Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tomcug obiecala zrobic ogloszenia w piatek
moze gdy bedzie ich wiecej posypia sie maile i telefony

tanitka moze tez tu zajrzy..czy ktos jest jeszcze od wyzlow na dogo ..hmmm musze znalezc wyzli watek

Posted

Piesio poogłaszany, wieczorem powklejam linki, bo teraz piszę innego komputera. Na moim dogo nie chodzi, na tym wszystko w porządku. Nic z tego nie rozumiem.:shake:

Dziewczyny, kopiowałam tekst z Emira i zamiast Zyzio jeden raz w tekście pojawił się Pysio. Gdzie się dało zedytować to poprawiłam, ale na niektórych stronkach nie ma możliwości edycji.

Tak więc jak ktoś będzie pytał o Zyzia Pysia to znaczy, że to ten sam pies. Przepraszam za zamieszanie, ale za późno zauważyłam. :oops:

Posted

[FONT=Verdana]O rany wreszcie udało mi się wejść na dogo. Od środy próbowałam, ale niestety dopiero teraz wreszcie mi się udało. [/FONT]
[FONT=Verdana]Nawet przeglądarka nie odnajdywała mi strony. Zero.[/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]Dziękuję bardzo bardzo, wszystkim za wielką pomoc.[/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]Jutro postaram się wydrukować plakaty i porozwieszać trochę w Częstochowie.[/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]Do mnie nikt kompletnie nie dzwonił w sprawie Zyzia [/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]A u nas czas biegnie do przodu. Zyzio wciąż się uczy, raz z lepszym, raz z gorszym skutkiem.[/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]Na spacery nie chodzę z nim, pozostaje nam podwórko, teraz nie mam możliwości wyjść nawet z moją bandą, tyle śniegu u nas. Wcześniej nawet gdybym miała oczy dookoła nie byłabym w stanie upilnować wszystkich, a spacery to przeważnie godzina 21, więc nie ryzykuję zagubienia maleństwa.[/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]Smycz jest bardzo beeee, obroża w drodze wyjątku, ale też narazie nie za bardzo. [/FONT]
[FONT=Verdana]Nie chcę go wszystkim naraz stresować, więc wprowadzam bardzo pomału.[/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]Zyzio jest wszędzie i wszędzie go pełno. Jednak coraz więcej potrafi zająć się swoimi zabawkami, więcej też niż w pierwsze dni śpi.[/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]Zaraz wstawię jego zabawy na śniegu.[/FONT]

Wrrrr a teraz od pół godziny próbuję zapisać. :angryy:

Posted

tomcug napisał(a):
Nie wiem, czy wszystkim dogo tak chodzi?
Mnie od rana dopiero kilka razy na chwilę udało się wejść.

Mnie od środy dopiero jakąś godzinę temu puściło.:roll:

A i tak szwankuje.