Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kiara chyba nie ma swojego wątku więc tutaj wklejam jej zdjęcia

A czy ona nie jest przypadkiem głucha??
Bo ona na spacerze nie reagowała ani na gwizdy, ani na cmokanie, ani na imię, nie szło zwrócić jej uwagi póki czegoś nie zobaczyła:shake:

Posted

Patikujek napisał(a):
A czy ona nie jest przypadkiem głucha??
Bo ona na spacerze nie reagowała ani na gwizdy, ani na cmokanie, ani na imię, nie szło zwrócić jej uwagi póki czegoś nie zobaczyła:shake:

wiesz co jeszcze jak była przed kojcem i czasem szła ze mną na spacer to reagowała na zawołanie, wiec raczej głucha nie jest :roll: no chyba, że sie coś zmieniło.... Wydaje mi się jednak, że ona poprostu była bardzo spacerem zachwycona i nie chciała słyszeć przywoływania :eviltong:

Posted

Z tym że w boksie też stała oparta o bok boksu i tam sie Darwinowi przyglądała i dopiero jak ją za tyłek uszczypnęłam to zareagowała, a darłyśmy się z Lucą w niebogłosy

Posted

Patikujek napisał(a):
Z tym że w boksie też stała oparta o bok boksu i tam sie Darwinowi przyglądała i dopiero jak ją za tyłek uszczypnęłam to zareagowała, a darłyśmy się z Lucą w niebogłosy

Darwin to jej wróg numer jeden, więc pewnie też była bardzo zafascynowana :evil_lol:
Przy najbliższej okazji zobaczę co i jak ;)

Posted

Bjuta napisał(a):
Mysiu, czy skontaktowali się ci ludzie, którzy pytali o Kiarę mailem?

nikt się ze mną nie kontaktował w jej sprawie :roll:

Pati według mnie Kiara słuch ma bardzo dobry ;)

Posted

Fantastycznie!!
Mysiu, gdyby Yellow wyniósł się na swoje, to dorzuć mi proszę opis jakiegoś bezwątkowca, albo powiedz kto z wątkowców ma wskoczyć na podmiankę allegro Yellowa.
Mysiu, jakbyś weszła na allegro i wybrała z dom i ogród, żywe zwierzęta, psy i Zabrze - to łatwo sprawdzisz którego z Twoich faworytów brakuje. Daj cynk, to dorobię! ;)

Posted

Mysia_ napisał(a):
Yellow dzisiaj został adoptowany przez tych państwa, którzy nim się interesowali :multi: Będzie mieszkał w mojej dzielnicy :loveu:

Super !!! :multi: :loveu:

Posted

czyli poki co bullowatych brak :lol::loveu: Jst jedna suczka, ktora była zgłaszana jako amstaf, ale według mnie to ona ani obok amstafa nie stała :evil_lol: