Tequila1017 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [FONT="Comic Sans MS"]Witajcie. :hand: Galeria jest poświęcona 2 suczką , 1 kotką , 1 śwince morskiej . FIONKA Imię : Fiona Płeć : suka Rasa : Cocker Spaniel Ang. Wiek : 5 lat Rodowód : Nie Wygląd : - umaszczenie : złote - oczy : brązowe Skąd ją mam ? Dostałam ją na urodziny w drugiej klasie . Została kupiona w ZG na Wystawie Psów. Charakter : Agresywna do obcych zwierząt , a do ludzi obcych woli trzymać dystans . Dość uparta . Leniwa i spokojna w domu . Ruchliwa i szalona na dworze . Wyuczone komendy : siad , łapa , druga łapa , nie wolno , do mnie , hop , szukaj , poproś , szukaj pani , szukaj Tequili , nie ciągnij , przestań , nie ruszaj , TEQUILA Imię : Tequila Płeć : suka Rasa : American Staffordshire Terrier Wiek : ok. 3 lat Rodowód : Nie Wygląd : - umaszczenie : Czarne z białym krawatem , odrobiną pyszczka i skarpetkami oraz różową plamką na pyszczku . - oczy : czarne Skąd ją mam ? Rodzice wzięli ją ze Schronu w ZG . Charakter : Wierna i kochana . W domu i na dworze szalona . Kocha spać pod kołdrą i straszny z niej łakomczuch . Wyuczone komendy : siad, łapa, druga łapa, waruj, leżeć, zostań, nie wolno, przeszkoda, tu i tam, szukaj, jedź, nie jedź, przestań, uspokój się, przeproś, piątka, pomóż, poproś, idziemy na spacer, do mnie, do nogi, idziemy, jedziemy, złóż itd. BUBA Imię : Buba Płeć : samica Rasa : nie znam się za bardzo na rasach świnek morskich . Wiek : pół roku . Rodowód : Nie . Wygląd : - umaszczenie : biało - czarne z rudą łatką na uchu . - oczy : czarne Skąd ją mam ? Została kupiona na cześć Pyrcia ( dzisiejszego Wyłupcia ) , który mieszka we Wrocławiu 190 km ode mnie . A został kupiony przeze mnie . On jest bardzo chory i jest pod opieką veta . Charakter : Łakomczuszek , kocha w nocy kwiczeć , gryzie w palce ( jak jest w klatce ) . GAGA Imię : GaGa . Płeć : kotka . Rasa : Norweski Leśny po ojcu Persie Wiek : 2 mies. Rodowód : Nie . Wygląd : - umaszczenie : srebrne z odrobiną bieli i odcieniem szarości oraz ciemniejszym ryjkiem . - oczy : bursztynowe Rodzice : - matka : Norweski Leśny - ojciec : Pers Skąd ją mam ? - dnia 13 . 12 . O9 r. pojechała po mnie do Jasienia { 73 km } , bo straciła tydzień wcześniej Ibizke . Charakter : Jakby to ująć kot z adhd :evil_lol: Rozrabia , szaleje , gryzę wszystko i wszystkich co spotkam na drodze . Straszny obżartuch [/FONT] Quote
cockermaister Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Śliczna psinka :loveu::loveu::loveu: więcej fotek prosimy:razz: Quote
Tequila1017 Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 (edited) Proszę bardzo :eviltong: Tu miała taaakie maślaki ;D Chcecie Jeszcze ?:cool3::cool3: Edited January 24, 2012 by Tequila1017 Quote
Kasia&Rika Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 hehe,chcemy więcej, śliczna spanielka:eviltong: Quote
Tequila1017 Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Kasia&Rika']hehe,chcemy więcej, śliczna spanielka:eviltong:[/quote] Dzięki, że chociaż ty tu zajrzałaś i osoba wyżej :lol: Już dodaje inne fotki :razz: Quote
Tequila1017 Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 No to kolejne foto, ale teraz kilka na dworze: Kiedyś jak wracaliśmy od cioci ^^ Hehe, tu mi gdzieś ucieka ^^ Jaka postawa :lol: Tutaj robi siusiu :oops: W kucyku ^^ :razz: To takie nie za bardzo widoczne xd Nie myślcie, że ona jest w kojcu ! Widziała mnie za bramą xD Latem ! A mogło by już lato wrócić :eviltong: To też latem. Fionka patrzy się na dzieci i kotke Metke. Można też zauważyć przy ścianie Jamnika ^^ Wabi się Babcia. Była przygarnięta, ale moi rodzice dali ją komuś Quote
Tequila1017 Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 :placz::placz::placz:Nikt nas nie lubi ? ^^ Quote
cockermaister Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Fionka jest cudna:loveu:więcej fotek suni:lol: Quote
.::Blue_Lagoon::. Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Zaglądam do galerii ;). Śliczna cockerka, fajne uszyska ma :evil_lol:. Quote
Tequila1017 Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 (edited) Kilka fot z dziś rano :razz: Mordka moja kochana . Na razie to tyle :eviltong: Mam inne,ale mi sie na razie nie chce dodawać ; )) Edited January 24, 2012 by Tequila1017 Quote
Tequila1017 Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='cockermaister']Śliczności:loveu:[/quote] Wiem ^^:cool3: Quote
Tequila1017 Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Kolejna porcja fotek mojego złotka :cool3: Tylko proszę was odwiedzajcie Fionki galeriee . Kocham te fote więc musiałam ją dać ; )) Tequilaa i Fionkaa. xDD Pysiok z Ranaa ; )) Proszę was. Zostawcie jakiś ślad po sobie :lol: Quote
akira Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 http://i43.tinypic.com/73f142.jpg Śliczna ona jest :loveu: Quote
Tequila1017 Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 On jest przepiękna :loveu::loveu::loveu: Kocham ją nad życiee < 33 Quote
akira Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='cockermaister']Fionka jest cudna :loveu:[/QUOTE] Cudna to mało powiedziane :loveu::loveu::loveu: Quote
Tequila1017 Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Ona jest boska . :loveu: Takie drugiej wredotki jak ona nie ma :cool3: Quote
akira Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Mqrtynq napisał(a):Ona jest boska . :loveu: Takie drugiej wredotki jak ona nie ma :cool3: Właśnie że jest :P moja Lusia xD :loveu: Quote
Tequila1017 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 akira napisał(a):Właśnie że jest :P moja Lusia xD :loveu: Też taki diabełek ?:diabloti: Nie akc. psów ? xd Moja warczy jak jej sie nie daje spać lub jak coś jej odbije :cool3: :lol: Quote
akira Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Mqrtynq napisał(a):Też taki diabełek ?:diabloti: Nie akc. psów ? xd Moja warczy jak jej sie nie daje spać lub jak coś jej odbije :cool3: :lol: Aha :diabloti: Moja na mnie nie warczy ale na reszte domowników tak :diabloti: Quote
Tequila1017 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 akira napisał(a):Aha :diabloti: Moja na mnie nie warczy ale na reszte domowników tak :diabloti: Na moją mame też nie warczy:razz: A na wszystkich innych tak:diabloti: A jak moją ciocie zobaczy to warczy nawet na moją mame xd tak kocha moją ciocie xd Quote
akira Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Mqrtynq napisał(a):Na moją mame też nie warczy:razz: A na wszystkich innych tak:diabloti: A jak moją ciocie zobaczy to warczy nawet na moją mame xd tak kocha moją ciocie xd xD :D moja już nawet na weta zdążyła nafurczeć xD Quote
cockermaister Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 akira napisał(a):xD :D moja już nawet na weta zdążyła nafurczeć xD A moja Koki nie warczy na nikogo.A weta się boi;) Quote
Recommended Posts