Poker Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Dostałam mejla od dr Szczypki,że pod jego lecznicą siedział przez kilka godzin fajny pies.Zabrał go do siebie licząc na to,że będzie szukany.Ale guzik z makiem :angryy:. Szukał mu domu na własną rękę , ale nic z tego, więc poprosił mnie o pomoc. Oto treść prośby. Witam. Przesylam Pani zdjecia psa o ktorym mowilem. Jest to okolo 12 miesieczny piesek, dobrze ulozony(zna podstawowe komendy), w typiewhippeta- choc nie widac tego na zdjeciach... Przyjazny w stosunku do innych zwierzat i do dzieci. Wazy 15 kg. ma ok 50 cm. w klebie. Oczywiscie zaszczepiony, odrobaczony i jesli nowy wlasciciel sie zgodzi to zostaniewykastrowany. Niestety nie moze u nas zostac, a chcielibysmy uchronic go przed schroniskiem. Z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam. Tomasz Szczypka. Dr Szczypka pomaga wielokrotnie biednym psiakom, pomóżmy teraz my jemu :lol: Może jakaś kochana cioteczka zrobi psiakowi ogłoszenia? tel. do ogłoszeń 602633324. Quote
Dark Lord Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Na razie tyle, zrobię jeszcze gdzieś...: Kupie Psa - Gielda zwierzat domowych :: Szczegoly ogloszenia Mlody piesek w typie whippeta pilnie szuka domu! Mlody piesek w typie whippeta pilnie szuka domu! : Ogloszenie w Dwukropek.pl Mlody piesek w typie whippeta pilnie szuka domu! / Psy > Pozostale - Wegry Młody piesek w typie whippeta pilnie szuka domu! - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Quote
ElzaMilicz Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Gratulacje dla moderatora za szybką reakcję. http://www.dogomania.pl/forum/f28/wroclaw-pies-w-typie-whippeta-pilnie-dt-ogloszenia-131148/#post11759185 Quote
Poker Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 nikt się tobą nie interesuje, a jesteś taki fajny Quote
Dark Lord Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 A może się zgubił, jest zadbany i skoro komendy zna:roll: Quote
Kasia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 jakieś imię ma? czy mam go ogłaszać jako bezimiennego? Quote
Kasia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Allegro psiaka: Roczny, w typie WHIPPERA. Dom potrzebny. Wrocław (551642812) - Aukcje internetowe Allegro Quote
ElzaMilicz Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Dziękuję Kasiu, a możesz zmienić kontakt na Dark Lord ? Wydaje mi się, że póki psiak jest we Wrocławiu to dane w ogłoszeniach powinny być na jedną osobę. Chyba, że Dark Lord ma coś przeciwko? :razz: Quote
Kasia Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Oczywiscie, że mogę zmienić tylko niech Dark Lord poda mi namiary - tel i mail. ;) Quote
Dark Lord Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Ale moment, piesek nie jest u mnie, więc namiary nie na mnie tylko te, które Poker wstawiła, a konkretnie to numer telefonu, który jest w pierwszym poście:eviltong:.Ja mu tylko zrobiłam ogłoszenia a numer telefonu podałam ten, który zamieściła Poker. Quote
ElzaMilicz Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Dark Lord']Ale moment, piesek nie jest u mnie, więc namiary nie na mnie tylko te, które Poker wstawiła, a konkretnie to numer telefonu, który jest w pierwszym poście:eviltong:.Ja mu tylko zrobiłam ogłoszenia a numer telefonu podałam ten, który zamieściła Poker. To nie zmieniaj nic w aukcji Kasiu, oni tam w lecznicy mają sporo pracy. Quote
Poker Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Kasiu,wielkie dzieki za Allegro. Telefon jest do dr Szczypki , w końcu pies jest u niego i on musi udzielać informacji i podejmować decyzje.:evil_lol: Quote
aganela Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Hej Kasia a ty czasem nie pomyliłaś tytułu na allegro:jest w typie WPIHHERA,a nie ma być Whippeta. ?. Quote
Poker Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Kolego :evil_lol:,bo tak psiaka nazywa córeczka doktora, szukaj domku :lol: Quote
Poker Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 dziś dostałam ponownie mejla od dr. Witam ponownie. Niestety psiak nie znalazl nowego domu do tej pory:( Ale znalazl sie wlasciciel, ktory dostal go w prezencie i nie chce go zatrzymac... Pies ma na imie Kuba, ma 8 miesiecy. Wrocil wczoraj rano do wlasciciela, ktory mieszka w okolicach .....,a dzis rano przyszedl pod nasze drzwi. Bardzo prosimy o pomoc. Ten psiak sie na prawde stara byc dobrym zwierzakiem... Zawsze mowilam , ze moj pies jest najlepszy ale ten jest jeszcze fajniejszy bo nie szczeka- a moj drze sie bez przerwy... W srode go wykastrujemy i mam nadzieje, ze nie bedziemy musieli go oddac do schroniska. Nie jestem w stanie zrozumiec jak mozna komus dawac prezent w postaci psa,kota...no, ale bezmyslnosc ludzka nie zna granic. Pozdrawiam i z gory dziekuje. Przynajmniej wiemy jak ma na imię bidulek.Może komus się spodoba, taki fajny pies. Quote
ElzaMilicz Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Poker, nie wzięłabyś psiaka na DT ? Quote
Poker Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Ja ma psa na DT i szukam dla niej domu :roll: Quote
Poker Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 mam nadzieję,że pies może pozostać tam gdzie jest do momentu znalezienia mu domu. Quote
Poker Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 i cisza nastała,zadzwonię do doktora i spytam co z psem. Quote
ElzaMilicz Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Poker napisał(a):i cisza nastała,zadzwonię do doktora i spytam co z psem. Psiak wykastrowany i od tygodnia w swoim domu. Quote
Recommended Posts