żeby śmiało dzwoniła i ta baba coś powiedziała i na tym się skończyło .
Ale wgl było fajnie :loveu: :loveu:
Dopiero do mnie pod koniec lipca przyjedzie , a potem jedziemy w sierpinu do Legnicy na zawody ;)
A i u nas w schronisku jest możliwość dla osób poniżej 16 roku życia praca jako wolotariusz ;) moja mam we wtorek bedzie z panią Lidlą Aleksandwicz rozmawiać :)

Posted

Mqrtynq napisał(a):

Uczyliśmy psy komnedy ' zrób kupe ' i dziś to TeQuili wyszło w drodze na peron :diabloti: i jaka baba się na nas za to darła , bo to było tak, że TeQuila wąchała trawe pod takim domkiem, a za nami szła babka i KarO powiedziała do Tekli, że ma robic kupe i ta zrobiła, a baba do nas z tekstem: ale po pieskun się sprząta.

No to chyba jasne, że jak pies się załatwi w miejscu publicznym to trzeba po nim sprzątnąć i tu miała ta pani rację. Byłabyś zadowolona, żeby jakiś pies załatwił się pod Twoim domem ? chyba nie ... :roll:

Posted

Ania :) napisał(a):
No to chyba jasne, że jak pies się załatwi w miejscu publicznym to trzeba po nim sprzątnąć i tu miała ta pani rację. Byłabyś zadowolona, żeby jakiś pies załatwił się pod Twoim domem ? chyba nie ... :roll:

No nie . :lol:

Posted

Helloł ; )
Dodam pare fOt Biny . i jedną Bine z TeQuilą ; )
pS. fOty z dOmui babci martyny albo z pOciągu ; )

Zaraz po przyjeździe .

Z Teklikiem :loveu:

BinkOwa lapa . :eviltong:

wiecej fot doda Martyna .

a to z pociagu .

Posted

Aaa , zapomniałam wspomnieć, że TeQuila to obojniak :lol: Bo jak jeszcze Bina była u nas to ona chciała jej szczeniaki zrobic :-o

Fionka dostanie prezent kilka dni przed urodzinami :eviltong: Kupuje jej taką fajną obroże i legowisko ;)
Dla TeQuili też kupuje, bo jej kot osikał :angryy:

Chcecie fotki ? :)

Posted

Fotki :D
Przed wyjazdem Karoliny do domu na stacji:

Karolina pod przychodnią :evil_lol:

Samoyed :loveu: nowy na osiedlu :p

Bina w samochodzie

Takie odbicie słońca w lusterku

cdn :D