kajkoowa Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Poranne witanko:multi: U nas szaro, w nocy była burza i było fajnie:evil_lol: Akurat jest zimniej jak zaczeły mi sie ferie świąteczne:mad: Quote
Tequila1017 Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 jbk witanko popołudniowe :eviltong: Shappy Hej :) A przygotowywanie do świąt . A u was ? Kaja10014 wszędzie prawie deszcz . :roll: A u mnie ciepełko, słoneczko .. dosłownie początek lata :eviltong: Quote
Tequila1017 Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Izuuus napisał(a):foty by sie przydaly.. ;] Wiem :p I będą :p Quote
cockermaister Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Mówi zając do baranka, jaka piękna ta pisanka, wtem z jajeczka wyszła kurka, nastroszyła swoje piórka, Teraz biega, głośno krzyczy, że WESOŁYCH ŚWIĄT CI ŻYCZY! :buzi: :buzi: Quote
Tequila1017 Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 cockermaister napisał(a):Mówi zając do baranka, jaka piękna ta pisanka, wtem z jajeczka wyszła kurka, nastroszyła swoje piórka, Teraz biega, głośno krzyczy, że WESOŁYCH ŚWIĄT CI ŻYCZY! Dziękujemy :loveu: Quote
kajkoowa Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Niech te święta Wielkiej Nocy spłyną rzeką Boskiej mocy, otuliwszy serce Wasze spokojem i radością. Życzymy Wam chwili refleksji i chwil radości, spędzonych wspólnie przy rodzinnym stole. Quote
cockermaister Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Mqrtynq napisał(a):Dziękujemy :loveu: Prosze bardzo :buzi: :buzi: :buzi: Quote
Kaya93 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Moc prezentów od zajączka co koszyczek trzyma w rączkach Wielu wrażeń, mokrej głowy w poniedziałek dyngusowy. Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Tequila1017 Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Kaja10014 Kaya93 dziękujemy i nawzajem. :loveu: cockermaister :loveu: Quote
Tequila1017 Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Muszę się Wam pochwalić moją Tequilą :cool3: Nie minął rok od kąt ją mama a taka Ona fajna i mądra :loveu: W ogóle ona dużo umie ;) Widać, że jak miała tego swojego pierwszego właściciela to dbał o nią i ją uczył różnych rzeczy, ale nie wiem czemu tak ją potraktował :roll: W wakacje będzie rok od kąt mam Tequile :multi::multi: :crazyeye: Wydaję mi się, że mam ją od szczeniaka :crazyeye: a to nawet rok nie minął :crazyeye: Ale będzie fajnie :loveu::loveu: Tata już oczko wodne dzisiaj sprzątał itd . :p Tequila go tak obserwowała :D wchodziła mu na skalar czy jak to sie tam mówi i na nią krzyczał :roll: A tata się będzie wnerwiał jak Ona będzie mu do oczka wchodziła :evil_lol: Na reszcie nie trzeba będzie za las nad staw chodzic :eviltong: Aaa i zaraz fotki dodam :p Quote
Tequila1017 Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 (edited) W chustce . Mama się potem darła, że jej zabrałam i Fionka pogryzła :evil_lol: Właśnie .. chwila niszczenia . :eviltong: Taka Cudna :loveu: Z Tequilą :) Edited January 24, 2012 by Tequila1017 Quote
cockermaister Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Wszystkie foty cudne aż nie wiem którą zacytować:cool3::cool3::cool3: ale i tak jakąś zacytuje:) http://i39.tinypic.com/ru17h5.jpg cudeńko:loveu: http://i43.tinypic.com/35kpz6e.jpg córunia mamusi:cool3: http://i39.tinypic.com/15i11ft.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
Tequila1017 Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Byłam nie dawno z Fionką i Tequilą na spacerze . Musiałam .. przez to, że teraz jest oczko wodne :p Narzekałam, bo nie chciałam iść . To był pierwszy spacer, kiedy byłam z psami sama i do tego, kiedy oby dwa były na smyczy :cool3: Zawszę z kimś chodziłam np. mamą A prawie nigdy Fionka nie chodziła na smyczy i biegała wszędzie. :p Musiałam wziąść Fionke na smycz, bo jakieś tam drogi robią . A i za kilka lat nie będę chodziła ze skarbami nad staw, bo koło lasu będzie szła droga:placz: Chyba, że pójdę przez do Kalska w las. Fionka tylko na początku spaceru warczała na Tekle, a potem chodziły krok w krok za sobą :loveu::loveu: Jednak takie spacery sie opłacają :p A wtedy jak chodziłam z kimś to one rzadko sie bawiły .. chyba, że były w lesie, a tam to biegały ciągle . A teraz tak wąchały trawę .. miały nos przy nosie .. i nie Ruda nie warczała :loveu: Wiem, że się zachwycam :evil_lol: ale u moich psów to nie częste Nie mam fotek, bo się baterie ładowały, ale obiecuje rano zrobię jak mają nochal przy nochalu :loveu: Dam jedną fotkę ;) Quote
cockermaister Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Wielkanocnie.pl - wyślij znajomym życzenia Wielkanocne w formie videokartki! Quote
Tequila1017 Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 cockermaister Dzięki Karolinka :loveu::loveu: Quote
Tequila1017 Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Dzisiaj byłam z mamą na mieście, bo szła do kosmetyczki i przy okazji na miasto poszliśmy . Zaszliśmy do zoologinczego kupić dla mojej królicy jedzenie, kolbę i siano . Chodziłam po zoologu i znalazłam furminator . :p Kupiłam :p Nie długo furminator wkroczy do akcji :evil_lol: Dziś mój dziadek wymyślił z różnych rzeczy tor do agility :multi: Już nie będziemy musieli ćwiczyć na placu Quote
cockermaister Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Zrób zdjęcia ile z psiaków wyszło:) a to gdzie ćwiczycie agility?? Quote
cockermaister Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 http://i44.tinypic.com/2ypkayv.jpg ślicznotka:loveu::loveu::loveu: Quote
Tequila1017 Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Niestety nie zdążyłam zrobić :lol: Mogłam to wcześniej zobaczyć . Agility ćwiczę u mnie na podwórko, bo mam duuuuże podwórko . Dam dwie fotki . Quote
Ania :) Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Witamy po długiej nieobecności. :razz: Śliczne fotki ofc. ;) i Wesołych życzymy. ;) Quote
Tequila1017 Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 [quote name='Ania :)']Witamy po długiej nieobecności. :razz: Śliczne fotki ofc. ;) i Wesołych życzymy. ;) Dzięki :loveu: Moje psy płakały za Tobą ! :evil_lol: Quote
Recommended Posts