kajkoowa Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Później czyli kiedy? Teraz by sie przydały:lol: Ale napewno są świente a więc warto zaczekac:evil_lol: Quote
Tequila1017 Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Kaja10014 napisał(a):Później czyli kiedy? Teraz by sie przydały:lol: Ale napewno są świente a więc warto zaczekac:evil_lol: Później wiesz u mnie czasem to znaczy tydzień :eviltong: Czy są świetne ? Wiesz ja żadnej foty nie mam świetnej . :lol: Quote
Tequila1017 Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Hej :p ....... Hej :eviltong: Quote
Tequila1017 Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Wczoraj na grillu mój tata rzucił Tequili taki sznur [ zabawka ] i to wleciało na drzewo . Tequila się kręciła koło drzewa aż w końcu cudem na nie weszła :-o ale oczywiście nie na długo . Zaraz spadła, ale ze swoim sznurkiem . :) Quote
Pestka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Mqrtynq napisał(a):Wczoraj na grillu mój tata rzucił Tequili taki sznur [ zabawka ] i to wleciało na drzewo . Tequila się kręciła koło drzewa aż w końcu cudem na nie weszła :-o ale oczywiście nie na długo . Zaraz spadła, ale ze swoim sznurkiem . :) No, no zdolna bestia :evil_lol: Quote
Tequila1017 Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Shappy napisał(a):No, no zdolna bestia :evil_lol: No a jak :eviltong: Quote
Tequila1017 Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Mam prośbę .. Czy ktoś mógłby mi zrobić banerek i zalinkować go lub powiedzieć jak to zrobić ? A i zalinkować mi jeszczę ten obrazek do fundacji :) Quote
sandrulka Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Mqrtynq napisał(a):Wczoraj na grillu mój tata rzucił Tequili taki sznur [ zabawka ] i to wleciało na drzewo . Tequila się kręciła koło drzewa aż w końcu cudem na nie weszła :-o ale oczywiście nie na długo . Zaraz spadła, ale ze swoim sznurkiem . :) zdolna ,zdolna!! Quote
Tequila1017 Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 cockermaister hej :multi: sandrulka mała bestyjka z niej :evil_lol: Mam od dzisiaj rekolekcje :p Wiec fotek będzie o wiele więcej, bo mam dużo wolnego czasu. Quote
sandrulka Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='Mqrtynq']cockermaister hej :multi: sandrulka mała bestyjka z niej :evil_lol: Mam od dzisiaj rekolekcje :p Wiec fotek będzie o wiele więcej, bo mam dużo wolnego czasu, a po drugie i tak uciekam z rekolekcji :p Dziś uciekłam i myślałyśmy z kol, że msza sie skończyła, a weszyliśmy na końcówkę mszy :grin: Wszyscy zaczęli się na nas gapić, a nas zatkało :evil_lol: A i nie długo dodam fotki, ale to jak wrócę do domu, bo terazj estem u kumpeli :) no to super że będziesz miec teraz więcej czasu:) już nie możemy doczekać sie fotek!!! Quote
Tequila1017 Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 sandrulka mam fotki z grilla i z wczorajszego wieczornego szaleństwa :razz: jbk cieszymy się :loveu: Quote
Tequila1017 Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Zabawa :p Fionki tylko główkę na dole widać :eviltong: Fionka chciała Tequili wyrwać zabawkę z pyska :eviltong: Jak to się bardziej przyjrzy to widać Fionki język na bok :eviltong: Popychamy Fionke :cool3: Odpoczynek :) Quote
Kalunia_C Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Śliczności!!! Witam się po raz pierwszy i pozdrawiam gorąco. Quote
Tequila1017 Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 (edited) Tequilka :) Pilnujemy grilla razem z panem . Edited January 24, 2012 by Tequila1017 Quote
Tequila1017 Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 :) Kocham te fotke :loveu::loveu::loveu::loveu: :lol: :) Mordeczka :p Quote
Tequila1017 Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Mam inne fotki, ale dodam wieczorem , bo idę na dwór zaraz ;) Quote
cockermaister Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Śliczne fotki wszystkie i psiaki cudne:) Quote
Tequila1017 Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Dziękuje Wam za miłe słowa :) Na szczęście wcześniej dałam fotki z Fionki szaleństwa :cool3: Quote
Recommended Posts