Patikujek Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Kiara chyba nie ma swojego wątku więc tutaj wklejam jej zdjęcia A czy ona nie jest przypadkiem głucha?? Bo ona na spacerze nie reagowała ani na gwizdy, ani na cmokanie, ani na imię, nie szło zwrócić jej uwagi póki czegoś nie zobaczyła:shake: Quote
Bjuta Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Dorzuciłam jej fotki do allegro, dziś ktoś o Kiarę zapytał, ale raczej nic z tego nie będzie. Chociaż, kto wie? Quote
Patikujek Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 nigdy nic nie wiadomo, trzeba trzymać kciuki Quote
Mysia_ Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Patikujek napisał(a):A czy ona nie jest przypadkiem głucha?? Bo ona na spacerze nie reagowała ani na gwizdy, ani na cmokanie, ani na imię, nie szło zwrócić jej uwagi póki czegoś nie zobaczyła:shake: wiesz co jeszcze jak była przed kojcem i czasem szła ze mną na spacer to reagowała na zawołanie, wiec raczej głucha nie jest :roll: no chyba, że sie coś zmieniło.... Wydaje mi się jednak, że ona poprostu była bardzo spacerem zachwycona i nie chciała słyszeć przywoływania :eviltong: Quote
Patikujek Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Z tym że w boksie też stała oparta o bok boksu i tam sie Darwinowi przyglądała i dopiero jak ją za tyłek uszczypnęłam to zareagowała, a darłyśmy się z Lucą w niebogłosy Quote
Mysia_ Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Patikujek napisał(a):Z tym że w boksie też stała oparta o bok boksu i tam sie Darwinowi przyglądała i dopiero jak ją za tyłek uszczypnęłam to zareagowała, a darłyśmy się z Lucą w niebogłosy Darwin to jej wróg numer jeden, więc pewnie też była bardzo zafascynowana :evil_lol: Przy najbliższej okazji zobaczę co i jak ;) Quote
Patikujek Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Aha, najwidoczniej potrafi sie bardzo na czymś skupić:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 bulowate mają to we krwi :evil_lol: ale na wszelki wypadek to sprawdze ;) Quote
Bjuta Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Mysiu, czy skontaktowali się ci ludzie, którzy pytali o Kiarę mailem? Quote
Mysia_ Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Bjuta napisał(a):Mysiu, czy skontaktowali się ci ludzie, którzy pytali o Kiarę mailem? nikt się ze mną nie kontaktował w jej sprawie :roll: Pati według mnie Kiara słuch ma bardzo dobry ;) Quote
Mysia_ Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Czyli tylko Yellow nam został, jutro mają przyjechać ludzie nim zainteresowani :cool3: Quote
Bjuta Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Fantastycznie!! Mysiu, gdyby Yellow wyniósł się na swoje, to dorzuć mi proszę opis jakiegoś bezwątkowca, albo powiedz kto z wątkowców ma wskoczyć na podmiankę allegro Yellowa. Mysiu, jakbyś weszła na allegro i wybrała z dom i ogród, żywe zwierzęta, psy i Zabrze - to łatwo sprawdzisz którego z Twoich faworytów brakuje. Daj cynk, to dorobię! ;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Trzymam mocno kciuki!! Super,ze psiaki domki znajdują!! Quote
Mysia_ Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 niestety Ci państwo, którzy interesowali się Yellowem dzisiaj się nie pojawili :mad: Quote
Alicja Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-amstaffa-do-dwoch-lat-susz-bydgoszcz-do-100km-135069/#post12089640 Quote
Mysia_ Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Yellow dzisiaj został adoptowany przez tych państwa, którzy nim się interesowali :multi: Będzie mieszkał w mojej dzielnicy :loveu: Quote
Bjuta Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Yellow, nie dość, że zjesz sobie świąteczne jajeczko z nową rodzinką, to jeszcze Mysia będzie cie miała na oku! ;) Quote
nika28 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Mysia_ napisał(a):Yellow dzisiaj został adoptowany przez tych państwa, którzy nim się interesowali :multi: Będzie mieszkał w mojej dzielnicy :loveu: Super !!! :multi: :loveu: Quote
Mysia_ Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 czyli poki co bullowatych brak :lol::loveu: Jst jedna suczka, ktora była zgłaszana jako amstaf, ale według mnie to ona ani obok amstafa nie stała :evil_lol: Quote
Recommended Posts