Bjuta Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Dzięki! No to pozmieniam allegro na ekskluzywne, wyłącznie dla Tiszty. Quote
Mysia_ Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Dzięki ;) Oby i Tiszta domek znalazła, straszny mam do niej sentymen :oops: Quote
nika28 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Super że Senga ma dom :loveu: :multi: Czyli ogłoszenia Sengi mam zdejmować...? :razz: Quote
Mysia_ Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 nika28 napisał(a):Super że Senga ma dom :loveu: :multi: Czyli ogłoszenia Sengi mam zdejmować...? :razz: Myślę, że tak :razz: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 ojoj Tiszta jakie cudo:loveu: uwielbiam białe bullowate oby domek się znalazł Quote
Mysia_ Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):ojoj Tiszta jakie cudo:loveu: uwielbiam białe bullowate oby domek się znalazł prawdziwe cudo :razz: Tylko wszyscy młodzieniaszki chcą :mad: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Tiszta to młodziak jak dla mnie:roll: Taki Kier to może i straszy, ale ta astka to ma jeszcze mnóstwo zycia przed soba;) No ale na ludzi nie ma rady:angryy: Do mnie teraz wydzwaniaja o szczeniaki , które ogłaszam...no ale wiekszośc by chciała rasowe za darmo:angryy: Quote
Mysia_ Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Tiszta to młodziak jak dla mnie:roll: Taki Kier to może i straszy, ale ta astka to ma jeszcze mnóstwo zycia przed soba;) No ale na ludzi nie ma rady:angryy: Do mnie teraz wydzwaniaja o szczeniaki , które ogłaszam...no ale wiekszośc by chciała rasowe za darmo:angryy: Możliwe, że jutro przyjadą ludzie po Tisztę :razz: Co do ludzi to dzisiaj miałam telefon do schroniska i rozmowa wyglądała tak: - czy mają państwo jakieś szczeniaczki - tak jest jedna sunia około 5 m-cy - a jaka rasa? - mieszaniec - a nie ma rasowych??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :shake::shake::shake: Quote
Bjuta Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Czekam na wieści!!!! Ludzie! Przychodzić, brać i kochać! :loveu: Quote
Bjuta Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Tak wpadam zobaczyć czy mogę już allegro Tiszty sprzedać innej psitulskiej piękności... Quote
nika28 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Mysia_ napisał(a):Możliwe, że jutro przyjadą ludzie po Tisztę :razz: Trzymam kciuki :cool3: Quote
Mysia_ Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 nie było ich dzisiaj, ale nie wiem czy to nie przypadkiem dlatego, że znów nam trochę Śląsk zasypało, do schroniska cięzko się dostać :shake: Quote
Mysia_ Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Pewni bardzo fajni państwo, którzy zastanawiali się kiedyś nad Herspo, ale niestety ich psiak nie za bardzo chciał się z nim zakolegować :eviltong: Dzisiaj byli zobaczyć Tisztę, ale przy okazji zobaczyli też naszą drugą bulowatą panienkę Kiarę, która dzisiaj była sterlizowana i teraz mają dylemat, którą zabrać, bo jak stwierdzili obie takie biedne... Myslę, że jedna z nich wkrótce pojedzie do domku ;) Kiary fotki postaram się jutro wrzucić ;) Quote
Bjuta Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 No proszę! A Tiszta ma na allegro 809 wejść i jeszcze prawie 4 dni. Idzie dziewucha na rekord! A jak będziemy rozróżniać Kiary? Tylko nie gruba i ta druga... :lol: Quote
Mysia_ Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Bjuta napisał(a): A jak będziemy rozróżniać Kiary? Tylko nie gruba i ta druga... :lol: damy radę :evil_lol: Kiara dlatego ma na imię Kiara, bo z tymi imieniem trafiła do schroniska, oddał ją właściciel :mad: Quote
Bjuta Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 No ładnie! A jaka ta Kiara jest? Na fotkach wygląda na przylepę, jakoś pozostałe psy nie spływają krwią... Dla bullowatych schronisko to musi być kolosalny stres! A Tiszta na allegro ma 1004 wejścia. Może przez ten słodki pycholek... Quote
Bjuta Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Mysiu, gdybyś faktycznie dorzuciła opis Kiary, to bym dodała na allegro, tam jest taki ruch, że na te 3 ostatnie dni też warto! Quote
Mysia_ Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 wszystko po weekendzie, bo jutro samego rana znikam, aż do niedzieli.... Quote
Bjuta Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Tiszt ma ponad 3000 wejść i 2 obserwatorów. Quote
Mysia_ Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 jutro postarm się tutaj Kiarę dorzucić, i Yellowa też :eviltong: Quote
Bjuta Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Tiszta na tym ostatnim allegro miała 3777 wejść - jaka szkoda, że tego jednego szczęśliwego, zabrakło. Quote
Mysia_ Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Kiara to około 2 letnia suczka oddana przez własciciela, którego nie było stać na jej utrzymanie. Była w mieszkaniu, jest łagodna (chociaż nie pozwoli sobie na wszystko), dogaduje się z innymi psami. Uwielbia bawić się i biegać. Oczywiście jest wysterlizowana. Yellow to pies chyba idealny, jest bardzo grzeczny i ułożony, uwielbia ludzi - rozdaje wszystkim słodkie buziaki i chce się tulić. W człowieka jest wpatrzony jak w święty obraz. Lubi szaleć na spacerach. Za krat wybiegu obszczekuje inne psy, ale raczej nie jest konfliktowy jesli chodzi o spotkania z innymi czworonogami. Quote
Recommended Posts