Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
ojoj Tiszta jakie cudo:loveu: uwielbiam białe bullowate
oby domek się znalazł

prawdziwe cudo :razz:
Tylko wszyscy młodzieniaszki chcą :mad:

Posted

Tiszta to młodziak jak dla mnie:roll:
Taki Kier to może i straszy, ale ta astka to ma jeszcze mnóstwo zycia przed soba;) No ale na ludzi nie ma rady:angryy:
Do mnie teraz wydzwaniaja o szczeniaki , które ogłaszam...no ale wiekszośc by chciała rasowe za darmo:angryy:

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Tiszta to młodziak jak dla mnie:roll:
Taki Kier to może i straszy, ale ta astka to ma jeszcze mnóstwo zycia przed soba;) No ale na ludzi nie ma rady:angryy:
Do mnie teraz wydzwaniaja o szczeniaki , które ogłaszam...no ale wiekszośc by chciała rasowe za darmo:angryy:

Możliwe, że jutro przyjadą ludzie po Tisztę :razz:

Co do ludzi to dzisiaj miałam telefon do schroniska i rozmowa wyglądała tak:
- czy mają państwo jakieś szczeniaczki
- tak jest jedna sunia około 5 m-cy
- a jaka rasa?
- mieszaniec
- a nie ma rasowych??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

:shake::shake::shake:

Posted

Pewni bardzo fajni państwo, którzy zastanawiali się kiedyś nad Herspo, ale niestety ich psiak nie za bardzo chciał się z nim zakolegować :eviltong: Dzisiaj byli zobaczyć Tisztę, ale przy okazji zobaczyli też naszą drugą bulowatą panienkę Kiarę, która dzisiaj była sterlizowana i teraz mają dylemat, którą zabrać, bo jak stwierdzili obie takie biedne... Myslę, że jedna z nich wkrótce pojedzie do domku ;) Kiary fotki postaram się jutro wrzucić ;)

Posted

No proszę! A Tiszta ma na allegro 809 wejść i jeszcze prawie 4 dni. Idzie dziewucha na rekord!
A jak będziemy rozróżniać Kiary? Tylko nie gruba i ta druga... :lol:

Posted

Bjuta napisał(a):

A jak będziemy rozróżniać Kiary? Tylko nie gruba i ta druga... :lol:

damy radę :evil_lol:

Kiara dlatego ma na imię Kiara, bo z tymi imieniem trafiła do schroniska, oddał ją właściciel :mad:

Posted

No ładnie! A jaka ta Kiara jest? Na fotkach wygląda na przylepę, jakoś pozostałe psy nie spływają krwią... Dla bullowatych schronisko to musi być kolosalny stres!
A Tiszta na allegro ma 1004 wejścia. Może przez ten słodki pycholek...

Posted

Kiara to około 2 letnia suczka oddana przez własciciela, którego nie było stać na jej utrzymanie. Była w mieszkaniu, jest łagodna (chociaż nie pozwoli sobie na wszystko), dogaduje się z innymi psami. Uwielbia bawić się i biegać. Oczywiście jest wysterlizowana.

Yellow to pies chyba idealny, jest bardzo grzeczny i ułożony, uwielbia ludzi - rozdaje wszystkim słodkie buziaki i chce się tulić. W człowieka jest wpatrzony jak w święty obraz. Lubi szaleć na spacerach. Za krat wybiegu obszczekuje inne psy, ale raczej nie jest konfliktowy jesli chodzi o spotkania z innymi czworonogami.