ElzaMilicz Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Astka znaleziona w lesie, prawdopodobnie dziś trafi do schroniska w Krotoszynie. Łagodna wobec innych psów. Wyczerpana, po szczeniakach. Quote
andzia69 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Elza:-(:-(:-(:-(:-( to się nigdy nie skończy:placz: a ja dzisiaj myslę, gdzie mam umiescić wyrośnietego szczyla ala leonberger...w każdym razie cos w tym stylu...i nie mam gdzie:-( Quote
ElzaMilicz Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='andzia69']Elza:-(:-(:-(:-(:-( to się nigdy nie skończy:placz: a ja dzisiaj myslę, gdzie mam umiescić wyrośnietego szczyla ala leonberger...w każdym razie cos w tym stylu...i nie mam gdzie:-([/QUOTE] Ty zawsze o czymś myślisz. :lol: Dawaj zdjęcia leośka. Quote
andzia69 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/kielce-mamy-2-3-dni-co-dalej-mix-kaukaza-leonbergera-131158/#post11758996 Quote
ElzaMilicz Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Cieszę się, że małemu się uda. ;) Pewnie to DS, jak znam E.Derek. Quote
andzia69 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='ElzaMilicz']Cieszę się, że małemu się uda. ;) Pewnie to DS, jak znam E.Derek. Elza - to normalnie cud ( a jednak cuda się zdarzają:p:p) Pani zadzwoniła do mnei z któregos ogłoszenia - słowo po słowie okazało się, ze pani to koleżanka Patii z Krakowa, miała nawet psie tymczasy:lol: Mieli nawet adoptowac Yetiego z Wieliczki, ale on ma 5 lat i troche się bali jego reakcji na małe dziecko - roczne. Tak więc zadzwoniłam do p. Ewy powiedziałam co i jak i już ona kontaktowała sie z Patią i ta panią:p We wtorek p. Ewa sama przyjedzie po Barego i osobicie zawiezie misiaka do tych państwa - a wiec sama oceni jego reakcje na malutkie dziecko i ludzi;) A wracając do astki...czy to dla niej ten domek w Żaganiu? tu jest wątek Luisa, którego adoptowała dziewczyna z Żagania http://www.dogomania.pl/forum/f85/amstaff-luis-w-schronie-przez-lata-wyszedl-na-moment-teraz-znow-schron-potem-ma-dom-129361/ agaci-x;) napisz do niej pw...albo do agrawy69:lol: - co prawda ona ciut dalej chyba mieszka - ale bullomaniaczka:p Quote
ElzaMilicz Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Nie ma cudów. :evil_lol: Dogomaniactwo zatacza coraz większe kręgi. :p Astka Besti niestety w schronie. Szkoda, że fundacja się nią nie interesuje, ja mam sukę dominującą i zapchane wszystkie zawnętrzne DT.:shake: Żagan to wyżlica Dori- w moim podpisie. Quote
andzia69 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='ElzaMilicz'] Astka Besti niestety w schronie. Szkoda, że fundacja się nią nie interesuje, ja mam sukę dominującą i zapchane wszystkie zawnętrzne DT.:shake: fundacje...te, które wiem, ze pomagają astom...są zapchane:-( telefonów w sprawie adopcji bullowatych...zero...na dodatek niektóre wracają:-(:-( Dałam Agaci-x znac, ze potrzebujesz pomocy w sprawie sprawdzenia domu;) Quote
Magda779 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Niestety siedzi już w boksie :-(, jutro jadę zrobić jej zdjęcie i wstawię na stronę schroniska. Ciężko będzie z adopcją, ludzie boją się tych psów... a ona ładna i młoda, podobno nie jest agresywna. Chwyta pracownika za ubranie, żeby został z nią w boksie .... taka smutna :-(:-(:-( Quote
ElzaMilicz Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 [quote name='Magda779']Niestety siedzi już w boksie :-(, jutro jadę zrobić jej zdjęcie i wstawię na stronę schroniska. Ciężko będzie z adopcją, ludzie boją się tych psów... a ona ładna i młoda, podobno nie jest agresywna. Chwyta pracownika za ubranie, żeby został z nią w boksie .... taka smutna :-(:-(:-([/QUOTE] Niestety... Quote
andzia69 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Elza - w sprawie Żagania ludki poinformowane - i Agacia-x i Agrawa69 - obie z Żagania;) czy sunia ma jakieś ogłoszenia? jak jakiś tekst wymyślicie to poprosz Jenny19 o pomoc w ogłoszeniach Quote
Magda779 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Byłam dzisiaj w schronisku, Besti strasznie rozpacza, źle znosi pobyt w takim miejscu. Błagamy o pomoc, ona się tu zapłacze :-(:-(:-( Quote
andzia69 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 :-(:-(:-(:-( zrobię jej allegro...inaczej nie jestem w stanie pomóc:placz: a na kogo kontakt? i co o niej napisać? Quote
agaga21 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 co u dziewczynki? ktoś pyta o nią w ogóle? Quote
Magda779 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Nikt nie pyta :shake:. Bidulka dostaje teraz środki na uspokojenie, bo cały czas wyje :-(:-( Quote
agaga21 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Magda779 napisał(a):Nikt nie pyta :shake:. Bidulka dostaje teraz środki na uspokojenie, bo cały czas wyje :-(:-(:placz::placz::placz:matko! jak ona musi cierpieć!nic nie rozumie,błaga, by ją ktoś zabrał:placz::placz::placz: andzia, czy zrobiłaś allegro? czy ktoś ją ogłaszał? Quote
Magda779 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 chwyta za rękaw i usilnie stara się przeciągnąć choć rękę do siebie do kojca, strasznie brakuje jej towarzystwa człowieka. Biedna cierpi podwójnie, bo straciła swojego właściciela (który pewnie ją wyrzucił) i na dodatek odebrali jej szczeniaki :placz: Quote
Magda779 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 u nas chyba nie:shake:.... wszyscy boja się tej rasy...a ona taka grzeczna Quote
agaga21 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 nie ma szans na jakiś dt?hotel? pewnie nie ma kasy i miejsc... Quote
Jenny19 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Ogłoszenia dla Besti: alegratka eoferty adopcje.org kupsprzedaj.pl kupiepsa.pl 4łapy ogłoszenia24polska polskastrefa.eu przygarnijzwierzaka.pl BONO-POLSKA resztę dorobię później. Quote
agaga21 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 andzia69 napisał(a)::-(:-(:-(:-( zrobię jej allegro...inaczej nie jestem w stanie pomóc:placz: a na kogo kontakt? i co o niej napisać? andzia, zrobiłaś jej to allegro??? Quote
Recommended Posts