Jump to content
Dogomania

Fiona , Tequila , Buba i GaGa . ; )

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mqrtynq napisał(a):
Moja ma teraz zapalenie płuc ;-(

Aha :razz: to beznadziejnie :-( miałam kiedyś taką małą kotke i zdechła mi z powodu zapalenia płuc :-( ale to w sumie maleństwo było :-(

Posted

akira napisał(a):
Aha :razz: to beznadziejnie :-( miałam kiedyś taką małą kotke i zdechła mi z powodu zapalenia płuc :-( ale to w sumie maleństwo było :-(

Ona ma z 5-6 miechów i jednak to tylko angina .. uff

Posted

Dzieki :) Zaraz dodam .

A to mój nowy nabytek dla kotki:

Mam to po to, by Amfe wozić do weta, bo będzie mieć do niedzieli zastrzyki [ 2 w kark i 1 nie wiem gdzie ] a potem antybiotyki . Ma 10 % szans na przeżycie ;-( ja tak płakałam :lol: ale to nie śmieszne . . .

Posted

Fotki wszystkie śliczne :loveu::loveu::loveu:

Mqrtynq napisał(a):
Ma 10 % szans na przeżycie ;-(

Amfa moja bidulka kochana :( :placz: pozdrów ją odemnie :buzi:

Mqrtynq napisał(a):
;-( ja tak płakałam :lol: ale to nie śmieszne . . .

a i jeszcze nie płacz :placz:
trzymaj się :kciuki:

Posted (edited)

Mojej kotce weterynarz dał 50% szans na przeżycie. W sobote dostała 5 zastrzyków, aż tak ją bolały, że mamie ręke podrapała. Od niedzieli dostaje antybiotyki.
Fotki:

Chcecie inne ? :cool3:

Edited by Tequila1017
Posted

[quote name='Izuuus']Heh Feel.. nie lubię go :eviltong: Ja byłam wczoraj na Jamalu.

http://i39.tinypic.com/2r6fqtj.jpg

Staraj się robić zdjęcia na wysokości psa, będą ładniejsze, ciekawsze, a i pyszczek będzie bardziej widoczny ;)

ja na oncercie Jamala była 2 razy i poszła bym jeszcze kilka razy! uwielbiam :cool3:

jestem za...zdjęcia na wysokości psa będą ładniejsze.

Posted

Moja kotka będzie mieć sterylizacje. Mama ma się umówić na termin z weterynarzem. Ma zadzwonić 20 czerwca i do 20 czerwca ma nie wychodzić na dwór, a to trudne, bo ona chce, bo ona wychowała się na dworze .

Posted

Może napiszesz pozdrowienia dla zdziczałej trÓjki [ czwÓrki doliczając białą wyobraźnię ]
-Perfekcyjnej Emki ktÓra chora czeka na komentaa w jej galeri xd
-Słodkiego Cocusia który przyleci do Polski 1 lipca
-Śpiącego Ogrycha ktÓry nie wie co to komputer
:mad:

Posted

Emka&Cocito napisał(a):
Może napiszesz pozdrowienia dla zdziczałej trÓjki [ czwÓrki doliczając białą wyobraźnię ]
-Perfekcyjnej Emki ktÓra chora czeka na komentaa w jej galeri xd
-Słodkiego Cocusia który przyleci do Polski 1 lipca
-Śpiącego Ogrycha ktÓry nie wie co to komputer
:mad:

Dziękii :loveu: Ale ja mam piątke :cool1: Rude samo złOo :evil_lol: Czarna bestyjka :loveu: Morderca :p Biały syfek :cool3: biało-czarny narkotyk, który uzależnia jednym spojrzeniem :loveu:
Ty chora ? Chyba na downa :evil_lol: Ale jak na serio . . to wracaj do zdrówka skarbie :loveu:
Cocuś przyleci :multi:
Boże, weź teraz tego szczurołapka :eviltong: i pokaż mu kompa, a potem ciocie Martyne, Fione, Tequile, Amfe, Stasie i wujka Grzesia :evil_lol: