Tequila1017 Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Myślę, że tego toru do agility się nie doczekam :roll: tata co chwile wymyśla jakąś wymÓwkę ; / Quote
cockermaister Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Ja już mam tor i tata go jeszcze kończy ale i tak teraz z Koki nie będę ćwiczyć bo ona ma tą ciąże urojoną i jej się nie chce:-( Quote
kajkoowa Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Elo! Jak samopoczucie? JA mam zakwasy, na w-f mamy biegac 2 km i to w miejscu, gdzie zawsze spuszczam psa:evil_lol: JAk go kiedy spuszczę, to wszystkim się zachce biegac:evil_lol::diabloti: Może zdjątka?:lol: Quote
Tequila1017 Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Karolina&Lucky hej u nas dobrze :p a u was ? :razz: Kaja10014 hej . głowa mnie boli :roll: to sobie pobiegasz i schudniesz :evil_lol: ja jutro na w-f idę pisać sprawdzian z matmy :angryy: Quote
Tequila1017 Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Ale mam lenia :roll: W ogóle od tej nauki mi sie fotek nie chce robić :roll: Może porobię jutro :p:p Quote
cockermaister Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Hej Martynko:loveu: co tak u was cicho??;) Quote
Tequila1017 Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 cockermaister napisał(a):Hej Martynko:loveu: co tak u was cicho??;) Hej Karo :loveu: A wiesz już czemu :p Może poszuka stare fotki i dam :eviltong: Quote
cockermaister Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Hej opowiem wam co się dzisiaj zdarzyło u Martyny i jej psiaków;) dzisiaj mama Martyny była z nimi wieczorem na dworze i jak wrócili tequila zaczeła krwawic z przedniej lewej łapki i prawej tylnej ... nie chce chodzić, ale chodzi za Martyną .. teraz siedzi .. w pon. idą do wetaa .. ona chodzi i płaczee ! moje biedactwo .. kuśtynka na dwie łapki ! wiec chodzi jakby się czołgała .. a za nią krew .. krew .. Quote
kajkoowa Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Właśnie czemu? Biedna sunia, szybkiego powrotu do zdrowia kochana:loveu: Quote
Izuuus Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Skoro krwawi z łap to muszą byc rany, nie? Bo tak z niczego krew lecieć nie może. Quote
kajkoowa Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 ojej, jakie ma smutn oczyska...:-( o co sie tak pozacinała? Quote
cockermaister Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 http://i42.tinypic.com/2dk0cb6.jpg śliczna:loveu: wracaj do zdrówka kochana:buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: Quote
Tequila1017 Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Izuuus ale odkrywcza jesteś. Jakbym nie wiedziała, a po drugie nie musisz się za każdym razem wyżywać na mnie. Mam takie wrażenie .. i .. mam powody Kaja10014 dłuuga historia .. cockermaister dziękujemy Karolina Quote
Izuuus Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [quote name='Mqrtynq']Izuuus ale odkrywcza jesteś. Jakbym nie wiedziała, a po drugie nie musisz się za każdym razem wyżywać na mnie. Mam takie wrażenie .. i .. mam powody Też mam pewne powody. A poza tym na nikim się nie wyżywam. Nie wiem co znowu sobie wymyśliłaś Quote
Tequila1017 Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 [quote name='Izuuus']Też mam pewne powody. A poza tym na nikim się nie wyżywam. Nie wiem co znowu sobie wymyśliłaś znowu :roll: No ale chyba mam prawo do tego, żeby mieć takie wrażenie ? Dałabyś sobie z tym spokój :roll: Ale wiem , wiem :p Quote
Izuuus Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [quote name='Mqrtynq']znowu :roll: No ale chyba mam prawo do tego, żeby mieć takie wrażenie ? Dałabyś sobie z tym spokój :roll: Ale wiem , wiem :p Taa znowu. Oczywiście przecież ci nie bronie. Z 'tym' tzn z czym bo jakoś nie wiem :roll: Co takiego wiesz? Quote
Tequila1017 Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Izuuus napisał(a):Taa znowu. Oczywiście przecież ci nie bronie. Z 'tym' tzn z czym bo jakoś nie wiem :roll: Co takiego wiesz? Ymm .. :roll: Znowu .. Wiesz dobrze o co chodzi, a na forum nie będę tego pisać :p Quote
Izuuus Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Mqrtynq napisał(a):Ymm .. :roll: Znowu .. Wiesz dobrze o co chodzi, a na forum nie będę tego pisać :p To może dla wyjaśnienia. Ja sobie dawno z tym spokój dałam. Jakoś nawet nie mam zamiaru o tym pamiętać.Ty do tego wracasz i mówisz,że się na tobie wyżywam no wiec wiesz.. :roll: Z resztą .. albo nieważne. :roll: Quote
Tequila1017 Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 [quote name='Izuuus']To może dla wyjaśnienia. Ja sobie dawno z tym spokój dałam. Jakoś nawet nie mam zamiaru o tym pamiętać.Ty do tego wracasz i mówisz,że się na tobie wyżywam no wiec wiesz.. :roll: Z resztą .. albo nieważne. :roll: Nie no proszę Cię .. dokończ to . I nie wiem .. co mam niby wiedzieć ? A tak w ogóle do tej pory mnie nie lubisz ? Po co sie pytam no, nie ? Wiem dobrze, że nie Quote
Izuuus Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Mqrtynq napisał(a):Nie no proszę Cię .. dokończ to . I nie wiem .. co mam niby wiedzieć ? A tak w ogóle do tej pory mnie nie lubisz ? Po co sie pytam no, nie ? Wiem dobrze, że nie Myślisz,że powinnam dokoczyć? Może byś tak już przestała bo to się staje denerwujące. Rozpoczynasz pewnien temat, który okropnie mnie wkur. I jeszcze masz do mnie pretensje,że ja się wyżywam na tobie. Jak odnosisz takie wrażenie no to sorry. Nie skończę tego co napisałam w poście wcześciej. Raczej wolałabyś żeby tego nie pisała. Może zakończmy ten temat, hę? Quote
Recommended Posts