Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

__Lara napisał(a):
Dobrze, następnym razem zapytam. Jeśli komuś coś nie pasuje to mogę z własnych pieniędzy przelać z powrotem te 30zł. Uznałam, że to inny pies z Jastrzębia i są na cito potrzebne pieniądze, zresztą pisałam o tym na wątku Miłusi, tam są praktycznie podobne osoby co na tym wątku i nie było sprzeciwu, dlatego uznałam to za zgodę. Będę pamiętać żeby następnym razem pytać się dokładnie. Tylko nie wiem co jak ktoś nie udzieli odpowiedzi? i kto ma jej udzielić? wszyscy, tzn kto?

Co do skanu przelewu...był robiony na komputerze, internetem, mogę ewentualnie wydrukować i zrobić skan.

Lara, zalatw to slonko:loveu: i odpocznij od przesladowcow. Daje sie wyraznie zauwazyc nagonke na jastrzebskie watki, gdzie kazdy co do grosza sie wylicza.

Ja tez dalam pieniadze i co? - dogo ma mnie rozliczac? a guzik was to obchodzi co zrobilam z moimi pieniedzmi!!!! To ja je zarabiam, to ja nimi dysponuje i to ja ewentualnie moge zadac rozliczenia a nie dogo.

To ewidentny atak na nas, niczym nieuzasadniony i mowiac krotko - obrzydliwy w swojej wymowie.

AFN pobiera lichwiarskie prowizje od przelewow - ale to jest OK !!!!
I gooowno ich obchodzi fakt, ze kazda zlotowka ma znaczenie w przypadku ratowania psow. Oni tez musza zarobic!!!!!:angryy:

T

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Prosze się nie irytować, nie każdy jest zdolny przeczytać cały wątek, to pytanie było skierowane ogołem nie personalnie, bo chciałam zrobić bazarek, ale jak widzę, lekkie zamieszanie się zrobiło..;)
Mnie wołami nie trzeba pisać, wystarczyłoby podać numer strony.
Do widzenia.
PS mnie rozliczenia nie obchodzą, tylko to czy sobie poradzicie bez pomocy finansowej.

Posted

Scheila napisał(a):
Sunia dzisiaj odeszła.Bez bólu i cierpienia.Trudno pogodzić się z myślą,że nie zawsze możemy wygrać z chorobą.

została uśpiona?
Strasznie mi przykro, ze tak sie stalo,ze odeszła...

Posted

Renata5 napisał(a):
I po raz kolejny pomoc przyszła zbyt późno....brak słów:shake: :-(
  • :-(

• Ano.....pieniazki byly najwazniejsze dla pani dr.- a ropomacicze czekalo..:shake::angryy:

Posted

[quote name='dusje']Ano.....pieniazki byly najwazniejsze dla pani dr.- a ropomacicze czekalo..:shake::angryy:
    A my dla p.doktor ,chcemy podziekować za wszystko co zrobiła dla suni a co do pomocy zbyt późno, hm.... wiem dokładnie ,że w niczym tu nikt nie zawinił chyba ,że właściciel chowki, jak teraz nie umarłaby ,to za miesiąc dwa mogło by być gorzej, bo cierpiałaby z powodu raka wątroby a to jest straszne cierpienie.
    Biegaj choweczko za TM ,tam jesteś ze wszystkimi piesiami bez bólu i męczarni.

Posted

[quote name='bonia']A my dla p.doktor ,chcemy podziekować za wszystko co zrobiła dla suni a co do pomocy zbyt późno, hm.... wiem dokładnie ,że w niczym tu nikt nie zawinił chyba ,że właściciel chowki, jak teraz nie umarłaby ,to za miesiąc dwa mogło by być gorzej, bo cierpiałaby z powodu raka wątroby a to jest straszne cierpienie.

To ona miała jeszcze raka:crazyeye::shake:...biedna sunia:-(

Posted

[quote name='bonia']A my dla p.doktor ,chcemy podziekować za wszystko co zrobiła dla suni a co do pomocy zbyt późno, hm.... wiem dokładnie ,że w niczym tu nikt nie zawinił chyba ,że właściciel chowki, jak teraz nie umarłaby ,to za miesiąc dwa mogło by być gorzej, bo cierpiałaby z powodu raka wątroby a to jest straszne cierpienie.

własnie...jak mozna mieć sumienie takiego chorego psa wyrzucić, zgubić, zapomnieć!!:mad::shake: