Jump to content
Dogomania

Fiona , Tequila , Buba i GaGa . ; )

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj odwiedziła nas spanielka Cherry. :loveu: Znajomych rodziców. Taka roczna i tak samo wulkan energii jak moja Tekla :D
Bawiły się chyba z 2 godziny, ale nie mam fotek, bo mnie wtedy nie było. :placz: Nawet tej Spanielki na oczt nie widziałam .. nigdy :roll:

Posted

Ania&Fibi czyli rozumiem, że normalnie :p
cockermaister Hej. Ja z TeQuilą i Amfą przed czwartkiem idę do weta. Z Amfą, bo mam wtedy umówioną wizytę, a TeQuile biorę ma chorę ucho.
gordonowa Hej :multi:

Posted

Dzisiaj sobie trenowaliśmy takie Agility zrobione z krzeseł i miotły :evil_lol:
Chyba z 3 tyg. wgl nic nie robiliśmy, a Tekla wiedziała co ma robić :p :loveu: mój skarbek . :)
Mam fotki, ale takie głupie, ale mogę dać . ;)

Posted

Ale dziś koło mojego domu była akcja :-o .
Najpier się wykłócali: 2 baby i 2 kolesi. Moje psy oczywiscie w szał. Zaczeły szczekać, że aż się wszystkie inne psy w okolicy roszczekały . :shake: Chyba tak z 15 min. szczekały, aż tata wyszedł, bo zobaczył samochód policyjny, koło tych ludzi co sie darli. Ja potem też poszłam, a wtedy były już dwa radiowozy. Widziałam jak 2 policjantów powaliło kolesia . Jeden usiadł mu na plecach, a drugi na szyi. :shake: Potem przyjechał ten duży radiowóz i wsadzili tam tego kolesia, a jego żona darła się i przeklinała, że myślałam, że do Ciborza pojedzie :lol: . Ryczała, na trawe się kłada i ją wyrywała rękami.
Z tego co wiem, to chodziło o jakierś kradzieże i rozróby.
Ale ostro było :p :evil_lol:
Na rl było ostro :cool3: