Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Elza:-(:-(:-(:-(:-( to się nigdy nie skończy:placz:

a ja dzisiaj myslę, gdzie mam umiescić wyrośnietego szczyla ala leonberger...w każdym razie cos w tym stylu...i nie mam gdzie:-(

Posted

[quote name='andzia69']Elza:-(:-(:-(:-(:-( to się nigdy nie skończy:placz:

a ja dzisiaj myslę, gdzie mam umiescić wyrośnietego szczyla ala leonberger...w każdym razie cos w tym stylu...i nie mam gdzie:-([/QUOTE]

Ty zawsze o czymś myślisz. :lol:
Dawaj zdjęcia leośka.

Posted

[quote name='ElzaMilicz']Cieszę się, że małemu się uda. ;)
Pewnie to DS, jak znam E.Derek.

Elza - to normalnie cud ( a jednak cuda się zdarzają:p:p) Pani zadzwoniła do mnei z któregos ogłoszenia - słowo po słowie okazało się, ze pani to koleżanka Patii z Krakowa, miała nawet psie tymczasy:lol: Mieli nawet adoptowac Yetiego z Wieliczki, ale on ma 5 lat i troche się bali jego reakcji na małe dziecko - roczne. Tak więc zadzwoniłam do p. Ewy powiedziałam co i jak i już ona kontaktowała sie z Patią i ta panią:p We wtorek p. Ewa sama przyjedzie po Barego i osobicie zawiezie misiaka do tych państwa - a wiec sama oceni jego reakcje na malutkie dziecko i ludzi;)

A wracając do astki...czy to dla niej ten domek w Żaganiu?

tu jest wątek Luisa, którego adoptowała dziewczyna z Żagania

http://www.dogomania.pl/forum/f85/amstaff-luis-w-schronie-przez-lata-wyszedl-na-moment-teraz-znow-schron-potem-ma-dom-129361/

agaci-x;) napisz do niej pw...albo do agrawy69:lol: - co prawda ona ciut dalej chyba mieszka - ale bullomaniaczka:p

Posted

Nie ma cudów. :evil_lol: Dogomaniactwo zatacza coraz większe kręgi. :p

Astka Besti niestety w schronie.
Szkoda, że fundacja się nią nie interesuje, ja mam sukę dominującą i zapchane wszystkie zawnętrzne DT.:shake:

Żagan to wyżlica Dori- w moim podpisie.

Posted

[quote name='ElzaMilicz']

Astka Besti niestety w schronie.
Szkoda, że fundacja się nią nie interesuje, ja mam sukę dominującą i zapchane wszystkie zawnętrzne DT.:shake:

fundacje...te, które wiem, ze pomagają astom...są zapchane:-( telefonów w sprawie adopcji bullowatych...zero...na dodatek niektóre wracają:-(:-(

Dałam Agaci-x znac, ze potrzebujesz pomocy w sprawie sprawdzenia domu;)

Posted

Niestety siedzi już w boksie :-(, jutro jadę zrobić jej zdjęcie i wstawię na stronę schroniska. Ciężko będzie z adopcją, ludzie boją się tych psów... a ona ładna i młoda, podobno nie jest agresywna. Chwyta pracownika za ubranie, żeby został z nią w boksie .... taka smutna :-(:-(:-(

Posted

[quote name='Magda779']Niestety siedzi już w boksie :-(, jutro jadę zrobić jej zdjęcie i wstawię na stronę schroniska. Ciężko będzie z adopcją, ludzie boją się tych psów... a ona ładna i młoda, podobno nie jest agresywna. Chwyta pracownika za ubranie, żeby został z nią w boksie .... taka smutna :-(:-(:-([/QUOTE]

Niestety...

Posted

Elza - w sprawie Żagania ludki poinformowane - i Agacia-x i Agrawa69 - obie z Żagania;)

czy sunia ma jakieś ogłoszenia? jak jakiś tekst wymyślicie to poprosz Jenny19 o pomoc w ogłoszeniach

• 2 weeks later...
Posted

Magda779 napisał(a):
Nikt nie pyta :shake:. Bidulka dostaje teraz środki na uspokojenie, bo cały czas wyje :-(:-(
:placz::placz::placz:matko! jak ona musi cierpieć!nic nie rozumie,błaga, by ją ktoś zabrał:placz::placz::placz:

andzia, czy zrobiłaś allegro?
czy ktoś ją ogłaszał?

Posted

chwyta za rękaw i usilnie stara się przeciągnąć choć rękę do siebie do kojca, strasznie brakuje jej towarzystwa człowieka. Biedna cierpi podwójnie, bo straciła swojego właściciela (który pewnie ją wyrzucił) i na dodatek odebrali jej szczeniaki :placz: