Tequila1017 Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 [quote name='Ania :)']http://i44.tinypic.com/x27zpl.jpg pieski i właścicielka :razz: :loveu: A jak ;dd W new Fryzz ! ;DD Quote
Ania :) Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Mqrtynq']W new Fryzz ! ;DD A nie wiem jaką miałaś poprzednią, dlatego nie zauważyłam :evil_lol: Quote
Tequila1017 Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 [quote name='Ania :)'] A nie wiem jaką miałaś poprzednią, dlatego nie zauważyłam :evil_lol: No, no, no ja wiem,że nie widziałaś poprzedniej :evil_lol: Wytłumaczę Ci ; dd Wcześniej nie miałam grzywki i miałam bardziej długie :cool3: Quote
Ania :) Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Mqrtynq']No, no, no ja wiem,że nie widziałaś poprzedniej :evil_lol: Wytłumaczę Ci ; dd Wcześniej nie miałam grzywki i miałam bardziej długie :cool3: Ahhaaa :razz: A to nie szkoda Ci włosów było obcinać ? Quote
Karolina. Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [FONT="Century Gothic"]Hej! :hand: Ja też jutro idę do fryzjera :cool3: I też będę robiła sobie grzywkę :grins: Zobaczymy czy przez całą zimę będę musiała chodzić w czapce :evil_lol:[/FONT] Quote
Tequila1017 Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Mi moich włosów nie było szkoda, bo ich nie lubiłam :razz: Do fryzjera idziesz :cool3: Mi sie mój fryzz nie podoba szczerze mówiąc . :razz: Quote
Karolina. Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Mqrtynq']Do fryzjera idziesz :cool3: Mi sie mój fryzz nie podoba szczerze mówiąc . :razz: [FONT="Century Gothic"]Ty mnie nie strasz :cool3: Bo jeszcze jutro stchórzę i nie pójdę :lol: A postanowiłam że będzie grzywka i ma być :eviltong:[/FONT] [FONT="Century Gothic"][SIZE="1"]Co ty gadasz,ładnie wyglądasz[/FONT]:lol: Quote
Tequila1017 Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 [quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic]Ty mnie nie strasz :cool3: Bo jeszcze jutro stchórzę i nie pójdę :lol: A postanowiłam że będzie grzywka i ma być :eviltong:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Co ty gadasz,ładnie wyglądasz[/FONT]:lol: No grzywa modna jest ! Ładnie ? Serio ?! Jak stchórzysz to .. to ... będziesz bez grzywki ? :lol: Ps. ja nie byłam u fryzjera . To praca mamy . ;dd Quote
Karolina. Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Mqrtynq']No grzywa modna jest ! Ładnie ? Serio ?! Jak stchórzysz to .. to ... będziesz bez grzywki ? :lol: Ps. ja nie byłam u fryzjera . To praca mamy . ;dd [FONT="Century Gothic"]Serio serio :cool3: No jak stchórzę to raczej tak, ale wolałabym z. :lol: Tzn. nie wiem czy wolałabym z, czy bez, o tym przekonam się jutro :evil_lol: Wow, to z twojej mamy niezła fryzjerka jest :razz: [/FONT] Quote
Tequila1017 Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 [quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic]Serio serio :cool3: No jak stchórzę to raczej tak, ale wolałabym z. :lol: Tzn. nie wiem czy wolałabym z, czy bez, o tym przekonam się jutro :evil_lol: Wow, to z twojej mamy niezła fryzjerka jest :razz: [/FONT] Moja mama nie jest fryzjerką ;dd Pracuje w Tesco jako kierownik :roll: No to życzę Ci udanej grzyweczki :evil_lol: Quote
Karolina. Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Mqrtynq']Moja mama nie jest fryzjerką ;dd Pracuje w Tesco jako kierownik :roll: No to życzę Ci udanej grzyweczki :evil_lol: [FONT="Century Gothic"]No się domyślam że nie jest fryzjerką, ale grzywka wyszła jej :cool2: Nie dziękuje, żeby nie zapeszyć :wink:[/FONT] Quote
Tequila1017 Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 [quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic]No się domyślam że nie jest fryzjerką, ale grzywka wyszła jej :cool2: Nie dziękuje, żeby nie zapeszyć :wink:[/FONT] Powiem jej, że Ci się podoba :cool3: Hahaha. Ale byś wyglądała z krzywą grzywką :cool3: I gdy by fryzjerka była dziwna i by ci obcięła pół włosów :evil_lol::evil_lol: Quote
Tequila1017 Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 (edited) .............. Edited July 3, 2012 by Tequila1017 Quote
Karolina. Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Mqrtynq']Powiem jej, że Ci się podoba :cool3: Hahaha. Ale byś wyglądała z krzywą grzywką :cool3: I gdy by fryzjerka była dziwna i by ci obcięła pół włosów :evil_lol::evil_lol: [FONT="Century Gothic"]Ty mi lepiej nie wróż krzywych grzywek i pół łysej głowy :diabloti:[/FONT] Quote
Tequila1017 Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 [quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic]Ty mi lepiej nie wróż krzywych grzywek i pół łysej głowy :diabloti:[/FONT] To takie żarty :evil_lol: Quote
Karolina. Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Mqrtynq']To takie żarty :evil_lol: [FONT="Century Gothic"]Mam nadzieję :mad:[/FONT] Quote
Tequila1017 Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 [quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic]Mam nadzieję :mad:[/FONT] łee .. Co mi tu z tą pałą ? :razz: To i ja też : :mad: :mad: :mad: Quote
Karolina. Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Mqrtynq']łee .. Co mi tu z tą pałą ? :razz: To i ja też : :mad: :mad: :mad: [FONT="Century Gothic"]To nie fair! Ty masz 3 pały, a ja jedną :cool1: Musze w jeszcze dwie się zaopatrzyć: :mad::mad: . O! Teraz jest ok :lol:[/FONT] Quote
Tequila1017 Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 [quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic]To nie fair! Ty masz 3 pały, a ja jedną :cool1: Musze w jeszcze dwie się zaopatrzyć: :mad::mad: . O! Teraz jest ok :lol:[/FONT] A to dla ciebie i twojego psiaka: :loveu: :calus::iloveyou::bluepaw: Hehe z lekkiej nudyy . Ps. zapomniałam jak się wabi twój psiak :oops: Quote
cockermaister Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Cześć co słychać u Fionki:loveu: wstaw jakieś zdjęcia:cool3: [SIZE="1"]ZAPRASZAM DO GALERI POD TYTUŁEM MOJE CZEKOLADOWE CUDO KOKI Quote
Karolina. Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [quote name='Mqrtynq']A to dla ciebie i twojego psiaka: :loveu: :calus::iloveyou::bluepaw: Hehe z lekkiej nudyy . Ps. zapomniałam jak się wabi twój psiak :oops: [FONT="Century Gothic"]Dzięki :loveu: Ty Fionkę też wymiziaj od nas :calus:[/FONT] [FONT="Century Gothic"]Wabi się Lucky :p [/FONT][FONT="Century Gothic"][SIZE="1"]Jak co to zawsze możesz zobaczyć na mój nick ;)[/FONT] Quote
Tequila1017 Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 [quote name='cockermaister']Cześć co słychać u Fionki:loveu: wstaw jakieś zdjęcia:cool3: ZAPRASZAM DO GALERI POD TYTUŁEM MOJE CZEKOLADOWE CUDO KOKI Fotki są na poprzednich str. z wczorajszego spacerku :razz: Quote
Tequila1017 Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 (edited) .................. Edited July 3, 2012 by Tequila1017 Quote
LadyK Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 http://i44.tinypic.com/357lo54.jpg Dwie spanielki :loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
Magda&Bloom Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Mqrtynq - walentynki już były:eviltong: a tak serio to piękna psinka :loveu: Quote
Recommended Posts